forsiden / Meninger / Snakk ut

Kast homofob-stempelet

Innlegg til Snakk ut

Kast homofob-stempelet

I Snakk ut-spalten ble det nettopp publisert en tekst om homofobi. En fobi som svært mange blir stemplet med.

"Man trenger ikke hate alle homofile selv om man synes det er ubehagelig at en mann har en oppførsel som minner om en østrogenoverdose", skriver Stian (19). Foto: Illustrasjonsbilde: SHUTTERSTOCK

Leses nå
 

Saken oppdateres.

Jeg er en av de som reagerer sterkt på ordene"homofobi", "homofob" og "homohater". Man trenger ikke hate alle homofile selvom man synes det er ubehagelig at en mann har en oppførsel som minner om enøstrogenoverdose, man trenger ikke være en homofob fordi man synes å være mannog gå med veske er "homo".

I dagens samfunn lever vi rundt menn som skal være følsomme, sterke,aggresisve og myke. Vi skal kunne lage mat og snekre. Det snakkes om alt som ernaturlig ved å være homofil i innlegget Trond skrev, men hva med alt detnaturlige ved en heterofil manns oppførsel?

Ut av trakten av forståelse og at vi ikke skal kunnemislike noe, så har ord som "metrosexuell" dukket opp, og slikt gjør megirritert.

Ja, jeg blirirritert på alt oppstyret rundt det. Oppstyret rundt all"åpenheten" som skaper nye stempel som folk skal få klistra i panna hvis de sierat de kanskje synes noe ikke er så riktig som noen vil ha det til.

Vi ser at du er homo, vi skjønner at du kanskje vil snude negative sidene du opplever i form av at folk slenger dritt osv., men trengerjeg å like at du spriker med fingra som Jan Teigen? Trenger jeg å like at du kanmer om sminke, enn hvordan en 19mm kopp kan påvirke hvordan du skifter hjul pådin egen bil?

Hvis jegved et uhell uttrykker noe negativt om eneller flere homofile er jeg en homohater, dere stigmatiserer oss til å blihomofober før jeg rekker å avslutte setningen jeg er midt i. Er dere noe bedreda, som ikke respekterer at jeg har egne meninger rundt noe?

Stian (19)

comments powered by Disqus
Fikk du med deg disse?