Det blir i høye toner i høyfjellet når Harket står på scenen på Grovasetra 30. august.

Harket slipper nytt soloalbum i løpet av våren og har allerede gjort seg bemerket med singelen «Brother» som han opptrådte med under årets Spellemannprisutdeling. ««Brother», en alvorlig og like fullt oppløftende låt, har melodiske vendinger som trykker på de riktige knappene. Empatisk, gripende», skrev VG-anmelder Thomas Talseth om singelen Harket slapp tidligere i vinter.

I april kommer albumet med samme navn, og Harket skal gjøre flere intervjuer i BBC Radio i løpet av våren. I mai reiser han ut på europaturné og besøker bl.a. Istanbul, Berlin, Amsterdam, Paris, Oslo, London, skriver managementet på Morten Harkets hjemmeside.

Nerskogen grendelag står i bresjen for Nerskogkonserten som arrangeres for tredje gang i år. I 2012 spilte Vamp, mens Jonas Fjeld og Henning Kvitnes spilte i fjor. Rundt 2000 har tatt turen hvert år, med solid innsats fra innbyggerne på Nerskogen, med god hjelp fra hytteeiere i området.

Harket slo gjennom med a-ha i 1985 med «Take on Me». Sammen med Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy skrev han norsk pophistorie med en lang rekke hitsingler, album og turneer verden over. Bandet har vunnet hele ni spellemannpriser og holdt sin siste konsert i Oslo Spektrum 4. desember 2010, etter en lang avskjedsturné. I 2011 ble de innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Grovasetra 30. august.