forsiden / Kultur / Musikk

Ny Åge-plate 2. oktober

Ny Åge-plate 2. oktober

Er du Åge-fan kan du likeså krysse av datoen 2. oktober med en gang. Da slippes hans nye CD med det poetiske navnet "Snøharpan".
(Foto: KJELL A . OLSEN)

Foto: KJELL A . OLSEN

Leses nå
 

Saken oppdateres.

Men Namsos-rockeren, som i vår og i sommmer har hatt knallsuksess med sin jubileumsturne med Sambandet, senest for 7000 elleville tilhørere under Olavsfestdagene i Trondheim, er ikke den eneste trønderske artisten som skal forsøke å lokke folk til platebutikkene.

Også en annen namsosing, Askil Holm, kommer med ny plate i høst, men verken dato eller tittel er offentliggjort foreløpig. Holm ligger allerede på et meget stort antall platetallerkener sammen med kompisene Kurt Nilsen , Alejandro Fuentes og Espen Lind på deres sukessrike live-LP fra Oslo Spektrum.

With og Berger

Både årets Idol-vinner Aleksander Denstad With og Idol-toer i 2004, Margaret Berger, kommer med album i høst. Mens det er Bergers andre CD, er det albumdebut for årets Idol-vinner, som allerede har ligget høyt oppe på singellistene i flere uker med vinnerlåta "A little too perfect" .

Mens den 18-årige trondhjemmeren kommer ut med sin plate 18. september, venter Margaret Berger en uke til. I motsetning til årets Idol-vinner, som foreløpig venter med navnet på sin CD, har Margaret Berger navnet på nummer to-plata klar – "Pretty Scary Silver Fairy", skriver VG.

Også kjæresten Vivian Sørmeland kommer med plate i høst, men plateselskapet hennes har verken offentliggjort utgivelsesdato eller tittel.

Mange sterke navn

De trønderske artistene må for øvrig sloss om oppmerksomheten hos platekjøperne med en rekke sterke navn i høst, både av norske og utenlandske stjerner.

Både Kurt Nilsen, deLillos, Morten Abel, Thomas Dybdahl, Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga, Bertine Setlitz, Sissel Kyrkjebø og Jim Stärk med flere er klare med nye plater.

Det samme er Beyonce, Janet Jackson, Frost, Robbie William, Eric Clapton og Josh Groban.

comments powered by Disqus
Fikk du med deg disse?