Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Brødre i slåssing

Brødre i slåssing

MMA-blanding av «Rocky» og «The Fighter» vinner stort på tre eminente skuespillere i og ved ringen.

4

WARRIOR

DVD
WARRIOR
Regi: Gavin O'Connor
Med: Tom Hardy, Joel Edgerton, Nick Nolte

MMA eller Mixed Material Arts som kampsporten heter, finner på film sjelden veien til kino i Norge. Likevel er det litt rart at «Warrior» slippes rett på dvd her til lands. Det ut fra kvaliteten, den kommersielle appellen og skuespillerne som er satt til å bære historien.Storyen minner til forveksling om en middels boksefilm. En forfylla far og ex-trener med to voksne sønner som forakter ham. De prøver å takle vanlig liv, men lar seg lokke til ringen for slåssing av økonomiske årsaker.Regissør O'Connor og tre av skuespillerne gjør dette til mer enn en maskulin slåsskampfilm. Nick Nolte ble nominert til Oscar for innsatsen som rusten far, men det er Tom Hardy som en ung Brando av en Irak-veteran og Joel Edgerton som mattelærer med blåveis som gjør «Warrior» til god amerikansk b-film.Gavin O'Connor laget sist den underkjente politifilmen «Pride and Glory»(2008) og viser igjen solid lag med hardtslående drama med stolthet, moral og familie. «The Fighter» er nok en bedre blåveis av en film om brødre i ringen, men Tom Hardy som snart blir å se i «The Dark Knight Rises» viser at han er en av de mest spennende skuespillerne på film for tida.Ekstramateriale: Bakomfilmer med mer.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus

kultur

Magiske Maggio

Veronica Maggio kommer og kommer, og blir bedre for hver gang.

Zappa møter Nordheim

Komponistene og vennene hedres på Rockheim.