Norwegian Defence League gikk ut på Twitter onsdag kveld og la ut følgende melding:

«Hvis noen har en selvopplevd historie å dele fra det multikulturelle Norge, ta kontakt, så vil en av våre kompentente admins besvare deg».

Gladmeldinger

NDL skriver på sine egne nettsider at det eneste kravet de stiller til medlemmene er at de må «mene at islamiseringen som foregår, er skadelig for landet vårt og resten av Europa».

Da Twitter-meldingen ble lagt ut fikk NDL en vanvittig respons av det norske folk. Den ene gladhistorien etter den andre kom på løpende bånd.

ADRESSA PLUSS: Fikk framtida i trynet

Her ble det brukt både humor og sarkasme for å fortelle om hva våre nye landsmenn foretar seg av positive gjøremål.

Det var også en god del som hadde fått med seg at forfatteren av Twitter-meldingen til NDL hadde en skrivefeil med tanke på ordet «kompentente».

- Pressen nekter å skrive om historier

En av de som har svart på Twitter-meldingen til NDL er humoristen og skuespilleren Odd-Magnus Williamson. Han er sammen med Tinashe Bakasa Roll. Han skriver «40-50 gode venner, bedre mat/musikk/underholdning og møtt kjærligheten i mitt liv! Supert initiativ gutter <3».

I et svar på Facebook sier administratorene til Norwegian Defence League til adressa.no følgende på spørsmålet om hva som var hensikten med Twitter-meldingen.

- Vi er interessert i historier som avdekker det dere (pressen journ. anm) nekter å skrive om.

De understreker at Twitter-meldingene blir postet automatisk fra Facebook-siden, og Twitter-meldinger bør sees på som ren informasjon, og ikke noe som NDL vil kommentere eller gå inn i diskusjon rundt.