Det Norske Brenneri utvider og styrker kompetansen i produksjonen ved brenneriet i Grimstad.
Jon Bertelsen, grunnleggeren av konjakken med samme navn, blir ny Master Blender, og skal være med å sikre at produktene fra Det Norske Brenneri fortsatt er i toppsjiktet, heter det i en pressemelding.
Jon Bertelsen har lang fartstid i den norske brennevinsbransjen. Ikke bare med konjakk.
I snart 20 år har han også jobbet tett med flere skotske whiskyprodusenter og verdens antatt beste produsent av Calvados i Normandie.
– Vi er svært glade for å ha fått Bertelsen med på laget, sier gründer og en av eierne av Det Norske Brenneri, Odd J. Nelvik.
– Jon er kjent for sin kritiske smak, men samtidig også for sin allsidige kompetanse innenfor godt brennevin, sier Nelvik. J
on Bertelsen fortsetter med sine egne brands, gjennom serien «Jons Utvalgte».
Det er også flere samarbeidsprosjekter på gang med Det Norske Brenneri.