Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Kultur

Fiskerestaurant slaktes av mesterkokk Hellstrøm

  •   TONE FRIDÉN OG AUDUN HOEM H AGEN

Mesterkokk Eyvind Hellstrøm besøkte Trondheim:

Fiskerestaurant slaktes av mesterkokk Hellstrøm

Fiskerestauranten Fru Inger ble regelrett slaktet av Eyvind Hellstrøm. På sine hjemmesider reklamerer restauranten med terningkast seks.
Leses nå:

Lager ungdomsfilm med 40 prosent musikk

Regissør Sten Hellevig ønsket å skape en motvekt til lette musikkprogrammer på TV. Derfor laget han en ungdomsfilm som består av 40 prosent musikk.

«Game of Thrones»-forfatteren fikk historie avvist 42 ganger

Siden 1991 har den amerikanske forfatteren George R.R. Martin skrevet «Game of Thrones». Fortsatt står to bøker igjen. Men hvem er han egentlig?

Kommentar:

Brannsåret i hjertet av kulturbyen må leges fort

Mens røyken steg til værs over hovedbygningen på Ringve Museum, rant tårene hos kulturfolket. Med god grunn.

- Spel skaper falske drømmer hos unge

Etter elleve år med spel kommer regissør Marit Moum Aune med en liten advarsel: – Det er altfor mange unge mennesker som blir hausset opp til å tro at de kan bli skuespillere.

Her møter hun igjen sin første kjærlighet på Gamle Bybro

Amerikanske Sarah har reist jorda rundt på jakt etter sin første kjærlighet. Hun fant ham igjen i Trondheim.

«Vi drikker på vigslet grunn»

«Vi drikker på vigslet grunn».

Disse seriene får fortsette - og disse legges ned

Savner du TV-favoritten din? Her får du full oversikt over hvilke serier som har fått fornyet kontraktene.

Det beste fra tre verdener møttes

Det beste fra tre verdener møttes, da Iver Kleive, Knut Reiersrud og Ine Hoem avsluttet Olavsfestdagene med «Blå Katedral» i Nidarosdomen.

(Foto: KIM NYGÅRD/FAKSIMILE)

Foto: KIM NYGÅRD/FAKSIMILE

(Foto: IVAR MØLSKNES)

Foto: IVAR MØLSKNES

Relaterte artikler:
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Eier Morten Fjeldsaunet sier at restauranten har fått dette terningkastet av smakspanelet i forbindelse med starten av årets lutefisksesong og at sekseren er basert på gjestenes tilbakemeldinger.



LES OGSÅ: Menn i smekke erobrer byen



I torsdagens episoden av «Hellstrøm rydder opp» får Fru Inger langt unna høyeste terningkast. Mesterkokk Eyvind Hellstrøm raser over blant annet sure kamskjell og farlige blåskjell i restauranten. De ferdiglagede dessertene får også gjennomgå.

TV-ADRESSA: Her slakter Hellstrøm Fru Inger på TV3

LES OGSÅ: Fru Inger knuste Robinson



Fjeldsaunet er skuffet over det han mener er en negativt vinklet episode. Eieren mener at alt det positive har forsvunnet i redigeringen. Han synes også at det ble for mye fokus på en medarbeider som allerede hadde sagt opp jobben. Etter programmet har han fått både negative og positive tilbakemeldinger fra folk.

- Noen sier at programmet er journalistisk dårlig. De blåser opp en ting og gjør det veldig stort, sier han.



SI DIN MENING: Del dine dårlige restaurantopplevelser

- Må tåle såpass

Restauranteieren forteller at gjestene har vært veldig positive til den nye menyen i etterkant av innspillingen som skjedde i september.

- Vi har gjort den til vår egen.



LES OGSÅ: Hellstrøm sløyer fru Inger



Han innrømmer at det ikke er bra for «Fru Inger» å få så negativ oppmerksomhet, men han angrer likevel ikke på at han ble med. Selv tror han ikke at oppmerksomheten vil påvirke besøket negativt og han tar heller ikke tilbakemeldingene personlig.

- Når man stikker hodet fram på denne måten så må man også tåle såpass, sier han selv.





- Ødelegger ikke for Trondheim

Sjef på Credo, Calle Feght, var med i programmet både som mattester sammen med Hellstrøm, og som vininstruktør overfor personalet på Fru Inger. Feght ønsker ikke å uttale seg om maten eller personalbehandlingen på fiskerestauranten, men han tror ikke programmet har ødelagt ryktet til restaurantbyen Trondheim.

- Nei, på ingen måte. Folk ser forskjell på et underholdningsprogram og Trondheim som restaurantby. Det er mye fagfolk i byen, mener Calle Feght.

For eieren er likevel det viktigste å fortsette å sette kunden i fokus. Årsaken til at han meldte på restauranten til dette realityprogrammet var at de ønsket å bli bedre både på mat og service, og det mener han også at de har blitt.

- Å ha hatt besøk av norges beste kokk i restauranten vår har vært veldig fint, mener Fjeldsaunet.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus