Det opplyste Kjetil Moen, fungerende leder for seksjonen for alvorlig kriminalitet i Oslo-politiet, på en pressekonferanse onsdag formiddag.

Mannen var fortsatt i live da nødetatene ankom leiligheten i Kjelsåsveien på Grefsen rundt midnatt tirsdag, men han døde av skadene kort tid etter.

Den siktede kvinnens to sønner var til stede i leiligheten da hendelsen fant sted, og det var en av disse to som meldte fra til politiet klokken 23.32 tirsdag kveld. Det er uklart om den andre sønnen var vitne til knivstikkingen.

Kvinnen i 40-årene ble pågrepet like etterpå. Hun er norsk statsborger i slutten av 40-årene, mens den avdøde er en mann i 30-årene som er utenlandsk statsborger. Det er uklart om han har familie i Norge.

Hendelsesforløpet er også foreløpig uklart. Politiet har etterforsket saken gjennom natten og har sikret en kniv de mener kan være drapsvåpenet.

Politiet har også forsøkt å avhøre den siktede kvinnen i løpet av natten. Hun er ikke tidligere straffedømt og har foreløpig ikke fått oppnevnt forsvarer.

– Avhør har foreløpig ikke latt seg gjennomføre, men historikk og bakgrunn er noe vi vil se nærmere på, sier Moen.

Politiet venter også på en foreløpig obduksjonsrapport, som trolig vil være klar i løpet av onsdag. Videre opplyser Moen at fengslingsmøtet trolig vil finne sted torsdag.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter