Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Nyheter

Blir hun årets moteambassadør?

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Blir hun årets moteambassadør?

Oslo Fashion Week kårer de beste ambassadørene for norsk design

Brorskapets åndelige veileder mener IS er antiislamsk

Doha (NTB-AFP): Handlingene utført av jihadister som Den islamske staten (IS), er i strid med islamsk lov, slår den innflytelsesrike religiøse lederen Yusuf al-Qaradawi fast.

Irakiske styrker klar til angrep på beleirede Amerli

Kirkuk (NTB-AFP): En storstilt mobilisering er i gang i forkant av en planlagt motoffensiv mot IS-opprørerne som beleirer byen Amerli nord i Irak, ifølge flere irakiske kilder.

Lærerne får støtte i ny meningsmåling

Oslo (NTB): Flere enn seks av ti nordmenn støtter kravet til de streikende lærerne, viser en undersøkelse TNS Gallup har gjennomført for TV 2.

Sang RBK-låt - ble banket til blods

Et vitne forklarte i retten at det så ut som at den dømte mannen «tok et knallhardt frispark» da han sparket fornærmede i hodet.

Sikkerhetsrådet innfører Libya-sanksjoner

New York (NTB-AFP-Reuters): FNs sikkerhetsråd besluttet onsdag å innføre sanksjoner mot militser og deres politiske støttespillere som fyrer oppunder volden i Libya.

Trønder vant 2,5 millioner kroner

Mann fra Åfjord hadde flaksen med seg.

Politiet:

- Det er snodig skiltet, og det er mulig å misforstå

Mange bilister har ikke skjønt at veien på Heimdal er stengt, før det har vært for sent i dag.

Abdullah avviser resultat av afghansk valgprosess

Kabul (NTB-AFP-Reuters): Den politiske krisen i Afghanistan tilspisset seg ytterligere onsdag da presidentkandidat Abdullah Abdullah lovte at han ikke vil godta resultatet av den FN-ledede nytellingen av stemmer.

Syriske opprørere har tatt grensepost mot Israel

Beirut (NTB-AFP-Reuters): Syriske opprørere har tatt kontroll over en grenseovergang mellom Syria og israelskokkuperte deler av Golanhøydene, bekrefter det israelske forsvaret.

Norsk lakseeksport økte i uken som gikk

Oslo (NTB): I forrige uke sank eksportprisen på fersk laks med 2,4 prosent målt mot uka før. Mengden eksportert laks økte derimot med 6,5 prosent, til tross for det russiske importforbudet.

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Oslo Fashion Week prizes deles ut hvert år, og er for de som har bidratt til at OFW er som den er i dag og til de som har bidratt til å styrke norsk design. Nå er det klart hvem som er de nominerte til Årets Ambassadør. I år deles den de ut under åpningen i Oslo Kongressenter den 11 august.

De nominerte til Årets Ambassadør er:

Ellen Arnstad

Hun har jobbet bevisst og systematisk med å promotere norsk design, både gjennom magasinet Henne og prisutdelingen Nåløyet. Arnstad blir også til stadighet observert ikledd norsk design.

Samsaya Sharma

Hun benytter sin synlighet til å fronte norsk design. Hun bruker norsk design på scenen, og nevner stadig favorittdesigneren sin, Fam Irvoll i intervjuer.

Tone s. Tobiasson

Hun gjort mye for norsk design de to siste årene. Hun er idealistisk og har et oppriktig engasjement. Hun er en av initiativtakerne til prosjektet NICE, og en stor ressurs for OFW.

Oslo fashion week starter 10 august

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus