Grosvold har dessuten sagt opp jobben sin i NRK, for å gjøre noe annet de siste årene av sin karriere, skriver Aftenposten.

Til Journalisten sier hun:

– Jeg er 65 år og tenkte skal jeg gjøre noe annet de få årene jeg har igjen, må det være nå.

Om noen uker har hun sin siste arbeisdag. Hun får ett års etterlønn etter 36 år i NRK.

Hun lover at hun ikke skal skrive bok, men har ikke helt konkrete planer for resten av karrieren.– Men skulle jeg oppleve hvordan verden er utenfor NRK, var tiden nå, sier Grosvold.

Trekker seg fra julebordsintervju

Samtidig blåser det lett rundt Grosvolds ører.

Telenor inviterte til julemiddag for journalister, der Anne Grosvold ifølge invitasjonen ville intervjue Telenor-sjef Sigve Brekke, skriver Journalisten.

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité besluttet denne uken å gjenoppta gransking av korrupsjonsskandalen Telenor er involvert i gjennom eierskap i VimpelCom.

En av Telenor-sjefene som skal granskes er Sigve Brekke.

Aftenposten har laget en guide til i Vimpelcom/Telenor-saken: Dette er Telenor-saken på to minutter

Skjønner det nå

– Jeg ser at det var dumt. Jeg hadde ikke forutsett at Telenor skulle bli toppsak i alle våre sendinger. Så jeg trakk meg. Jeg er ikke komplett idiot, sier Anne Grosvold til Journalisten.

Hun sier ifølge fagbladet at det var ubetenksomt av henne å si ja. Anne Grosvold er programleder i aktualitetsmagasinet Dagsnytt Atten hvor hun vil møte Brekke og hans ansatte i debatter rundt Vimpelcom og bestikkelser.

Ifølge Journalisten tok Grosvold oppdraget fordi hun ønsket muligheten til å gjøre et annerledes intervju med Brekke.