TV2-produksjonen «Rockheim - Hall of Fame» hadde 265,000 seere i går kveld. Det utgjør en prosentandel på 17,8%, opplyser Vibeke Hansen i TV2.

Selve innlemmelsesseremonien ble filmet i Palmehaven på Britannia Hotel der Jan Eggum, Jahn Teigen, The Pussycats, DumDum Boys og Terje Rypdal var andre pulje med artister om ble innlemmet i Hall of Fame. Første pulje fant sted i fjor da A-ha, Alf Prøysen, Jokke og Valentinerne, Wenche Myhre og Åge Aleksandersen ble innlemmet.

La føringer for produksjonen

- Nordic Stories som sto for TV-produksjonen gjorde en flott jobb, sier informasjonssjef Magne Gisvold ved Rockheim.- Med de føringene som vi la og kompromisser i produksjonen så synes jeg sluttresultatet ble strålende. Meningen var at artistene og de som ble innlemmet skulle føle seg bekvem med situasjonen og at det var de som var i sentrum. TV-teamet ville holde en lave profil.

Streamer talene

Showet i sin helhet ble ikke med i TV-produksjonen, opplyser Gisvold. Deler av arrangementet ble redigert ned av både tid og produksjonshensyn. Alle talene vil derimot bli lagt ut som videostreaming på rockheim.no om kort tid.

- Jeg fulgte med på Twitter-strømmen under sendingen i går, sier Gisvold.

- Og det var overraskende lite negativt å lese om sendingen. En hyggelig opplevelse.Om du gikk glipp av programmet så vises det i reprise førstkommende søndag kl. 19. på TV2

Hans Olav Johnsen, bedre kjent som Sola, så rimelig fornøyd ut under innlemmelsesseremonien. Foto: JENS PETTER SØRAA