Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Nyheter

Blir hun årets moteambassadør?

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Blir hun årets moteambassadør?

Oslo Fashion Week kårer de beste ambassadørene for norsk design

Palestiner drept på Vestbredden

Qalandia (NTB-AFP-Reuters): En palestiner ble torsdag kveld skutt og drept av israelske soldater under en massiv protest mot Gaza-offensiven på den okkuperte Vestbredden, like utenfor Jerusalem.

Oljefondet kan bli presset ut av Russland

Oslo (NTB): Oljefondet har verdier for over 45 milliarder kroner i Russland, men kan bli tvunget til å trekke plasseringer ut av landet.

Mann slått ned og sparket i hodet i Tønsberg

Tønsberg (NTB): En mann i 20-årene ble slått ned og sparket i hodet i Tønsberg sentrum natt til fredag.

Fersk antiterrorgruppe avdekket terrortrusselen

Oslo (NTB): Det var den nyopprettede antiterrorgruppen Felles kontraterrorsenter (FKTS) som avdekket terrortrusselen mot Norge, skriver Bergens Tidende.

Vraket av savnet algerisk fly funnet i Mali

Paris (NTB-AFP-Reuters): Vraket av det savnede algeriske flyet med 116 personer om bord, ble sent torsdag funnet like ved grensa mellom Mali og Burkina Faso.

Terroreksperter: Krekar kan ha gjort Norge til mål

Oslo (NTB): Kurderen mulla Krekar kan gjennom sin kobling til syriakrigere ha gjort Norge til et terrormål, mener terroreksperter.

Kerry legger fram nytt våpenhvileforslag

Tel Aviv (NTB-DPA-AFP): USAs utenriksminister John Kerry har lagt fram et nytt forslag til våpenhvile som baserer seg på en humanitær pause.

Islamister sprenger hellig grav i Mosul

Mosul (NTB-AFP): Islamistene i ISIL jevnet torsdag en av Mosuls mest kjente muslimske helligdommer med jorda.

Frp kritisk til egen regjering i Midtøsten-politikken

Oslo (NTB): Framtredende Frp-topper mener regjeringen er både naiv og ubalansert i Midtøsten-politikken. De mener utenriksminister Børge Brende (H) bryter regjeringserklæringens løfte.

PST-sjefen: Norske syriafarere burde vært stanset

Oslo (NTB): Norske syriafarere skulle vært stanset før de reiste ut av landet for å delta i borgerkrigen, mener PST-sjef Benedicte Bjørnland.

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Oslo Fashion Week prizes deles ut hvert år, og er for de som har bidratt til at OFW er som den er i dag og til de som har bidratt til å styrke norsk design. Nå er det klart hvem som er de nominerte til Årets Ambassadør. I år deles den de ut under åpningen i Oslo Kongressenter den 11 august.

De nominerte til Årets Ambassadør er:

Ellen Arnstad

Hun har jobbet bevisst og systematisk med å promotere norsk design, både gjennom magasinet Henne og prisutdelingen Nåløyet. Arnstad blir også til stadighet observert ikledd norsk design.

Samsaya Sharma

Hun benytter sin synlighet til å fronte norsk design. Hun bruker norsk design på scenen, og nevner stadig favorittdesigneren sin, Fam Irvoll i intervjuer.

Tone s. Tobiasson

Hun gjort mye for norsk design de to siste årene. Hun er idealistisk og har et oppriktig engasjement. Hun er en av initiativtakerne til prosjektet NICE, og en stor ressurs for OFW.

Oslo fashion week starter 10 august





Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Terrortrussel

Her beskytter de rikets sikkerhet fra Teveldalen

- Vi har stoppet flere biler, sier politiet på stedet.