Gå til mobilutgaven
forsiden

Verdens sterkeste DS-spill lages i Norge

«Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste», mener vår anmelder.

«Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste», mener vår anmelder.

Verdens sterkeste DS-spill lages i Norge

Verdensmestrene i spill for barn har laget DS-spill av Pippi Langstrømpe.

5

PIPPI LANGSTRØMPE

Nintendo DS

3

Verdens sterkeste - også på DS, perfekt tilpasset aldersgruppen.

Flerspillerdelen er god, svært god - derfor skuffende at det ikke finnes «download play».

Jeg har ved flere anledninger rost norske Ravn Studiofor eksemplariske utgivelser myntet på de aller minste. Merittlisten begynner åbli ganske så lang nå med både Flåklypa, Kaptein Sabeltann og Blåfjell på CV-en.Siste mann ut (eller pike i dette tilfellet) er Astrid Lindgrens Pippi. Denne gangen har Ravnogså brukt godt med ressurser på flerspillkonseptet.

Pippi-spillet kan du spille sammen med andrespiller som også har sitt eget eksemplar av spillbrikken. Akkurat dette er deteneste som trekker ned med Ravns Pippi. For i et spill myntet på en så ungaldersgruppe så ville muligheten til såkalt «download play» være å foretrekke. Ifamilier med flere enn ett barn er det neppe aktuelt for foreldrene å kjøpeflere eksemplarer av samme spill.

I dette tilfellet betyr det at om du vilspille sammen med andre så er du avhengig av at bestekompis eller -venninne ogsåhar spillet. Kanskje har dette noe med Nintendos egne krav tiltredjepartsutviklere å gjøre, men det finnes likevel en drøss med DS-spill derute som ikke krever at medspilleren har sitt eget eksemplar av spillet.

Når det er sagt så fungerer flerspillmodusen påPippi aldeles utmerket. Det er mye å gjøre her om du finner noen å spille sammenmed, og spillet opprettholder standarden som Ravn satte for flere år siden -nemlig å lage gode, spennende og intelligente spill for de minste. Spiller dualene får du likevel full uttelling for kvalitetssikringen til Ravn.

PippiLangstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste. For hverutgivelse fra Drammen nå holder jeg nesten pusten i spenning, for hvor lenge kanman egentlig holde en så høy utgivelsesfrekvens der kvaliteten konstant erskyhøy? Men ingenting tyder så langt på at Ravn holder på å miste grepet.

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis debatt

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus