Det begynner å bli en slags tradisjon med musikkdokumentarer om underkjente helter i popmusikk. Oscar-vinneren «20 feet from Stardom» tok for seg backingvokalister, «Standing In The Shadows Of Motown» løftet fram Motown-bandet, mens «Muscle Shoals» hedrer musikere i sørstatssoul.

«The Wrecking Crew» løfter fint fram noen av studiomusikerne som spilte på et utall plater laget i Los Angeles fra 50- 70-tallet. Trommis Hal Blaine, bassist Carol Kaye, gitarist Tommy Tedesco og mange flere bidro til at Beach Boys, Byrds, Monkees og mange fler låter som de gjør på plate.

Filmen bærer litt preg av at den er laget over mange år, samt at Tommy Tedescos sønn er regissør. Likevel presenteres engasjerende pop- og rockhistorie, fra tiden før singer-songwriters og band som kunne spille på plate selv endret populærmusikken utover 70-tallet.

Den er kanskje bedre som pophistorie enn som film, men for folk med interesse for begge deler er «The Wrecking Crew» severdig feiring av toppfolk mange har hørt uten å vite det.