Vet du at det finnes hele 23 Kirby-spill utgitt for de mange forskjellige Nintendo-plattformene? Og da teller vi ikke med alle andre spill som Kirby har «gjestet» slik som «Super Smash Bros. Brawl» og «The Legend of Zelda: Link's Awakening». Og det er ikke uten grunn av Kirby er elsket av alle – selv notoriske Nintendo-hatere. For den lille, rosa klumpen er på mange måter videospill i sin reneste form. Og «Kirby: Triple Deluxe» er hans beste spill siden «Super Star Ultra» fra 2008.

«Kirby: Triple Deluxe» er første og fremst er spill myntet på de aller yngste. Læringskurven er fin og flat og det er nesten helt umulig «å dø» her, selv om du har liten til null erfaring med videospill fra før. Det nesten spruter primærfarger ut av 3DS-skjermen på dette spillet, og hvert eneste brett byr på noe nytt og spennende både å se på og prøve. Kirby har blitt oppgradert med et nytt superangrep som gjør at han kan sluke alt fra store eiketrær til gigantiske steinblokker. Dette angrepet gjør spillet enda litt lettere enn tidligere titler.

Om syvåringen din er lei av «Angry Birds» på padda, gjør du klokt i å investere de fem hundrelappene dette spillet koster. Det er nemlig ikke uten grunn at Kirby har overlevd utallige paradigmeskifter innen spillverdenene. Den lille, rosa klumpen oser nemlig fortsatt av sjarme.