TVNorge bekrefter i en pressemelding natt til torsdag at Ylvis-brødrene, som står bak monsterhiten «The Fox», skal delta i talkshowdronningen Ellen DeGeneres show førstkommende fredag.

- Dette er veldig kjekt. Vi er glade for at vi klarte å lage plass i timeplanen til å takke ja, for det er en ære å være med på et så velrenommert talkshow, sier Vegard Ylvisåker.

Har med revekostymet

Innspillingen skjer torsdag, mens showet sendes på amerikanske tv-skjermer fredag. Det skal ha vært talkshowdronninga personlig som har ønsket å få brødrene på showet sitt. Ifølge produsentene skal DeGeneres være så stor fan at hun bruker «The Fox» som oppvarming på settet.

Spekulasjonene om brødrenes USA-tur begynte da Bård Ylvisåker onsdag la ut følgende melding på Twitter: «På fly, Til LA. Revekostyme. I bagasjen».

- Vi gleder oss veldig, Som jeg også twitret i går morges er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sier Bård Ylvisåker.

36 milioner visninger

Etter at musikkvideoen «The Fox» ble lagt ut for to uker siden har den fått svimlende 36 millioner visninger, og brødrene har blitt kjent verden over.

LES OGSÅ: Se, de prater!

- Vi i TVNorge er utrolig stolte av Ylvis. De lager et fantastisk talkshow to ganger i uka, og det er velfortjent at deres eksepsjonelle talent nå blir vist fram for resten av verden, sier mediesjef Hanne McBride i TVNorge og SBS Discovery til adressa.no.

Hun sier at medietrøkket har vært ulikt noe annet de har opplevd tidligere. USA Today, TIME Magazine, CNN, NBC, Huffington Post, Entertainment Weekly, Mojo, E Online, The Gawker, Slate, Vulture og MSN er bare noen av mediene som til nå har omtalt videoen på nett.

- Guttahar beina trygt plantet på jorda og klarer å levere solide show selv med debetydelige distraksjonene den enorme oppmerksomheten medfører, sier McBride.

EllenDeGeneres Show ses av millioner hver uke. Foto: NTB scanpix