Vinden blåste et stillas over ende i Klæbuveien, like nedenfor Sunnlandskrenten, og sperret veien. Både Trondheim Bydrift og brannvesenet rykket ut til stedet, meldte politiet via Twitter.

I Ringvålveien ble veien delvis sperret på grunn av et tre som har blåst ned.

Begge meldingene kom rett før midnatt. Etter den tid har verken vær eller vind bydd på store problemer for politiet i Trøndelag.

- Med det været som var tidligere på kvelden, frykter man jo jordskred og stengte veier, men det ser ut til at vi har berget oss bra. Det var noen martnanstelt i Steinkjer og noen fotballmål i Namsos som ble tatt av vinden. Det er de eneste meldingene vi har fått om været i løpet av natta, sier operasjonsleder Jan Tore Tiltnes i Nord-Trøndelag.

Politiet i Sør-Trøndelag forteller om det samme. Bortsett fra et tre som var i ferd med å blåse over fylkesvei 800 i Skaun, har det vært en rolig natt.

Vegtrafikksentralen forteller at ingen veier har vært stengt som følge av den sterke vinden.

- Det har nesten vært overraskende få hendelser. Vi har hatt det travelt på veibaner, men de har blittt plukket opp fortløpende, så det har ikke ført til noen stengte veier, sier trafikkoperatør Magnus Storrø ved Vegtrafikksentralen.