Påskeaften

NRK1 sender Rolv Wesenlund-portrettet «Wesentlig Wesenlund» klokken 19.55, og samme dag er det mulig å se både «Byggeklosser» og Fleksnes-episoden «Radioten» på denne kanalen.

Den store påskemessen fra Vatikanet sendes direkte på NRK2 fra klokken 20.25.

På TV2 klokken 20 er det sesongavslutning på «Hver gang vi møtes», og når de har sunget fra seg, sender «God kveld Norge» spesialutgaven «Hjemme hos Dolly Parton».

På TVNorge kan du se «Billy Elliot» klokken 20.35 og «Cast Away» klokken 22.40. FEM byr på den romantiske komedien «She`s all that» klokken 20.05.

På TV3 er det et rent filmmaraton i kvled. Du kan få med deg klassikeren «E.T» klokken 19.30, og «Engler & Demoner» klokken 21.30. Og det blir gjensyn med «Harry Potter og fangen fra Azkaban» og «Batman Begins» på Viasat 4.

1. påskedag

BBC har spesialisert seg på naturfilmer som gir helt unike innblikk i dyrenes verden. Et eksempel på dette er serien «Pingvinanes hemmelige liv » som sendes tre søndager på rad fra 1. påskedag på NRK1.

Programleder Egil Svartdahl møter Linn Skåber i «Påskefering med Linn Skåber» på TV2, og vi får bli med i kulissene til TV2`s OL-produksjon i programmet «Slik laget vi OL». Og i «Eventyrlige nordmenn» møter vi Øyvind Nesheim som er stjernekokk på restaurantene til Robert De Niro over hele verden. TV Norge sender den amerikanske filmen «The Boy in the Striped Pyjamas» og den norske filmen «Uno». På FEM får du filmen «What to expect when you`re expecting», og på MAX den amerikanske sc-fi filmen «Total Recall».