Kommentaren øverst i saken ble lagt ut på Haddy N'jies Facebook-side 6. oktober, skriver aftenposten.no.

NRK-programlederen og musikeren som venter barn med politiker Trond Giske (Ap), la tirsdag ut en skjermdump av meldingen. Hun kommenterte:

«Denne så jeg ikke før nå. Dette er aller første gang jeg får en sånn kommentar på fb-siden min, og det bekrefter det jeg alltid har ment: folk flest er ikke troll. Jeg kjenner ikke deg, NN (personens navn, journ.anm.) det er kanskje like greit, men jeg lar kommentaren din ligge her, så ser alle at du finnes.»

Personen har lagt ut meldingen under fullt navn, men Aftenposten har ikke fått verifisert at profilen er ekte. Vedkommende har ikke svart på våre meldinger.

Rett før klokken 22.30 hadde over 5700 personer likt innlegget til Haddy N'jies. Nesten 1200 personer har delt det.

- Gudskjelov at det finnes så flotte folk som deg

Det har rent på med støtteerklæringer.

Noen eksempler:

«En må bare beklage på vegne av menneskeheten».

«Respekt Haddy, sånn skal det gjøres ! Stakkars ynkelige fyr !!»

«Gudskjelov at det finnes så flotte folk som deg, Haddy. Fint at du deler, så vi får se hvor mye uvitenhet det finnes blant oss!»

Aftenposten var tirsdag kveld i kontakt med Haddy N'jie. Hun vil ikke kommentere saken utover det hun har skrevet på Facebook,  der hun blant annet skriver følgende:

«Takk for gode ord, venner. Og takk for at dere holder dere for gode til å svare ham med trusler og usakligheter. Jeg tåler dette, jeg er voksen og etablert med godt nettverk. Men jeg tror denne fyren sender meldinger til fler enn meg, og kan kanskje treffe hardere blant noen som er yngre eller mer sårbare. Da håper jeg mottageren er innom her og ser at dette ikke representerer folk flest, men bare en bitte liten, stusslig minoritet.»

Står for det han har skrevet

Aftenposten har forsøkt å komme i kontakt med personen bak profilen som la ut hetsmeldingen, men ikke fått svar.

Til VG bekrefter Christian Rosland (34) at det var han som skrev kommentaren. På spørsmål om hvorfor han har skrevet en melding som er grovt rasistisk og sjikanerende svarer han:

- Det har jeg ingen kommentar til.

Han sier også til avisen at han står for det han har skrevet.