Er det en ting internett er god for så er det å spre rykter med lysets hastighet. I dag, tirsdag 15. april våknet fans av bandet AC/DC opp til hardnakkede rykter om at bandet er på full fart mot oppløsning grunnet alvorlig sykdom hos en av medlemmene.

Både australske og britiske aviser har rapportert nyheten - som ennå hverken er bekreftet eller ubekreftet av bandet eller managementet i skrivende stund. Det skal dreie seg om at en av medlemmene har flyttet tilbake til Australia etter et alvorlig sykdomsutbrudd.

Hverken bekreftelse eller benektelse

Nettavisen stuff.co.nz fra New Zealand skriver i dag at det dreier seg om Malcom Young og at det dreier seg om lungekreft. Men heller ikke her er det mulig å få en klar bekreftelse på om nyheten om helsetilstanden i det hele tatt har noe hold.

Sangeren i bandet, Brian Johnson, fortalte til en radiostasjon i Florida i 2012 at en av medlemmen i bandet var syk og at dette var grunnen til utsettelsen av et nytt album.

- Vi har konsekvent benektet alt, rett og slett fordi vi ikke var sikker. Men en av gutta var i ganske dårlig form, ja. Men vi liker ikke å dele helsa vår med fansen og media så vi valgte å holde tett.

Vokalist Brian Johnson er i dag 66 år og eldst i bandet, bassist Cliff Williams er 64, Angus Young og trommeslager Phil Rudd er begge 59 mens Malcolm Young er 61.