Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Kultur

Fiskerestaurant slaktes av mesterkokk Hellstrøm

  •   TONE FRIDÉN OG AUDUN HOEM H AGEN

Mesterkokk Eyvind Hellstrøm besøkte Trondheim:

Fiskerestaurant slaktes av mesterkokk Hellstrøm

Fiskerestauranten Fru Inger ble regelrett slaktet av Eyvind Hellstrøm. På sine hjemmesider reklamerer restauranten med terningkast seks.
Leses nå:

To «Billboardtopper» til Uka

Vil du se A$AP Rocky og Wiz Khalifa på en scene i Norge i år, må det bli under Uka.

Bjarne Brøndbo alene på tur

Skal snakke og synge om livet i ny enmannsforestilling

Blues fra fyllearresten

I USA maler de fyllearresten rosa for å roe ned krakilske innsatte. Christoffer Øien håper plata hans kan ha samme effekt.

Publikum strømmer til «Bølgen»

Katastrofefilmen «Bølgen» fikk tidenes tredje beste norske åpningshelg.

Norsk «Tatort-kjendis» til Bastard-festivalen

Skuespiller Lise Risom Olsen fikk sitt store gjennombrudd i Tyskland. Mandag innleder hun og teaterkollektivet NONcompany årets Bastardfestival.

Debuterer med krim fra gamle Trondhjem

Jan Boris Stene ligger i startgropa med en lang serie krimromaner fra Trondheim. Den første starter ved Vår Frue kirke.

Derfor gikk Sandberg i protest etter at trønderartist sang «Noen å hate»

- Helt usmakelig

Frps nestleder Per Sandberg gikk i protest fra Dagbladets valgsending etter at Anja Eline Skybakmoen fremførte coverversjon av Raga Rockers «Noen å hate».

Selbekk og Rose får Fritt Ords Honnør

Avisredaktørene Flemming Rose og Vebjørn Selbekk får Fritt Ords Honnør for prinsippfast forsvar for ytringsfriheten gjennom ti år med karikaturstrid.

Liv Ullmann skriver ny biografi

Skumringstiden, jubler Liv Ullmann. Der og da på Ark Bruns unnfanger hun tittelen til sin nye biografi.

(Foto: KIM NYGÅRD/FAKSIMILE)

Foto: KIM NYGÅRD/FAKSIMILE

(Foto: IVAR MØLSKNES)

Foto: IVAR MØLSKNES

Relaterte artikler:
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Eier Morten Fjeldsaunet sier at restauranten har fått dette terningkastet av smakspanelet i forbindelse med starten av årets lutefisksesong og at sekseren er basert på gjestenes tilbakemeldinger.



LES OGSÅ: Menn i smekke erobrer byen



I torsdagens episoden av «Hellstrøm rydder opp» får Fru Inger langt unna høyeste terningkast. Mesterkokk Eyvind Hellstrøm raser over blant annet sure kamskjell og farlige blåskjell i restauranten. De ferdiglagede dessertene får også gjennomgå.

TV-ADRESSA: Her slakter Hellstrøm Fru Inger på TV3

LES OGSÅ: Fru Inger knuste Robinson



Fjeldsaunet er skuffet over det han mener er en negativt vinklet episode. Eieren mener at alt det positive har forsvunnet i redigeringen. Han synes også at det ble for mye fokus på en medarbeider som allerede hadde sagt opp jobben. Etter programmet har han fått både negative og positive tilbakemeldinger fra folk.

- Noen sier at programmet er journalistisk dårlig. De blåser opp en ting og gjør det veldig stort, sier han.



SI DIN MENING: Del dine dårlige restaurantopplevelser

- Må tåle såpass

Restauranteieren forteller at gjestene har vært veldig positive til den nye menyen i etterkant av innspillingen som skjedde i september.

- Vi har gjort den til vår egen.



LES OGSÅ: Hellstrøm sløyer fru Inger



Han innrømmer at det ikke er bra for «Fru Inger» å få så negativ oppmerksomhet, men han angrer likevel ikke på at han ble med. Selv tror han ikke at oppmerksomheten vil påvirke besøket negativt og han tar heller ikke tilbakemeldingene personlig.

- Når man stikker hodet fram på denne måten så må man også tåle såpass, sier han selv.





- Ødelegger ikke for Trondheim

Sjef på Credo, Calle Feght, var med i programmet både som mattester sammen med Hellstrøm, og som vininstruktør overfor personalet på Fru Inger. Feght ønsker ikke å uttale seg om maten eller personalbehandlingen på fiskerestauranten, men han tror ikke programmet har ødelagt ryktet til restaurantbyen Trondheim.

- Nei, på ingen måte. Folk ser forskjell på et underholdningsprogram og Trondheim som restaurantby. Det er mye fagfolk i byen, mener Calle Feght.

For eieren er likevel det viktigste å fortsette å sette kunden i fokus. Årsaken til at han meldte på restauranten til dette realityprogrammet var at de ønsket å bli bedre både på mat og service, og det mener han også at de har blitt.

- Å ha hatt besøk av norges beste kokk i restauranten vår har vært veldig fint, mener Fjeldsaunet.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus