Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Nyheter

Blir hun årets moteambassadør?

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Blir hun årets moteambassadør?

Oslo Fashion Week kårer de beste ambassadørene for norsk design
Leses nå:

Regjeringen vil la elever gå på skole utenfor hjemfylket

Oslo (NTB): Regjeringen mener fylkesgrenser er til for å brytes, og foreslår å la elever få lov til å gå på videregående skole utenfor hjemfylket, hvis de behøver det.

Opprørere angriper gjestehus i Kabul

Kabul (NTB-AFP-Reuters): Tungt væpnede opprørere stormet et gjestehus i det diplomatiske området i Afghanistans hovedstad Kabul sent tirsdag kveld. Fem timer senere hadde de ennå ikke overgitt seg.

Politiet avviser at B.B. Kings død granskes

Los Angeles (NTB-AFP): Politiet i Las Vegas avviser at de etterforsker dødsfallet til blueslegenden B.B. King som drap,

Bernie Sanders formelt inn i presidentkampen

Washington (NTB-AFP): Den venstreliberale senatoren Bernie Sanders har formelt meldt seg på kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat.

Houstons gater under vann etter storm

Houston (NTB-AFP-Reuters): Store deler av storbyen Houston i Texas lå tirsdag under vann etter flere dager med kraftig nedbør.

Arbeidstakerorganisasjon vil fjerne ferieuke

Oslo (NTB): Arbeidstakerorganisasjonen Econa vil frata 60-åringene retten til en ekstra ferieuke. Helt uaktuelt, er svaret fra LO.

TeliaSonera i mistenkt for rekordstor bestikkelse

Stockholm (NTB-TT): Aserbajdsjans presidentfamilie har angivelig plyndret staten for svimlende 6 milliarder svenske kroner, ved hjelp av svenske TeliaSonera.

Pasienter må vente på grunn av dårlig datasystem

Oslo (NTB): Ni av ti leger sier de har opplevd at beskjeder og prøvesvar har tatt for lang tid, og at pasientene derfor har måttet vente unødvendig lenge. Årsaken er datasystemer som ikke fungerer godt nok.

Statoil på utslippstoppen

Oslo (NTB): Statoil figurerer på listen over 32 selskaper som står for nær en tredel av verdens klimautslipp.

Fire sov i hus som begynte å brenne

Lena (NTB): Fire personer lå og sov i et hus på Toten da det begynte å brenne sent tirsdag kveld, men alle kom seg ut. En av dem ble kjørt til sykehus for sjekk.

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Oslo Fashion Week prizes deles ut hvert år, og er for de som har bidratt til at OFW er som den er i dag og til de som har bidratt til å styrke norsk design. Nå er det klart hvem som er de nominerte til Årets Ambassadør. I år deles den de ut under åpningen i Oslo Kongressenter den 11 august.

De nominerte til Årets Ambassadør er:

Ellen Arnstad

Hun har jobbet bevisst og systematisk med å promotere norsk design, både gjennom magasinet Henne og prisutdelingen Nåløyet. Arnstad blir også til stadighet observert ikledd norsk design.

Samsaya Sharma

Hun benytter sin synlighet til å fronte norsk design. Hun bruker norsk design på scenen, og nevner stadig favorittdesigneren sin, Fam Irvoll i intervjuer.

Tone s. Tobiasson

Hun gjort mye for norsk design de to siste årene. Hun er idealistisk og har et oppriktig engasjement. Hun er en av initiativtakerne til prosjektet NICE, og en stor ressurs for OFW.

Oslo fashion week starter 10 august

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus