Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Verdens sterkeste DS-spill lages i Norge

«Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste», mener vår anmelder.

«Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste», mener vår anmelder.

Verdens sterkeste DS-spill lages i Norge

Verdensmestrene i spill for barn har laget DS-spill av Pippi Langstrømpe.

Sana-sol for viderkommende

«Sunset Overdrive» tar prisen for årets mest kaotiske, vanvittige og helsprøe spill.

Vart du skræmt no?

SPILL: Shinji Mikami, mannen som skapte «Resident Evil» er tilbake med et spill som er garantert å gi deg søvnløse netter. «The Evil Within» imponerer.

Heksedans

SPILL: Oppfølgeren til tidenes beste action-spill er endelig her. «Bayonetta 2» er alt vi kunne ha ønsket oss og enda litt til.

Super-duper-Super-Mario

Hva skjer når alle Nintendo-figurer havner i samme spill? Jo, de slåss seg i mellom så tennene rister og fjæra fyker. Herlig og harmløst, men også frustrerende å spille på 3DS-konsollen.

Årets fotballfest?

SPILL: «FIFA» er fortsatt en knakende godt serie, men er det ikke på tide med perfeksjon?

5

PIPPI LANGSTRØMPE

Nintendo DS

3

Verdens sterkeste - også på DS, perfekt tilpasset aldersgruppen.

Flerspillerdelen er god, svært god - derfor skuffende at det ikke finnes «download play».

Jeg har ved flere anledninger rost norske Ravn Studio for eksemplariske utgivelser myntet på de aller minste. Merittlisten begynner å bli ganske så lang nå med både Flåklypa, Kaptein Sabeltann og Blåfjell på CV-en. Siste mann ut (eller pike i dette tilfellet) er Astrid Lindgrens Pippi. Denne gangen har Ravn også brukt godt med ressurser på flerspillkonseptet.

Pippi-spillet kan du spille sammen med andre spiller som også har sitt eget eksemplar av spillbrikken. Akkurat dette er det eneste som trekker ned med Ravns Pippi. For i et spill myntet på en så ung aldersgruppe så ville muligheten til såkalt «download play» være å foretrekke. I familier med flere enn ett barn er det neppe aktuelt for foreldrene å kjøpe flere eksemplarer av samme spill.

I dette tilfellet betyr det at om du vil spille sammen med andre så er du avhengig av at bestekompis eller -venninne også har spillet. Kanskje har dette noe med Nintendos egne krav til tredjepartsutviklere å gjøre, men det finnes likevel en drøss med DS-spill der ute som ikke krever at medspilleren har sitt eget eksemplar av spillet.

Når det er sagt så fungerer flerspillmodusen på Pippi aldeles utmerket. Det er mye å gjøre her om du finner noen å spille sammen med, og spillet opprettholder standarden som Ravn satte for flere år siden - nemlig å lage gode, spennende og intelligente spill for de minste. Spiller du alene får du likevel full uttelling for kvalitetssikringen til Ravn.

Pippi Langstrømpe for DS er enda et knakende godt spill for de aller yngste. For hver utgivelse fra Drammen nå holder jeg nesten pusten i spenning, for hvor lenge kan man egentlig holde en så høy utgivelsesfrekvens der kvaliteten konstant er skyhøy? Men ingenting tyder så langt på at Ravn holder på å miste grepet.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus