At Pstereo har booket La Roux til årets Pstereofestival føles på mange måter litt i det seneste laget. Duoen slapp sitt beste album tilbake i 2009, og «Trouble In Paradise» som skulle bli det store comeback-albumet, gikk i glemmeboka uten å levere de virkelig store hitene.

Samtidig trengte årets Pstereo-plakat definitivt noen dansbare band, og med låter som «Bulletproof» og «In For The Kill» i bagasjen er man i det minste garantert noen høydare med La Roux. De blir omtalt som en duo bestående av Elly Jackson og produsent Ben Langmaid, men styres fullt og helt av Jackson live. Til Pstereo har hun med seg et liveband, bestående av fire svært energiske musikere, og sammen spiller de på alle klisjeene et funky band kan dra.

På Pstereo en lørdag kveld funker det bra fra første øyeblikk. Publikum ønsker å danse, og Jackson vekker liv med sin karakteristiske sveis, stilige påkledning og høye energinivå. Nevnte «In For The Kill» setter stemningen tidlig, og løfter konserten før de mer middelmådige låtene fra «Trouble in Paradise» tar over. Sanger som «Kiss and not tell» og «Let Me Down Gently» er forbløffende repetitive, men hva gjør vel det når de fenger og folk vil danse? Ikke så veldig mye-viser det seg.

Løftet av et underholdende show og fargerike lys, er det også lett å tilgi Jackson for det jeg mistenker at er svært mange vokalspor. Mens låtene på scenen spilles, går vokalen hennes nemlig fra litt hes, til mistenkelig god utover konserten.

At La Roux lager stemning er det likevel ingen tvil om. Publikum får en dansbar time, groovy musikere og det er gode vibber hele veien. Når Jackson stopper og poserer som en modell ulovlig lenge på «Tigerlilly» har de oppfylt alle klisjeer, og når de går av scenen til lyden av Chics «Le Freak» har vi fått det vi trengte: En dose fargerik, underholdende moro. Ikke så mye mer, men det holdt til at rytmen mest sannsynlig sitter i kroppen en stund ut i natta.