Gå til mobilutgaven
forsiden / Nyheter

Blir hun årets moteambassadør?

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Blir hun årets moteambassadør?

Oslo Fashion Week kårer de beste ambassadørene for norsk design
Leses nå:

Tyske fisketurister savnet i Vesterålen

Myre (NTB): Det er satt i gang et omfattende søk etter to tyske fisketurister som er savnet utenfor Myre i Vesterålen.

Mann i 40-årene skadd i MC-ulykke i Oslo

Oslo (NTB): En mannlig motorsykkelfører i 40-årene er sendt til sykehus med hodeskader etter en ulykke på Lambertseter i Oslo.

Menneskerettsaktivist dømt til fengsel i Saudi-Arabia

Riyad (NTB-AP): En av grunnleggerne av en menneskerettsorganisasjon i Saudi-Arabia er dømt til åtte års fengsel, ifølge Amnesty International.

Risør-innbyggerne vil ikke ha storkommune

Risør (NTB): Hele 87,3 prosent av innbyggerne som stemte i Risør mandag sa nei til å bli en ny storkommune sammen med Arendal, Gjerstad og Tvedestrand.

Nei til storkommune i Rogaland

Stavanger (NTB): Selv om innbyggerne i Stavanger stemte ja til sammenslåing, stemte både Sola og Sandnes nei til å bli med i en rogalandsk storkommune.

Knapt ja kan føre til bytte av fylke for Rindal

Rindal (NTB): Et flertall av innbyggerne i Rindal kommune i Møre og Romsdal sa mandag ja til å slå seg sammen med flere kommuner i Sør-Trøndelag.

Bjugn sa ja, men Ørland nei til sammenslåing

Bjugn (NTB): I 2014 sa et flertall av innbyggerne i Bjugn nei til å slå seg sammen med Ørland, men mandag ble resultatet motsatt. I Bjugn sa 71 prosent ja, mens i Ørland sa 65,2 prosent nei.

Oversvømmelse i Porsgrunn etter brudd i vannledning

Porsgrunn (NTB): Alle innbyggerne i Porsgrunn anmodes om å koke drikkevannet etter et brudd i en hovedvannledning mandag kveld.

Fire nye uker for medsiktet for drapet på Ammerud

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Den 26 år gamle mannen som har tilstått å ha utøvd vold mot 34-åringen som ble drept på Ammerud i Oslo for en måned siden, er varetektsfengslet i fire nye uker.

Lurte du på hva dette var?

En stor grå ballong vakte oppsikt over Trondheimsfjorden i forrige uke. Her er svaret på hva som foregikk.

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Oslo Fashion Week prizes deles ut hvert år, og er for de som har bidratt til at OFW er som den er i dag og til de som har bidratt til å styrke norsk design. Nå er det klart hvem som er de nominerte til Årets Ambassadør. I år deles den de ut under åpningen i Oslo Kongressenter den 11 august.

De nominerte til Årets Ambassadør er:

Ellen Arnstad

Hun har jobbet bevisst og systematisk med å promotere norsk design, både gjennom magasinet Henne og prisutdelingen Nåløyet. Arnstad blir også til stadighet observert ikledd norsk design.

Samsaya Sharma

Hun benytter sin synlighet til å fronte norsk design. Hun bruker norsk design på scenen, og nevner stadig favorittdesigneren sin, Fam Irvoll i intervjuer.

Tone s. Tobiasson

Hun gjort mye for norsk design de to siste årene. Hun er idealistisk og har et oppriktig engasjement. Hun er en av initiativtakerne til prosjektet NICE, og en stor ressurs for OFW.

Oslo fashion week starter 10 august

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus