Norske FunCom er et av de ytterst få spillselskapenesom satser utelukkende på online-spill. Tidligere har selskapet hatt storsuksess med både «Anarchy Online» (2001 - en pionér i MMO-sjangeren) og «Age ofConan» (2008 - terningkast 6 i KulturAdressa). I de siste åren har FunCom jobbet på spreng med det som er selskapetshittills mest ambisiøse prosjekt. «The Secret World» er et massivt multiplayer-spill for PC som er satt til en alternativ samtid der både tempelriddere ogandre hemmelig organisasjoner kjemper om makten.

Åpent fra fredag

FunCom har gjennom vårparten kjøre flere såkalltelukkede beta-tester ( kun for spesielt inviterte), men nå altså for alle somhar lyst på en smakebit før spillet slippes i butikk. Denne siste betatesten eråpen fra fredag til søndag og krever at du registrerer deg samt laster nedklienten til spillet. Helgens test vil også inkludere PvP ( Player versusPlayer).

Registrering gjør du på på den offisielle hjemmesiden tilspillet her.

«The Secret World» lanseres både i Nord-Amerika og iEuropa den 3. juli. Spillet kan kjøpes både i butikk og lastes ned digitalt viaElectronic Arts Origin-tjeneste.