Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Verdens sterkeste DS-spill lages i Norge

«Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste», mener vår anmelder.

«Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste», mener vår anmelder.

Verdens sterkeste DS-spill lages i Norge

Verdensmestrene i spill for barn har laget DS-spill av Pippi Langstrømpe.

5

PIPPI LANGSTRØMPE

Nintendo DS

3

Verdens sterkeste - også på DS, perfekt tilpasset aldersgruppen.

Flerspillerdelen er god, svært god - derfor skuffende at det ikke finnes «download play».

Jeg har ved flere anledninger rost norske Ravn Studio for eksemplariske utgivelser myntet på de aller minste. Merittlisten begynner å bli ganske så lang nå med både Flåklypa, Kaptein Sabeltann og Blåfjell på CV-en. Siste mann ut (eller pike i dette tilfellet) er Astrid Lindgrens Pippi. Denne gangen har Ravn også brukt godt med ressurser på flerspillkonseptet.

Pippi-spillet kan du spille sammen med andre spiller som også har sitt eget eksemplar av spillbrikken. Akkurat dette er det eneste som trekker ned med Ravns Pippi. For i et spill myntet på en så ung aldersgruppe så ville muligheten til såkalt «download play» være å foretrekke. I familier med flere enn ett barn er det neppe aktuelt for foreldrene å kjøpe flere eksemplarer av samme spill.

I dette tilfellet betyr det at om du vil spille sammen med andre så er du avhengig av at bestekompis eller -venninne også har spillet. Kanskje har dette noe med Nintendos egne krav til tredjepartsutviklere å gjøre, men det finnes likevel en drøss med DS-spill der ute som ikke krever at medspilleren har sitt eget eksemplar av spillet.

Når det er sagt så fungerer flerspillmodusen på Pippi aldeles utmerket. Det er mye å gjøre her om du finner noen å spille sammen med, og spillet opprettholder standarden som Ravn satte for flere år siden - nemlig å lage gode, spennende og intelligente spill for de minste. Spiller du alene får du likevel full uttelling for kvalitetssikringen til Ravn.

Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste. For hver utgivelse fra Drammen nå holder jeg nesten pusten i spenning, for hvor lenge kan man egentlig holde en så høy utgivelsesfrekvens der kvaliteten konstant er skyhøy? Men ingenting tyder så langt på at Ravn holder på å miste grepet.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis debatt

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus