Et bygg under riving kollapset delvis på Carl Berners plass. Ingen personer er skadet, opplyser politiet.

Politiet opplyser at stedet er gjennomsøkt og ingen personer skadet som følge av bygningskollapsen. Deler av en bygning kollapset over en bussholdeplass på Carl Berners plass i Oslo.

Ulykken skjedde i forbindelse med riving. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– Vi har kontroll på de som jobbet på byggeplassen, og har søkt gjennom det aller meste av området. Men vi utelukker ingenting før vi er ferdig med å søke, sier Bjelland da Aftenposten snakket med ham klokken 18.40.

Det var under riving av et bygg ulykken skjedde. I forbindelse med arbeidet, har deler av bygningen kollapset og rast ut i gaten. Det er så langt ikke meldt om noen som er skadet.

Søker med spesialtrente hunder

Det var flere vitner til hendelsen, som politiet vil snakke med videre.

– Vi fortsetter å søke gjennom området med spesialtrente hunder, for å være sikre på at ingen ligger under bygningsmassene, sier Bjelland.

Deler av et bygg på Carl Berners plass har rast i forbindelse med arbeid på stedet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Foreløpig er det uklart hvor lenge veien vil være sperret.

– Begynte å hyle

Bilder fra stedet viser hvordan murstein har rast ut på fortauet, like ved en bussholdeplass.

Geir Økland satt på bussen like ved Carl Berners plass da han hørte lyden fra raset.

– Bussen skulle akkurat til å stoppe da noen murstein traff bussen og noen begynte å hyle, forteller Økland til Aftenposten.

Politiet opplyser at ulykken fører til begrenset fremkommelighet i Carl Berner-krysset og ber folk om å velge andre veier. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Det er flere brannbiler, en ambulanse og «en haug med politibiler» på stedet, forteller Økland.

Oslo-politiet opplyser at ulykken fører til begrenset fremkommelighet i Carl Berner-krysset og ber folk om å velge alternative ruter.

Ulykken skjedde i 18-tiden tirsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.