I løpet av ti år har WoW fått fem tilleggspakker. Cataclysm holdt på å ødelegge hele spillet ved å gi altfor dårlig tilbud til folk på maks nivå. Men resten av dem har holdt alt fra akseptabelt til heidundrende nivå. De siste årene har vi kost oss med Mists of Pandaria, som ble mye bedre enn noen av sutrepavene trodde på forhånd.

Nå reiser vi i tiden for å bryne oss på Jernhordene. Dægger'n døtte. Stort sett dreier hele denne pakken seg om kampen mot orker, og de er grinete og har sterkt markeringsbehov, hele gjengen. Vi denger dem på veien opp til nivå 100, den nye grensen.

Jeg er allerede hekta på å sende ut folk på oppdrag fra den nye garnisonen, din egen private landsby full av hjelpere og nyttige greier.

Den nye verdenen, som egentlig er en gammel verden før den ble revet i stykker, kjennes fersk og frisk ut. Oppdragene henger sammen på vidunderlig vis, og det er blitt en slags mening i å følge med på handlingen.

Ja, oppdragene er lette til å begynne med. Veldig lette. Har du raidet i det siste vil utstyret ditt være mer enn bra nok lenge. Det er i grunnen helt OK. Åtte-ni nye dungeons, huler, hva det nå heter, kan nytes, men de fleste er mer for et kvikt fiks enn noe annet.

Mange vil like at det glir greit, og den harde kjernen av raidere vil uansett ikke gjøre annet en å wooshe rett gjennom disse nivåene for å komme til sluttspillet. Og det er her jeg ikke riktig vet hva jeg skal si.

Problemet med å anmelde denne pakken nå er at det egentlig er altfor tidlig. Kvaliteten på en tilleggspakke avgjøres for mange av oss av kvaliteten på raidene, og den vet vi ganske enkelt fint lite om før de åpner opp. Det gjør de som regel med noen måneders mellomrom.

Folk som liker PvP har vel heller ikke mye å juble for. Det bidrar til at jeg er forsiktig med å gi sekser til denne pakken. WoW selv er utvilsomt en sekser nå. Warlords of Draenor er veldig, veldig lovende.

Skulle du være litt rusten, følger én gratis oppgradering til nivå 90 med på kjøpet. Det anbefales å vende tilbake. Eller kanskje til og med å begynne helt forfra.

World of Warcraft har aldri vært bedre enn nå, og nivået er høyere enn himmelen over Azeroth. Alt det andre er nostalgi, og savnet av den følelsen du aldri får igjen, nemlig det å gjøre noe deilig første gang. Du kan ikke få igjen den følelsen du hadde første gangen du kysset en du elsker heller.