Noen av de sentrale personene i den nye organisasjonen hos Moestue: Runar Lind, Veslemøy Hvidsten, Pål-Helge Kraknes, Espen Hagestrand, Nina Norrgård, Benjamin Lee og Illianna Osterhammel.

Moestue Group og Moestue Grape Selections omstrukturerer og tar grep for å bli enda bedre innen Horeca og spesialimport, heter det i en pressemelding fra selskapet. Ett av grepene er felles salgsteam. Målet er å komme i posisjon til større innkjøpsavtaler.

Komplett portefølje

Ifølge pressemeldingen etablerer Moestue Group nå en salgsorganisasjon som skal jobbe med gruppens portefølje mot større Horeca-grupperinger og kjeder for både vin, brennevin og øl. Selskapet gjør dette for å kunne tilby en komplett portefølje og ytterligere forbedre oppfølgingen og støtte til kundene. Porteføljen vil bestå av utvalgte produkter fra både Moestue Grape Selections, Podium Wines, Blend Wines og Bonum Beverages.

Kraknes salgsdirektør

Pål-Helge Kraknes er utnevnt som ny salgsdirektør, og Runar Lind som Key Account Manager for Moestue Group. I tillegg er Benjamin Lie kommet inn for å styrke arbeidet innen øl og brennevin. Det nye salgsteamet er allerede på plass og er aktivt fra 8.september med en glidende overgang frem mot 1. desember, i samarbeid med det eksisterende teamet i Moestue Grape Selections.

Dette er de nye sentrale personene i den nye Moestue Group-organisasjonen:

Pål-Helge Kraknes, salgsdirektør: Pål-Helge startet Bonum Beverages sammen med Arnt Winje i mars 2015. Selskapet er det seneste tilskuddet til Moestue Group. Før det kom han fra stillingen som daglig leder i Strøm AS og har før det vært daglig leder i Môet Hennessy Norge. Pål Helge fortsetter som daglig leder i Bonum Beverages, samtidig som han nå blir salgsdirektør for Moestue Group.

Runar Lind, Key Account Manager: Runar begynte i Moestue Grape Selections i juli 2014 og har arbeidet som selger med ansvar for Vestlandet og Nord-Norge. Han er vinkelner fra Gastronomisk Institutt, og kom fra stilling som Account Manager On Trade i Diageo. Runar blir nå hele gruppens Key Account Manager for kjedekunder og grossister, i tillegg til å ivareta sine kunder i Nord-Norge.

Benjamin Lee, salgskonsulent øl og brennevin: Benjamin er kjent som en av Norges fremste bartendere med særlig kompentense på brennevin og cocktailkultur. Han kommer til Moestue etter sist å ha drevet cocktailbaren Morgenstierne. Han skal arbeide med salg av øl og brennevin for Moestue Group.

Også endringer i MGS

Også Moestue Grape Selections (MGS) styrker organisasjonen med flere nye ansettelser. Selskapet gjør dessuten forandringer for å posisjonere selskapet for videre vekst.

Foruten Horeca og Vinmonopolet har Moestue Grape Selections alltid hatt et betydelig salg av eksklusive viner utenfor Vinmonopolets sortiment, eller det som kalles spesialimport. Dette er et viktig område for selskapet og et område som er i vekst. MGS har derfor bestemt seg for å fokusere enda mer på dette og har utnevnt Veslemøy Hvidsten som ny Fine Wine Director.

Hun blir ansvarlig for spesialimport til både Vinmonopolet, Horeca og til private gjennom Vinmonopolet. Hvidsten skal jobbe tett sammen med Christopher Moestue på dette området. Veslemøy slutter dermed som salgssjef i Moestue Grape Selections etter 16 år.

Hennes arvtaker blir Illianna Osterhammel, som har åtte års fartstid i salgsavdelingen i MGS. Videre har selskapet ansatt Espen Hagestrand som ny selger i Horeca med salgsområdet Oslo og Trondheim. Espen har tidligere arbeidet som barsjef ved Parkteatret Bar, før han i 2011 var med å starte opp suppebistroen LOKK hvor han arbeidet som administrasjonssjef og vinansvarlig.

Den nye salgsorganisasjonen og Veslemøy Hvidstens nye stilling som sjef for spesialimport er på plass innen 1. desember, etter fullført handover.

Fra Fondberg

Også produktavdelingen har gjort endringer, etter å ha ansatt Nina Norrgård som ny produktkoordinator fra 2. september. Hun kommer til Moestue fra stilling som produktsjef i Fondberg. Hun vil arbeide mot Vinmonopolet og anbudsvirksomhet, ha ansvaret for produktgruppen øl, samt gi støtte til hele produktavdelingen.