Sommertid og bryllupskomedier hører sammen. Hva som har tatt denne gjennomgående middelmådige smørja til norsk kinolansering, er likevel en gåte. «Bridesmaids», «Rachel Getting Married» og til og med «My Big Fat Greek Wedding» framstår som rene mesterverk sammenlignet med oppkoket av en amerikansk versjon av en fransk komedie fra 2006.

Stjerner fra 70-tallet som Robert DeNiro og Diane Keaton, 80-talls-stjernene Susan Sarandon og Robin Williams og synkende og stigende nye stjerner som Katherine Heigl og Amanda Seyfride gjør «The Big Wedding» til generasjonskomedie med dine-og-mine-barn-setting. Robert DeNiro og Diane Keaton spiller et fraskilt par som later som om de fortsatt er gift av hensyn til katolske bryllupsgjester. Det er filmens bærende element. I 2013.

Gammeldags situasjonskomikk, anstrengt kulturkollisjon og stivpisket farse går ned i en lavere enhet. DeNiro nøyer seg med å glise i skjegget og juble over potensen, mens Diane Keaton og Susan Sarandon spiller roller som burde vært for dumme for dem. Bruden spilles av den største yngre stjernen i ensemblet, Amanda Seyfried. Hun har merkelig nok fått lite å spille på og mindre å si. I anstrengt bryllupskomedie som sannsynligvis ville blitt friskere med noen «Sa Brura»-vitser.

Stjerner fra 70-tallet som Robert DeNiro og Diane Keaton gjør filmen til en generasjonskomedie med dine-og-mine-barn-setting, skriver vår anmelder.