Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Skjørt og sterkt

  •   OLE JACOB HOEL
(Foto: Kim Erlandsen )

Foto: Kim Erlandsen

Skjørt og sterkt

Kanskje det beste fra Elverum noen sinne.

En godt forankret innspilling av to blad Berlin

Både far Johan Daniel og sønn Johan Heinrich Berlin fortjener en av de fremste plassene i Trondheims historie, og denne innspillingen gir dem den.

Nesten for mye moro

En av verdens mest energiske og livsbejaende artister er i ferd med å bli et offer for sitt eget formular.

0

EP

  •   OLE JACOB HOEL
(Foto: Kim Erlandsen )

Foto: Kim Erlandsen

Du har registrert at de er blitt hypet av en annen verden, Øyafestivalen og Brighton og NME og hva har du. Og så er de fra Elverum?

Så debuterer de (disse fem sporene utgis offisielt neste uke), og du er grunnleggende skeptisk – men det høres fint ut ved første lytt. Litt Arcade Fire, litt typisk vindkeiv ny norsk indierock. Når du hører de fem låtene flere ganger blir gradvis mer betatt. Det er skjørt og sterk, psykedelisk og majestetisk, dvelende og melodiøst.

Du merker du er hektet, du gleder deg til å se dem live for første gang (de spiller to ganger i Trondheim på samme dag 12. februar) – og at du gleder deg til fullt album kommer senere i år.

HØYDEPUNKT: «Kennedy Street».

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus