Klokken 17.06 melder politiet at Riksvei 70 er stengt i begge retninger etter en frontkollisjon.

Klokken 18.52 melder politiet at veien igjen er åpen for trafikk.

To personbiler

Politiet melder at det er to personbiler som er involvert i kollisjonen. De skriver at kun bilføreren var i den ene bilen, mens det satt tre personer i den andre bilen.

I følge Opdalingen ble det rekvirert luftambulanse ettersom det var vanskelig å bestemme omfanget av skadene på stedet.

Alle ved bevissthet

Politiet melder at alle involverte er ved bevissthet.

Klokken 17.19 skriver de i en ny twittermelding at en av førerne blir omtalt som moderat skadd, mens de tre andre involverte er lettere skadd.

Bilberging på stedet

Klokken 18.15 forteller politiet at bilberging er ankommet kollisjonsstedet, men at det er krevende å rydde opp ettersom det er veldig trangt på stedet.

Veien er fortsatt ikke ryddet og åpnet for trafikk.

Til St. Olavs

Politiet skriver i en twittermelding klokken 18.01 at alle de fire involverte blir kjørt til St. Olavs for kontroll ettersom de har vært involvert i en frontkollisjon.

Luftambulansen fraktet med seg de siste skadde rundt klokken 18:15.

Dårlig sikt

Politiet skriver etter klokka 18 at det har vært mye nedbør i området og dårlig sikt. De skriver at det kan se ut som en av bilene har kommet over i motgående kjørefelt.

Manuell dirigering

Klokken 18.42 melder politiet at trafikken igjen går forbi ulykkesstedet. Ettersom det ikke er helt ryddet enda, dirigeres trafikken manuelt til det er helt ryddet opp.

Klokken 18:58 skriver politiet på twitter at alle nødetatene er ferdig på ulykkesstedet, og at veien igjen er åpen for trafikk.

Foto: Tore Aasheim/Opdalingen