I kveld spiller Isac Elliot i Olavshallen, og klokken 11.52 i dag meldte han på Twitter at han hadde ankommet Trondheim.

Ingrid Kristine Brekstad (12) er ihuga fan, og skal selvfølgelig til Olavshallen for å se sin store helt på scenen.

- Jeg gleder meg kjempemye både til konserten i kveld og Vinterlyd i morgen. Jeg har kjøpt gave til ham, så det hadde vært kjempefint og fått møtt ham, så jeg kunne gitt han den.

- Kan du røpe hva som er inni gaven?

- Det er to pakker med norsk melkesjokolade som er formet i hjerter, ett armbånd der det står «Ellioteers», også skrev jeg ut intervjuet som ble gjort med meg i Adresseavisen sist, så han kan lese det.

«Love ya»

Om hun ikke får møtt ham, så har hun uansett fått respons fra ham på Twitter. Han følger åpenbart med på hva fansen holder på med, og det som blir skrevet i media, og han er flink til å kommunisere med sine ellioteers.

«Nice interview<3 love ya», skriver han til Ingrid Kristine.

- Du fikk svar fra Isac, jo.

- Jaaaaaaa. Kjempeartig. Jeg ble helt gal da jeg så det, ha ha, sier 12-åringen fra Ørland.

Prater mye om ham

Det var i februar hun først snakket med Adresseavisen om popyndlingen fra Finland. Hun fortalte da at hun ble fan i det øyeblikket hun så Elliot på «Senkveld med Thomas og Harald» i fjor.

- Jeg likte musikken. Og utseendet. Han er så kjekk, sa 12-åringen, som i ettertid har brukt mye av tiden sin på å se Youtube-videoer av Elliot, og lese alt som florerer på nettet om finnen. Og hun er ikke alene.

- Vennene mine og jeg prater mye om ham. Det er liksom nesten hele tida, hver dag, sier hun.

- Klarer dere å konsentrere dere om skolen da?

- Så vidt, innrømmet hun.

Tok verden med storm

For ett år siden var Isac Elliot en helt vanlig skolegutt, nå har 13-åringen fra Finland blitt superstjerne og opptrer på store internasjonale scener. Han tok verden med storm etter at han ga ut sin første singel for nøyaktig ett år siden. Hans første album «Wake up world» kom ut i mai, og singelen «Dream Big» kom fem måneder senere, og ble nummer én på Itunes i Finland etter bare noen timer.

Men det var låten «New Way Home» som har truffet flest norske pikehjerter, og han skapte blant annet fullt oppstyr med sin opptreden på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo. Singlen har solgt til platina, og Isac Elliot er nå klar for å levere en storslagen konsert med liveband og dansere.

Isac Elliot besøker Olavshallen i Trondheim i forbindelse med «New Way Home»-turneen i kveld. Onsdag spiller han i forbindelse med Kreftforeningens turnè Vinterlyd på Torvet.

Ti-åring tok en snarvei til Værnes

Elliot blir spådd en lysende artistkarriere, og sammenlignes med selveste Justin Bieber. Og som Bieber har sine beliebers, har Elliot sine ellioteers. En av dem ble plukket opp av politiet i Stjørdal mandag kveld, skriver Trønder-Avisa.

Ei ti år gammel jente ble nemlig funnet vandrende i Tangentunnelen ved Stjørdal.

- Hun forklarte til politiet at hun var på tur til Værnes for å se om hun kunne få autografen fra en «Isac Elliot», sa Bård Krogstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

For ett år siden var Isac Elliot en helt vanlig skolegutt, nå har 13-åringen fra Finland blitt superstjerne og opptrer på store internasjonale scener. Foto: Ville Juurikkala
Ellioteer: Ingrid Kristine Brekstad (12) håper å bli valgt ut til et kyss under Isac Elliot-konserten i Trondheim i mars. Foto: Privat
Denne pakken har Ingrid Kristine Brekstad (12) lyst til å gi til sin store helt. Foto: Privat