Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.
Leses nå:

Kronefallet redder oljeansatte

Bryne (NTB): Kronefallet alene har reddet 70 arbeidsplasser hos oljeservicebedriften Aarbakke i Rogaland.

Villbringebærene bugner i kjølig sensommervær

Drøbak (NTB): En kjølig og til dels regnfull vår og sommer har gjort bærsesongen sein i år. Men nå bugner det av villbringebær på hogstfelt og i veikanter på Østlandet.

Lotus i kortvarig blomst i botanisk hage

Oslo (NTB): En av Botanisk hages attraksjoner begynte å blomstre fredag, og snart er det allerede over. Den hellige lotusblomsten står bare noen få dager.

Støre tror kommunereformen henger i en tynn tråd

Oslo/Arendal (NTB-Steinar Rostad Breivik og Hans Cosson-Eide): Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre startet valgkampen med et spark mot regjeringens planer om ny kommunestruktur. Statsminister Erna Solberg (H) stiller seg undrende til kritikken.

«Selfie-Erna» knipset bilde med ungdommen

Arendal (NTB): Erna Solberg (H) tok fram en selfiestang og tok et bilde sammen med 320 ivrige deltakere på Unge Høyres sommerleir i Arendal.

Solberg advarer Unge Høyre om tøff valgkamp

Arendal (NTB-Hans Cosson-Eide): Erna Solberg (H) tror regjeringsmakten kan gjøre valgkampen tøffere for Unge Høyre. De neste dagene er flere hundre ungdomspolitikere samlet i Arendal for å brette opp ermene.

Solberg forstår ikke Støres sammenslåings-kritikk

Arendal (NTB): Erna Solberg (H) stiller seg undrende til at Jonas Gahr Støre (Ap) bruker starten av valgkampen til å kritisere kommunereformen. Hun mener det skaper forvirring i kommunene.

To til Molde sykehus etter frontkollisjon ved Verma

Åndalsnes (NTB): To eldre, mannlige bilførere er fløyet til Molde sykehus i ambulansehelikopter etter en møteulykke ved Verma i Møre og Romsdal.

Unge Høyre ber Isaksen om fritt skolevalg

Arendal (NTB): Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise mener ungdomspartiet har æren for at det er innført fritt skolevalg i 12 av 19 fylker. Nå ber han kunnskapsministeren utvide ordningen.

Oslo Børs hårfint oppover, DNO med giganthopp

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs kryper så vidt oppover til 639,73 poeng mandag. Olje- og gasskonsernet DNO flyr derimot oppover.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Rundt 150 gjester, familiemedlemmer og venner, var til stede under vielsen lørdag ettermiddag.


De to har vært kjærester i fire og et halvt år og har datteren Anna på ett og et halvt år. Paret gikk hånd i hånd opp til kapellet i hjembygda Vestertana, og tok seg god tid til å hilse på gjestene både før og etter den kirkelige seremonien.


Pedersen hadde kledd seg i en enkel brunmønstret sommerkjole med et stort hvitt hjerte på rød bunn. Brenli var mer tradisjonelt antrukket i mørk dress og lys skjorte, ifølge Finnmarken.no.


Deretter fortsatte feiringen delvis utendørs ved skolehuset i Gargoeahci, like ved brudeparets hjem. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus