Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.

Ingen nye møter i lærerstreiken

Oslo (NTB): Det har ikke vært kontakt mellom partene i lærerstreiken lørdag, og det er heller ikke planlagt noen nye møter mellom KS og lærerorganisasjonene.

Arfan Bhatti løslatt fra pakistansk fengsel

Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem): Islamisten Arfan Bhatti er sluppet ut av fengselet i Pakistan hvor han har sittet i 21 måneder.

Siktet erkjenner å ha vært til stede under Øyer-drapet

Lillehammer/Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem): Drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) erkjente i avhør lørdag flere forhold, men har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

Syklist meget alvorlig skadd i ulykke i Trondheim

Trondheim (NTB): En eldre mann ble brakt til St. Olavs hospital med meget alvorlige skader etter en ulykke på Tunga i Trondheim lørdag.

Handel og Kontor varsler opptrapping av butikkstreiken

Oslo (NTB-Lars Heltne): Ansatte i 48 butikker over hele landet er i streik etter meklingsbrudd mellom NHO og Handel og Kontor natt til lørdag. Onsdag kan streiken bli trappet opp.

Sprøyteran i Oslo sentrum

Oslo (NTB): En person ble ranet av en mann som hadde en blodig sprøyte i Oslo sentrum lørdag ettermiddag.

Kvinne døde etter plenklipper-ulykke i Jølster

Vassenden (NTB): En kvinne døde på sykehus etter at hun ble funnet kritisk skadd under en plenklipper-traktor på Vassenden i Jølster i Sogn og Fjordane fredag kveld.

Anja Weløy Aarseths drapsmann vil forklare seg

Ålesund (NTB): 24-åringen som har tilstått å ha drept studenten Anja Weløy Aarseth i Ålesund, har sagt at han vil forklare seg når ankesaken kommer opp i september.

Mann alvorlig skadd i sykkelvelt i Namsos

Namsos (NTB): En mann i 50-årene ble alvorlig skadd i en sykkelvelt utenfor Namsos lørdag morgen. Han er brakt til St. Olavs hospital.

Siktet for Øyer-drapet tilbake i Norge

Drapssiktede er utlevert til Norge og skal lørdag avhøres på Lillehammer politistasjon.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Rundt 150 gjester, familiemedlemmer og venner, var til stede under vielsen lørdag ettermiddag.


De to har vært kjærester i fire og et halvt år og har datteren Anna på ett og et halvt år. Paret gikk hånd i hånd opp til kapellet i hjembygda Vestertana, og tok seg god tid til å hilse på gjestene både før og etter den kirkelige seremonien.


Pedersen hadde kledd seg i en enkel brunmønstret sommerkjole med et stort hvitt hjerte på rød bunn. Brenli var mer tradisjonelt antrukket i mørk dress og lys skjorte, ifølge Finnmarken.no.


Deretter fortsatte feiringen delvis utendørs ved skolehuset i Gargoeahci, like ved brudeparets hjem. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Én fastklemt i ulykke i Verdal

Alvorlig bilulykke ved Verdal bru.

Her hindres bilisten i å kjøre forbi køen

Det setter politiet svært liten pris på.

Falt fem meter ned fra bru i Trollstigen

Mann overlevde etter dramatisk fallulykke.