Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Mens vi venter på «Diablo III»

Mens vi venter på «Diablo III»

Svensker kan åpenbart mer enn å bare skrelle bananer.

En teknologisk triumf

SPILL: «Titanfall» på Xbox 360 viser seg å være verdt den lange ventetiden og vel så det.

Ondskapen har aldri vært så god

SPILL: «Diablo III» er både gjenfødt og revitalisert med tilleggspakken «Reaper of Souls». Dette er en skattejakt på overflødighetshornet.

Mestrenes mesterverk

SPILL: Vi er klar over at «Souls» -serien ikke er for enhver smak, men med det tredje spillet har From Software virkelig overgått seg selv. «Dark Souls II» er stor kunst.

Hylende morsom rumpehumor

SPILL: Do, prompe - og rumpevitser er i 99 prosent av tilfellene bare usmakelige. «South Park: The Stick of Truth» har perfeksjonert den illeluktende sjangeren.

Hagestell for hele familien

SPILL: Det er lenge og langt mellom hver gang det kommer riktig morsomme spill som også er gode. «Plants vs Zombies: Garden Warfare» er begge deler.

Gamle, slitne tyver

SPILL: Relanseringen av den klassiske «Thief»-serien skuffer tidvis stort. Garrett hadde fortjent en bedre skjebne enn denne.

Kvalitet i alle ledd

SPILL: Tropisk frost – er ikke det en selvmotsigelse da? Ikke når det er Nintendo og «Donkey Kong» vi snakker om.

Når alle gode ting er tre

SPILL: «Lightening Returns: Final Fantasy XIII» er det beste spillet i Nova Crystallis-serien så langt. Historien er forglemmelig, men mye imponerer.

Skrekkelig og vemmelig

SPILL: Sjelden har vel Trond Kirkvaags klassiske one-liner «Vart du skræmt no?»passet bedre enn på «Outlast».

Kort og godt fantastisk

SPILL: Skaperne av «World of Warcraft», «Diablo» og «Starcraft» har laget et nytt spill som garantert får deg hekta. Og på toppen av det hele er «Hearthstone» fullstendig gratis.

5

MAGICKA

MAGICKA

PC

Aldersgrense: 12+«Magicka» er like genialt som det er banalt. Spillet tar utgangspunkt i alle rollespillklisjéene en kan tenke seg.

Du, og de inntil tre du spiller med, styrer hver sin ansiktsløse trollmann i Midgård som er ute på en lang reise for å stoppe den skumle trollmannen Grimnir som truer med ragnarok. Den mildt sagt tullete historien blir fortalt av den bleke og blodsugende greven Vlad, som følge han selv på ingen måte er en vampyr. All dialog er tekstet på engelsk, men fortalt på «tulle-swenglish».

Spillmekanismene og humoren er det som gjør «Magicka» så bra. I stedet for å bli utstyrt med ferdigdesignede «spells», starter du i stedet spillet med åtte magielementer. Disse kan kombineres til en rekke trylleformularer som kan slippes løs på fiendene. Kombinasjonsmulighetene er enorme, og selv om det kan virke litt keitete i starten, går det ikke lang tid før de råeste formularene sitter i fingrene.

«Magicka» kom ut for to uker siden, og har hatt endel barnesykdommer. Med ni patcher på like mange dager viser utviklerene i «Arrowhead Game Studios» at de tar problemene på alvor. Spillet oppførte seg nemlig feilfritt under min gjennomspilling. Man kan fint spille gjennom historien alene, men det anbefales å spille det med inntil tre venner online. Spillet selges på Steam for drøye 80 kr.OPPTUR: Herlig gameplay, herlig humor, herlig tullesvensk.

NEDTUR: Såppas hardcore at man ikke kan skippe dialogen før man prøver bossen for ørtende gang.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus