1. påskedag

BBC har spesialisert seg på naturfilmer som gir helt unike innblikk i dyrenes verden. Et eksempel på dette er serien «Pingvinanes hemmelige liv» som sendes tre søndager på rad fra 1. påskedag på NRK1. Første episode sendes i dag klokken 19.50.

Programleder Egil Svartdahl møter Linn Skåber i «Påskefering med Linn Skåber» på TV2 klokken 17.30. Linn Skåber har invitert venner til et påskemåltid hvor god mat, humor og samtale om livet og troen er i fokus.På gjestelista står hennes to nære komikervenner: Hege Schøyen og Cecilie Steinmann Neess, reisevenn og katolikk Morten Selle og det muslimske venneparet David og Donika. De to sistnevnte har en vond fortid fra krigen i Kosovo. Før gjestene kommer blir vi bedre kjent med Linn som tar oss med til sin mor og videre til Paulus kirke hvor hun er med. Det blir en påskeprat med alvor, men også mye humor.

Klokken 19 får vi bli med i kulissene til TV2`s OL-produksjon i programmet «Slik laget vi OL».

I kveldens episode av «Eventyrlige nordmenn» møter vi Øyvind Nesheim som er stjernekokk på restaurantene til Robert De Niro over hele verden. Vi blir også med hjem til Haugesunderen Reinert K. Olsen, bedre kjent som musikkvideoregissøren Ray Kay, samt Anders Tystad, sjef på Wynn and Encore - Las Vegas største og flotteste hotell. «Eventyrlige nordmenn» ser du på TV2 fra klokken 20.

TV Norge sender den populære barnefilmen «Wall-E» klokken 17.25, etter fulgt av den like populære «Monsters vs Aliens» klokken 18.55. For de litt større så sender samme kanal den amerikanske filmen «The Boy in the Striped Pyjamas» klokken 20.30, og den norske filmen «Uno» klokken 22.

På FEM får du filmen «What to expect when you`re expecting» klokken 21, og på MAX den amerikanske sc-fi filmen «Total Recall» klokken 21.30.