Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Nyheter

Blir hun årets moteambassadør?

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Blir hun årets moteambassadør?

Oslo Fashion Week kårer de beste ambassadørene for norsk design
Dette leses nå:

Amerikanere oppfordres til å kaste mindre mat

Washington (NTB-AFP): Amerikanere blir i forkant av høsttakkefesten oppfordret til å kaste mindre mat. Landets miljødirektorat frister med både mindre utgifter og fordeler for klimaet.

Stor askesky etter vulkanutbrudd i Mexico

Mexico by (NTB-AFP): En sky av aske steg fem kilometer opp fra Colimavulkanen etter utbruddet vest i Mexico fredag.

Ecuador: Assange kan bli «så lenge som nødvendig»

Quito (NTB-AFP): Ecuador garanterer fortsatt politisk asyl for WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assange. En svensk ankedomstol har besluttet å opprettholde arrestordren mot Assange.

Sudan vil ha FN-styrken ut av landet

Khartoum (NTB-Reuters-AFP): Myndighetene i Sudan har bedt den fredsbevarende FN-styrken forberede seg på å forlate landet, opplyser en tjenestemann. Partene er uenige om en mistenkt massevoldtekt.

Michael Schumacher selger hytta på Trysil

Den tidligere Formel 1­føreren Michael Schumacher (45), som ble alvorlig skadd i en skiulykke i romjulen i fjor, selger nå hytta på Trysil, skriver Dagens Næringsliv

Michael Schumacher selger hytta på Trysil

Oslo (NTB): Den tidligere Formel 1­føreren Michael Schumacher (45), som ble alvorlig skadd i en skiulykke i romjulen i fjor, selger nå hytta på Trysil, skriver Dagens Næringsliv.

Gunhild Stordalen er alvorlig syk

Oslo (NTB): Gunhild Stordalen, kona til investor og forretningsmann Petter Stordalen, har fått påvist den livstruende og sjeldne sykdommen systemisk sklerodermi.

Gunhild Stordalen er alvorlig syk

Gunhild Stordalen, kona til investor Petter Stordalen, har fått påvist den livstruende sykdommen systemisk sklerodermi.

Politimann skjøt og drepte ubevæpnet mann i Brooklyn

New York (NTB-AFP): En ubevæpnet 28 år gammel mann er skutt og drept av en politimann i en trappeoppgang i Brooklyn i New York, opplyser politiet.

To nye pågripelser etter sprengstoffunn i Voss

Voss/Oslo (NTB-Dag Kjørholt og Alexander Vestrum): Politiet har pågrepet ytterligere to menn i tilknytning til funnet av en hjemmelaget, armert bombe i Voss. Til sammen er fem personer blitt pågrepet i saken.

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Oslo Fashion Week prizes deles ut hvert år, og er for de som har bidratt til at OFW er som den er i dag og til de som har bidratt til å styrke norsk design. Nå er det klart hvem som er de nominerte til Årets Ambassadør. I år deles den de ut under åpningen i Oslo Kongressenter den 11 august.

De nominerte til Årets Ambassadør er:

Ellen Arnstad

Hun har jobbet bevisst og systematisk med å promotere norsk design, både gjennom magasinet Henne og prisutdelingen Nåløyet. Arnstad blir også til stadighet observert ikledd norsk design.

Samsaya Sharma

Hun benytter sin synlighet til å fronte norsk design. Hun bruker norsk design på scenen, og nevner stadig favorittdesigneren sin, Fam Irvoll i intervjuer.

Tone s. Tobiasson

Hun gjort mye for norsk design de to siste årene. Hun er idealistisk og har et oppriktig engasjement. Hun er en av initiativtakerne til prosjektet NICE, og en stor ressurs for OFW.

Oslo fashion week starter 10 august





Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus