Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Nyheter

Blir hun årets moteambassadør?

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Blir hun årets moteambassadør?

Oslo Fashion Week kårer de beste ambassadørene for norsk design

Gallup: Nei-siden størst i Skottland på valgdagen

Edinburgh (NTB-Reuters): De som ønsker at Skottland fortsatt skal være en del av Storbritannia leder med 6 prosentpoeng, viser en meningsmåling på valgdagen.

- Svada for å tjene penger. Vi er fostret opp på melk og brød

Ernæringsterapeut gikk ut mot brød og melk. Det fikk debattfeltet til å koke.

Mann dømt til fem og et halvt års fengsel for overgrep mot stedøtre

Kristiansand (NTB): En mann i 40-årene er i Kristiansand tingrett dømt til fem og et halv års fengsel for å ha forgrepet seg på stedøtrene sine.

Grensestrid mens Kina og India sikrer handelsavtaler

New Delhi (NTB-AFP): Mens Kinas president Xi Jinping er på besøk i India for å sikre fred og med løfte om milliardinvesteringer, har en gammel grensekonflikt mellom de to landene trolig blusset opp igjen.

Ukraina hevder Russland har 4.000 soldater på Krim

Kiev (NTB-AFP): Myndighetene i Kiev hevder Russland har samlet rundt 4.000 soldater på den annekterte Krim-halvøya ved grensen til Ukraina.

Politiet etterforsker dødsfall i Ås

Ås (NTB): Politiet har satt i gang etterforskning etter at en død mann ble funnet ved sjøen Årungen på grensa mellom Ås og Frogn kommuner i Akershus onsdag kveld.

Høyesterett avviser anke i overgrepssak på Romerike

Oslo (NTB): Høyesteretts ankeutvalg har avvist anken til ekteparet fra Romerike som ble dømt til 17 og 18 års fengsel for grove overgrep mot sønnene sine.

Dalai Lama roser Kinas president

Mumbai (NTB-AFP): Tibets åndelige leder Dalai Lama gir Kinas president Xi Jinping ros for å være mer åpen og mottakelig enn sin forgjenger.

Norge gir 100 millioner dollar til urfolk i regnskogen

Oslo (NTB): Regjeringen setter av 100 millioner dollar, nærmere 670 millioner kroner, til tiltak for urfolk og lokalsamfunn i regnskogen.

Terrortrusselen: Fryktet drap på tilfeldig familie

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Norske myndigheter fryktet at ekstremister i sommer planla å ta seg inn i huset til en tilfeldig familie og drepe beboerne, ifølge NRKs kilder.

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Oslo Fashion Week prizes deles ut hvert år, og er for de som har bidratt til at OFW er som den er i dag og til de som har bidratt til å styrke norsk design. Nå er det klart hvem som er de nominerte til Årets Ambassadør. I år deles den de ut under åpningen i Oslo Kongressenter den 11 august.

De nominerte til Årets Ambassadør er:

Ellen Arnstad

Hun har jobbet bevisst og systematisk med å promotere norsk design, både gjennom magasinet Henne og prisutdelingen Nåløyet. Arnstad blir også til stadighet observert ikledd norsk design.

Samsaya Sharma

Hun benytter sin synlighet til å fronte norsk design. Hun bruker norsk design på scenen, og nevner stadig favorittdesigneren sin, Fam Irvoll i intervjuer.

Tone s. Tobiasson

Hun gjort mye for norsk design de to siste årene. Hun er idealistisk og har et oppriktig engasjement. Hun er en av initiativtakerne til prosjektet NICE, og en stor ressurs for OFW.

Oslo fashion week starter 10 august

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus