Du måtte være kjapp på labben dersom du ville ha med deg et kunstverk Kjell Erik Killi Olsen etter sepratustillingen i Oppdal  som åpnet lørdag. Det var kø av folk som ville kjøpe, i følge Conradi.

Noe privat og noe for salg

Utstillingen «Den lange reisen» består av en retrospektiv del med malerier og skulpturer fra tidligere år, og en nyere del med malerier og tusjtegninger. Kunstutstillingen i Oppdal er Killi Olsens eneste separatutstilling i Norge i år.

- Vi hadde 12 oljemalerier for salg, og det er bare to igjen. Og av de 14 tusjtegningene er det kun tre som ikke er solgt. Det var stappfullt av folk på lørdag, både Oppdalinger, hyttefolk og andre tilreisende, sier  Conradi og legger til at folk var veldig begeistret for utstillingen, men at mange hadde håpet at flere av de store maleriene også var til salgs.

Alle kjenner «reven»

- Det er så mange spennende malerier i samlingen at mange nok kunne ha tenkt seg å kjøpe mer dersom de hadde vært for salg. Og jeg tror det betyr mye for Oppdalingene å bli kjent med kunstneren Kjell Erik Killi Oslen. Vi har jo den flotte skulpturen «Reven med den lille foten» som han laget til åpningen av Oppdal kulturhus i 2007, derfor var det på tide at vi fikk muligheten til å se mer av hans kunstnerskap.

Utstillingen vil bli stående til 23.oktober.