Det amerikanske bandet med vokalist og låtskriver Bob Walkenhorst i spissen spiller i fjæresteinene på Langfjæran i Mosvik 14. juni, opplyser medarrangør Rune Langfjæran i en pressemelding.

Bandet kommer med sitt sjette studioalbum i månedsskiftet april/mai og spiller bl.a på Sweden Rock i Sölvesborg og Rockefeller i Oslo i forkant av Inderøyfest.

Fanbase i Norge

The Rainmakers ble startet på 80-tallet og albumdebuterte i 1986. Bandet har lenge hatt et sterkt forhold til Norge, og interessen for The Rainmakers var fortsatt solid i Norge etter at bandet ble oppløst i 1990. Da bandmedlemmene samlet seg igjen for «Flirting With the Universe» (1994) solgte den til gull i Norge på en måned.

Crowmen varmer opp

I 2011 gjenoppsto The Rainmakers med albumet «25 On» og en toukers norgesturne. Bandet spilte blant annet hos Orkdal MC-klubb og bandet har lagt ut flere videoer fra konsertene på sin hjemmeside.

Oppvarmere blir Crowmen, med tidligere The Scarecrows-medlem Bjørn Grønvik i spissen. Grønvik bor på gården Fjeset på Utøy og har vært opptatt som småbarnsfar, gårdbruker og lærer de siste årene. Men nå er han og bandet igjen klare for konserter.

Også D.D.E og Jolly Jumper & Co. er klare for årets Inderøyfest som arrangeres 11.-14. juni.