Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Kultur

Fiskerestaurant slaktes av mesterkokk Hellstrøm

  •   TONE FRIDÉN OG AUDUN HOEM H AGEN

Mesterkokk Eyvind Hellstrøm besøkte Trondheim:

Fiskerestaurant slaktes av mesterkokk Hellstrøm

Fiskerestauranten Fru Inger ble regelrett slaktet av Eyvind Hellstrøm. På sine hjemmesider reklamerer restauranten med terningkast seks.

Trøndersk kokkedominans

Fire av 12 finalister er fra Trøndelag når NM i kokkekunst arrangeres i Trondheim på onsdag.

TNT inviterer TSO med på vikingkonsert på Stiklestad

TNT og Trondheim Symfoniorkesters platesamarbeid gjør det godt på VG-lista. Nå foreslår TNT nytt samarbeid.

Deler sine hverdagsskandaler

Kjærlighetssorg i tenårene er ingenting i forhold til voksenlivets drama, mener albumaktuelle Marion Ravn.

Favner for bredt

Det mest skandaløse med Marion Ravns nye album, er hvor ordinær og likegyldig hun lyder.

Peter Handke gir fra seg prispengene

Ibsenprisvinner Peter Handke (71) vil ikke ta imot prispengene på 2,5 millioner kroner. Han gir noe i gave til et svømmebasseng for barn i Kosovo, og takker nei til resten.

Prisvinner møtt med nazitilrop foran Nationaltheateret

- Gi prisen tilbake, ropte demonstranter da vinneren av Ibsen-prisen gikk opp den røde løperen.

Roars samba-vrikking trekker seere

100 000 seere forsvant fra «Stjernekamp» til «Skal vi danse».

- Mye tøffere enn jeg trodde

Kent Roger Tangvik synes det var tungt å delta i 71 grader nord.

Slår seg sammen

Gaute Grøtta Grav har fått med seg Carina Dahl på debutplata.

Mot nye høyder med Mekatonia II

Cirka Teater setter et spektakulært og massivt punktum for sitt 30-års jubileum under Trondheim Kammermusikkfestival.

(Foto: KIM NYGÅRD/FAKSIMILE)

Foto: KIM NYGÅRD/FAKSIMILE

(Foto: IVAR MØLSKNES)

Foto: IVAR MØLSKNES

Relaterte artikler:
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Eier Morten Fjeldsaunet sier at restauranten har fått dette terningkastet av smakspanelet i forbindelse med starten av årets lutefisksesong og at sekseren er basert på gjestenes tilbakemeldinger.



LES OGSÅ: Menn i smekke erobrer byen



I torsdagens episoden av «Hellstrøm rydder opp» får Fru Inger langt unna høyeste terningkast. Mesterkokk Eyvind Hellstrøm raser over blant annet sure kamskjell og farlige blåskjell i restauranten. De ferdiglagede dessertene får også gjennomgå.

TV-ADRESSA: Her slakter Hellstrøm Fru Inger på TV3

LES OGSÅ: Fru Inger knuste Robinson



Fjeldsaunet er skuffet over det han mener er en negativt vinklet episode. Eieren mener at alt det positive har forsvunnet i redigeringen. Han synes også at det ble for mye fokus på en medarbeider som allerede hadde sagt opp jobben. Etter programmet har han fått både negative og positive tilbakemeldinger fra folk.

- Noen sier at programmet er journalistisk dårlig. De blåser opp en ting og gjør det veldig stort, sier han.



SI DIN MENING: Del dine dårlige restaurantopplevelser

- Må tåle såpass

Restauranteieren forteller at gjestene har vært veldig positive til den nye menyen i etterkant av innspillingen som skjedde i september.

- Vi har gjort den til vår egen.



LES OGSÅ: Hellstrøm sløyer fru Inger



Han innrømmer at det ikke er bra for «Fru Inger» å få så negativ oppmerksomhet, men han angrer likevel ikke på at han ble med. Selv tror han ikke at oppmerksomheten vil påvirke besøket negativt og han tar heller ikke tilbakemeldingene personlig.

- Når man stikker hodet fram på denne måten så må man også tåle såpass, sier han selv.





- Ødelegger ikke for Trondheim

Sjef på Credo, Calle Feght, var med i programmet både som mattester sammen med Hellstrøm, og som vininstruktør overfor personalet på Fru Inger. Feght ønsker ikke å uttale seg om maten eller personalbehandlingen på fiskerestauranten, men han tror ikke programmet har ødelagt ryktet til restaurantbyen Trondheim.

- Nei, på ingen måte. Folk ser forskjell på et underholdningsprogram og Trondheim som restaurantby. Det er mye fagfolk i byen, mener Calle Feght.

For eieren er likevel det viktigste å fortsette å sette kunden i fokus. Årsaken til at han meldte på restauranten til dette realityprogrammet var at de ønsket å bli bedre både på mat og service, og det mener han også at de har blitt.

- Å ha hatt besøk av norges beste kokk i restauranten vår har vært veldig fint, mener Fjeldsaunet.