– Det er utrolig gøy at folk deler min interesse for serien og karakteren, sier Ericzon. Nylig ble hun intervjuet av den britiske avisen The Daily Mail, og hun mottar fanbrev fra beundrere over hele verden.

Påfallende likhet

25-åringen jobber som barista på Dromedar kaffebar i Trondheim, og det har hendt at kunder har påpekt likheten mellom henne og skuespiller Natalie Dormer, som spiller Margaery Tyrell i den populære tv-serien.

– Det forekommer ja, men det er når jeg kler meg ut at jeg virkelig får oppmerksomhet, sier Ericzon. Det var på utkledningsmessen Torucon i Trondheim for to år siden at hun for første gang kledde seg ut som Margaery, da messen hadde «Game of Thrones» som tema. På et lignende arrangement i London skal to gutter ha løpt mot henne, overbevist om at hun var skuespiller Dormer.

Syr selv

Skuespilleren er også kjent fra tv-serien «The Tudors», der hun spiller Anne Boleyn.

– Jeg kom fram til at kjolene i det showet var altfor komplekse til at jeg kunne prøve meg på å kopiere dem. Margaerys kjoler er mindre fryktinngytende sånn sett, sier Ericzon, som syr alle kostymer selv. Det tar rundt to timer for «Game of Thrones»-entusiasten å forvandles til sin dobbeltgjenger i fantasy-universet.

Lever seg inn i karakteren

– Sminke og styling tar en del tid, men det handler om mer enn bare kjole og parykk. Jeg ønsker å være overbevisende i rollen. Det er viktig for meg å få frem karakteren til Margaery, sier Ericzon, og forteller at hun har noen trekk til felles med karakteren.

– Margaery vet hva hun vil ha og er ikke redd for å skaffe seg det. Det er en egenskap vi deler, sier Ericzon, som knapt kan gå utkledd som andre karakterer etter suksessen med Margaery-kostymet.

– Selv de gangene jeg er utkledd som en annen karakter fra et helt annet show, får jeg høre at burde kle meg ut som Margaery, sier hun.

Se flere bilder av Ericzon som Margaery på hennes facebook-side.

Det tar omtrendt to timer for Trine Ericzon å forvandles til «Game of Thrones»-karakteren Margaery Tyrell. Foto: Ida Vesterelv
Slik ser den ekte Margaery Tyrell ut, i Natalie Dormers skikkelse. Foto: Filmweb
Også uten kostyme, sminke og styling ligner Trine Ericzon på skuespilleren Natalie Dormer. Foto: Privat