«Skål for medvind», ler Gabrielle og heller passende nok nedpå med vin. Storsalen på Samfundet er utsolgt, og publikum har hylt lenge før det var noe tegn til at bergenseren skulle entre scenen. Det er litt av en forskjell fra den gangen for noen år siden, da artisten spilte på Byscenen for svært få publikummere. Nå referer hun også til personene som møtte opp den gangen, og viser en tydelig lykke over kveldens fullstappede sal.

Det var egentlig bare et spørsmål om når Gabrielle ville fylle de store salene i Norge, da det er noe usedvanlig fengslende med den ydmyke artisten. Hun besitter ikke bare en unik vokal og en teft for fengende låter med kløktige tekster; Gabrielle har fremfor alt en helt unik scenepersonlighet. Denne kvelden er det likevel som hun har bestemt seg for å gi alt. Så har hun også den perfekte settingen for å utøve sitt eksplosive pop-uttrykk.

I løpet av konserten får vi servert et imponerende hitmaraton. «Bordet» (fremført i den fengende Souldrop-versjonen) åpner og fanger publikum, og allsangen er mektig allerede før «Høster» følger opp. Mens artisten hopper energisk rundt, virker hun uanfektet av bevegelsene og holder tempoet hele veien.

En litt vel rocka versjon av Prepple Houmb og Morten Abels «Hodet over Vannet» funker, men føles unødvendig ettersom Gabrielle har nok av egne låter å ta av. «Ring Meg» løfter Storsalen til uante høyder, og det hele toppes selvfølgelig med monster-hiten «Fem Fine Frøkner». Underveis er bandet akkurat så samspilt som man kunne håpe på, og det hele er over i et bombastisk, crowdsurfende øyeblikk.

Trodde vi i alle fall. Ikke før hun fremfører ekstranummeret blir man minnet på delen av artisten som er mer enn fest og moro. Når Gabrielle avslutter med balladeversjonen av «Regn fra blå himmel», er det en del av meg som ønsker at hun kunne roet ned deler av showet litt mer. Her kommer artistens tilstedeværelse i musikken virkelig frem, og man ser hvilket spekter hun helt uanfektet kan spille på. Samtidig vitnet allsangen og det danseglade publikummet om en gjeng som ville ha fest, og Gabrielle kler absolutt klubben. Der svever hun høyest av alle.