Festivalpublikum i Selbu får ikke høre en av de største headlinerne fra scenen i kveld. De vil heller få høre mer av de andre artistene.

Løsningen er at Plumbo, Vømmlingan, Stage Dolls, Terje Tysland og Dance with av Stranger får mer spilletid og konserten avsluttes noe før estimert tid.

Gikk av scenen i Halden i går

Festivalarrangøren fikk første hint om at de sto i fare for å miste TNT allerede i går kveld. Tony Harnell måtte gå av scenen mot slutten av konserten de fremførte på «Tons of Rock» i Halden, fordi stemmen ikke klarte presset.

– Vi fikk høre fra managementet til TNT, Rockpartner, klokken 18 i kveld om at vokalisten hadde fått hals- og brystinfeksjon. Siden fikk vi beskjed om at det var veldig liten sjanse for at det ble konsert. Etter det har vi drøyd det i det lengste før vi fikk det endelig bekreftet at de måtte avlyse, sier Martin Hallager Aaknes. Festivalsjefen synes det er trist, men understreker at ingen råder over sykdom.

– Hvor befinner bandet seg nå?

– Det vil jeg ikke kommentere, svarer Hallager Aaknes.

Ingen refusjonsmulighet

Det har gått trått økonomisk for Sommerfestivalen i Selbu i noen år. Dette snudde i fjor, med ny ledelse og nytt håp.

– Vil TNTs avlysning få økonomiske konsekvenser for festivalen?

– Det vil det nok kanskje, men ikke veldig store. Jeg vil ikke gå inn i detaljer på det nå, sier festivalsjefen.

– Hva med publikum som har kjøpt billett?

– Det er ingen refusjonsmulighet, dessverre. Men jeg tror folk skal bli fornøyd med utvidet konserttid fra de andre artistene. Dessuten er det ikke utenkelig at TNT kan komme tilbake til Trøndelag ganske snart, sier Hallager Aaknes, som også driver baren «Uptown» i Stjørdal.

Han har gått seg en tur på festivalområdet og melder om at folk tar den dårlige nyheten pent.

– Jeg kan ikke stå og unnskylde noe jeg ikke råder over. Det er instrumentet til vokalisten som er skadet og det råder ikke jeg over, avslutter han.