Heidi Murkoffs bok «What to Expect When You’re Expecting», blir her filmatisert så lite inspirert at de kan umulig ha hatt det morsomt på settet. Den eneste som ser ut til å storkose seg, er Dennis Quaid; han spiller en halvgammel tøffing som skal bli bestefar. Da svarer like godt han og den unge kona (Brooklyn Decker) med samme mynt, ja, de dobler, og venter tvillinger.

Det hele handler, med reality-tv som bakgrunn, om graviditet og fødsler. Alt går ikke alltid etter planen, slik at det oppstår noen alvorlige situasjoner. Det skaper litt kontrast til de hysterisk vellykkede oppleggene, men filmen vokter seg vel for å gå tett inn på noen. Dette er overfladisk, og skal antagelig være det. Mest inntrykk gjør faktisk Jennifer Lopez, hun er den i selskapet som ikke blir gravid, og som sammen med mannen (Rodrig Santoro) drar til Afrika for å bli adoptivforeldre.

En tapper gruppe idealistiske pappaer får naturligvis gjennomgå. Temmelig anstrengt humor syns nå denne anmelderen, men det er tross alt bedre enn å bli underholdt av kappkjøring med caddiebiler på en golfbane. Det ligger på det planet, så det skal være en regntung sommerkveld før denne filmen er noe alternativ.