Siden 2008 har Morten Møller vært inne på eiersiden i Vinestor AS sammen med Jørn H. Abrahamsen. Vinestor er holdingselskapet som eier blant annet importselskapene Vinarius, Vinum og Plus Vini.

Morten Møller har gjennom sitt selskap Netrom AS eid 49% av aksjene i Vinestor og Jørn H. Abrahamsen har eid de siste 51% gjennom Haav Holding AS.

I forbindelse med at Morten Møller skulle overta som styreformann i familieselskapet Katalysator AS høsten 2014 ønsket han å flytte sitt eierskap i Vinestor fra Netrom til Katalysator.

-I løpet av prosessen med denne overdragelsen ble det en spennende diskusjon mellom Katalysator og meg om hvordan vi i felleskap kunne styrke og utvikle Vinestor og de enkelte importselskapene her på huset, sier Jørn Abrahamsen.

Løsningen de til slutt landet på er at Katalysator også kjøper noen av aksejene som selskapet Haav Holding AS eier i Vinestor. Avtale om dette ble signert sist fredag. Når det gjelder prising og betingelser i avtalen er det avtalt at dette skal være konfidensielt.

-Min rolle på huset blir uforandret. Jeg fortsetter som før som daglig leder i Vinarius og jeg vil fortsatt kontrollere 33,4% av aksjene i Vinestor. Jeg gleder meg til å videreutvikle Vinestor og de øvrige selskapene på huset, sammen med teamet her og Katalysator. Vi er også åpne for samarbeid i ulike former med andre mellomstore aktører, avslutter Abrahamsen.