- Det er en drøm som går i oppfyllelse, smiler Ulvan.

Gladjenta flyttet til Los Angeles første gang i 2004, hvor hun studerte på The Musician Institute. Det var da hun kom i kontakt med den verdenskjente bassisten Jimmy Haslip, som hun har holdt kontakten med siden. Etter en god stund hjemme i Norge setter hun igjen, kursen mot englebyen.

- Det er en ære for meg å få jobbe med Jimmy. Jeg gleder meg til å ta med resultatet hjem til Norge, sier hitterværingen.

I tillegg til å ha vunnet to Grammy-priser med Yellowjackets, har Haslip spilt med en rekke kjente navn som inkluderer Michael Bolton, Chaka Khan, Anita Beker, og KISS.

Skrytes opp i skyene

Therese har høstet gode kritikker på tidligere plateutgivelser, og LA-produsenten er svært positiv til samarbeidet.

LES ANMELDELSEN: Tiltalende pop

- Jeg ser potensial i Therese, og jeg er imponert over hennes musikalske sans og fantastiske personlighet. Jeg anser dette for å være en ypperlig samarbeidsmulighet der jeg kan ta del i prosjektet hennes, og ikke minst dele mine egenskaper slik at vi kan komme i mål sammen.

U2-produsent med på laget

De har også fått med seg Jeff Lorber som co-produsent. Lorber er kanskje mest kjent for å ha jobbet med bandet U2.

- Det er akkurat som i en drøm. Jeg er ydmyk og takknemlig for at de vil jobbe med meg. Livet smiler, fortsetter trønderartisten.

Egenfinansiert innspilling

Therese har spinket og spart hver eneste krone til den nye platen sin. Derfor regner hun med å spille inn platen på bare to uker.

- Jeg er ikke rik på sølvtøy i skapet, men jeg er rik på opplevelser. Jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med musikk og kreative folk.

I tillegg til sangkarrieren jobber hun på kulturskolen i Trondheim og på Trøndertun folkehøgskole.

- Jeg er veldig heldig som har så snille og gode arbeidsgivere. De er flinke til å tilrettelegge når jeg har behov for fri.