Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Nyheter

Blir hun årets moteambassadør?

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Blir hun årets moteambassadør?

Oslo Fashion Week kårer de beste ambassadørene for norsk design
Leses nå:

NRK kutter ved distriktskontorene

Oslo (NTB-Alexander Vestrum): NRK kutter 40 årsverk i distriktsdivisjonen. Sju av 15 distriktsredaksjoner får færre journalister, men ledelsen håper å unngå oppsigelser.

KrF ser alvorlig på at Anundsen holdt tilbake informasjon

Oslo (NTB): Det er alvorlig at justisminister Anders Anundsen (Frp) ikke har lagt fram all informasjon kontroll- og konstitusjonskomiteen har bedt om, sier KrFs komitémedlem Hans Fredrik Grøvan (KrF).

Kugalskap påvist i Norge

Oslo (NTB): Det er bekreftet at en norsk 15 år gammel ku hadde kugalskap, ifølge Mattilsynet.

Kugalskap er nå påvist

Kua i Nord-Trøndelag hadde den atypiske varianten av kugalskap.

Under 100 nye ebola-syke sist uke

Genève (NTB-Reuters): Tallet på nye ebola-tilfeller falt forrige uke til 99, opplyser WHO torsdag. Det er det laveste ukentlige antall nye smittede siden juni i fjor.

Statoil ned på rød børsåpning

Oslo (NTB): Oslo Børs falt 0,35 prosent til 597,11 poeng i løpet av den første børstimen torsdag. Statoil hadde sunket over 2,2 prosent før klokken 10.

Stein Dokset dømt til ni års fengsel for drap

Phuket/Oslo (NTB-Hege Wallenius): Stein Dokset (52) er dømt til ni års fengsel for forsettlig drap på sin tidligere kjæreste i Thailand i 2009. Han anker dommen.

Brukte 400 000 på klimakvoter til 210 000

Regjeringen endrer ordningen med klimakvotekjøp for statsansattes flyreiser.

Mobilforbud ved Grong-skole

Grong barne- og ungdomsskole innfører mobilforbud for elevene.

Ny rettsrunde for sørlandskvinne i Ecuador

Oslo (NTB): Ankesaken til sørlandskvinnen som ble dømt for smugling av narkotika i fjor, behandles i Ecuador tirsdag. Familien fikk vite datoen fire dager i forveien.

Den svenske spionen Stig Bergling er død

Stockholm (NTB): Den svenske spionen Stig Bergling, som ble dømt for spionasje for Sovjetunionen i 1979, er død, 77 år gammel.

NRK kutter ti årsverk i Trøndelag

NRK kutter 40 årsverk i distriktsdivisjonen, halvparten administrativt ansatte. Sju av 15 distriktsredaksjoner får færre journalister.

Israel: – Hizbollah ønsker ingen opptrapping

Jerusalem (NTB-Reuters): Den libanesiske Hizbollah-militsen sier den ikke ønsker å fortsette voldshandlingene i de israelskokkuperte grenseområdene, opplyser forsvarsdepartementet i Israel.

Venstre: – Justisministeren har mye å svare for

Oslo (NTB): – Det er nå blitt store hull i tilliten til justisminister Anders Anundsen (Frp), sier Venstres Abid Q. Raja.

Analytiker spår utbyttekutt for Statoil

Stavanger (NTB): Det kraftige oljeprisfallet har ført til at Statoil ikke tjener nok til å opprettholde både dagens investerings- og utbyttenivå, mener aksjeanalytiker Christian Yggeseth.

(Foto: KIM NYGÅRD)

Foto: KIM NYGÅRD

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Oslo Fashion Week prizes deles ut hvert år, og er for de som har bidratt til at OFW er som den er i dag og til de som har bidratt til å styrke norsk design. Nå er det klart hvem som er de nominerte til Årets Ambassadør. I år deles den de ut under åpningen i Oslo Kongressenter den 11 august.

De nominerte til Årets Ambassadør er:

Ellen Arnstad

Hun har jobbet bevisst og systematisk med å promotere norsk design, både gjennom magasinet Henne og prisutdelingen Nåløyet. Arnstad blir også til stadighet observert ikledd norsk design.

Samsaya Sharma

Hun benytter sin synlighet til å fronte norsk design. Hun bruker norsk design på scenen, og nevner stadig favorittdesigneren sin, Fam Irvoll i intervjuer.

Tone s. Tobiasson

Hun gjort mye for norsk design de to siste årene. Hun er idealistisk og har et oppriktig engasjement. Hun er en av initiativtakerne til prosjektet NICE, og en stor ressurs for OFW.

Oslo fashion week starter 10 august

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus