Ingrid Bolsø Berdal er klar til innspilling av pilotepisoden til HBO-serien «Westworld», det melder The Hollywood Reporter.

– Da jeg fikk lese manuset tenkte jeg bare at det her vil jeg være med på, sier en fornøyd Bolsø Berdal til adressa.no.

Hun skal spille rollen Armistice, en brutal banditt kun lojal til de på feil side av loven.

– Du er ikke redd for alltid å spille krigerkvinnen?

– I en HBO-serie som denne er jeg i hvert fall ikke det. Det er så mange gode historier, og et veldig rikt univers, forteller Bolsø Berdal. Hun understreker også at det foreløpig bare er snakk om en pilotepisode.

– Jeg tar dette en dag av gangen, men jeg har jo drømt om å få gjøre et ordentlig drama. Det er veldig dyktige folk med på produksjonen, så jeg storgleder meg til å treffe dem, forteller Bolsø Berdal.

– Kan du avsløre noe fra pilotepisoden?

– Det kan jeg dessverre ikke.

Les også: Ingrid Bolsø Berdal rørt over «Hercules»-responsen

Les anmeldelse: Trønder-amasone i nesten-kalkun

Serien er en gjenskapning av 1973-filmen med samme navn, som var satt til en fornøyelsespark med menneskelignende roboter som tilfredsstiller alle mulige behov menneskene måtte ha.

Tv-versjonen blir beskrevet som en mørk fortelling om kunstig bevissthet og «syndens fremtid». Plottet i tv-serien vil følge Dolores Abernathy (Evan Rachel Wood), som oppdager at hele hennes idylliske liv er en nøye konstruert løgn.

Bolsø Berdal spiller med Anthony Hopkins og Evan Rachel Wood, pluss dagens ytterlige nye navn: Jeffrey Wright («Boardwalk Empire»), Shannon Woodward («Raising Hope»), Rodrigo Santoro fra («Lost»), Angela Sarafyan fra «Twilight» og Simon Quarterman («The Devil Inside»).

Les også: – Scarlett slår Bolsø Berdal

Les også: Stor i USA

Det er sci-fi-veteran og «Lost»-skaper J. J. Abrams som produserer pilotepisoden. Når den er klar må HBO vurdere om de ønsker å bestille en hel sesong av serien.