- Det er det største ego-rushet du kan forestille deg, til og med større enn når en dame forteller meg at jeg kan mine ting, sier Shaggy og ler godt.

Den Jamaica-fødte amerikaneren snakker om å stå på scenen foran et hav av mennesker som skriker med på låtene hans. Fredag er det Trondheim som får besøk av mannen bak kjente hits fra 90-tallet som «It Wasn`t Me», «Boombastic» og «Angel».

I dag kan du lese en fersk utgave av Adresseavisen som eAvis.

Etter to konserter i Oslo ser han fram til å møte publikummet lenger nord. Først i Alta, så i Trondheim.

Fortjent kallenavn

- Jeg spiller massive hits som har vært en del av folks liv i lang tid. Sangene har blitt en del av kulturen deres, og da forventer jeg et energisk publikum med mye kjærlighet. Jeg har fantastiske fans i Norge, sier Shaggy, eller Orville Richard Burrell som han egentlig heter. Kjær artist har mange navn.

- Liker du å bli kalt Mr. Boomastic eller foretrekker du Mr. Lover Lover?

- Mr. Boombastic og Mr. Lover Lover er den samme personen, så begge fungerer for meg. Jeg synes jo jeg har fortjent kallenavnet, sier Shaggy. Han forsikrer at han aldri blir lei av spille låta som gjorde han verdensberømt, og som han fikk Grammy for.

Shaggy har vært i musikkbransjen siden 90-tallet, og mye har endret seg siden han debuterte med singelen «Oh Carolina» i 1993.

- Vi lever i en digital tid der folk laster ned musikk gratis. Det er nok den største endringen, men det er ikke noe som gjør meg sint. I dag kan du eie ditt eget brand og være involvert i flere aspekter ved buisness. Det synes jeg er flott.

Låt å lage barn til

Han har sluppet to singler så langt i 2015. «I Need Your Love» og «Go Fuck Yourself».

- Musikken min har absolutt endret seg i løpet av årene, den utvikler seg hele tiden. Du er nødt til å endre musikken for å fortsatt kunne ha en påvirkning, sier Shaggy. Likevel er det noe som aldri vil endre seg.

- Min nye singel «I Need Your Love» har velkjente Shaggy-elementer folk kommer til å elske. Det er en veldig god låt å lage barn til. Jeg er sikker p at det ble laget mange barn til «Mr. Boombastic» også, påpeker Shaggy. På konserten i Trondheim lover han å spille både nye og gamle hits.

- Hva med låta «Go Fuck Yourself», hvem er det du viser fingeren til?

- Til alle dem som ikke liker «I Need Your Love». Liker du den ikke, kan du spille «Go Fuck Yourself», humrer artisten.