Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.

Drapssiktet ektemann godtar varetekt i Hamar

Hamar (NTB): Den drapssiktede ektemannen til den afghanske kvinnen som ble funnet drept i Hamar tirsdag, godtar varetektsfengsling. Fengslingsmøtet vil derfor gå som kontorforretning.

Tilliten til politiet kan svekkes av Monica-saken

Oslo (NTB): Flere av landets politimestre tror Monika- og Shilan-sakene kan svekke tilliten til politiet i hele landet.

Sintef mener arbeidsplasser må bort i fiskeforedling

Bergen (NTB): Dersom Norge skal ha en fiskeforedlingsindustri i framtida, må anleggene fullautomatisertes. Innen ti år må antall ansatte halveres, ifølge en ny rapport.

Kriminalomsorgen tar selvkritikk etter dødsfall

Bergen (NTB): Kriminalomsorgen mener det er kritikkverdig at den 31 år gamle mannen som var tiltalt for trippeldrapet i Årdal, klarte å ta sitt eget liv i fengsel.

Slik vil ministeren endre vikepliktreglene for syklister

Har du kontroll på når syklister skal vike eller ikke?

Telenor vil granske feil

Oslo (NTB): Telenor vil analysere hendelsen som førte til at kunder over hele landet ikke kunne ringe eller sende tekstmeldinger i to timer torsdag kveld.

Legesenter i brann i Bergen

Bergen (NTB): Brannvesenet kjempet i flere timer for å slukke en brann i et legesenter i Åsane i Bergen natt til fredag. Politiet tror brannen kan være påsatt.

Stabilt i flomområdene

Oslo (NTB): Flomsituasjonen på Vestlandet begynner å avta. Fredag morgen er det ingen endring i hardt rammede Odda og Flåm.

Varmeste år siden vikingtiden i Bergen

Bergen (NTB): I år har det blitt satt stadig nye varmerekorder, og 2014 ligger an til å sette en solid temperaturrekord. I Bergen mener en klimaprofessor at det ikke har vært varmere siden vikingtiden.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Rundt 150 gjester, familiemedlemmer og venner, var til stede under vielsen lørdag ettermiddag.


De to har vært kjærester i fire og et halvt år og har datteren Anna på ett og et halvt år. Paret gikk hånd i hånd opp til kapellet i hjembygda Vestertana, og tok seg god tid til å hilse på gjestene både før og etter den kirkelige seremonien.


Pedersen hadde kledd seg i en enkel brunmønstret sommerkjole med et stort hvitt hjerte på rød bunn. Brenli var mer tradisjonelt antrukket i mørk dress og lys skjorte, ifølge Finnmarken.no.


Deretter fortsatte feiringen delvis utendørs ved skolehuset i Gargoeahci, like ved brudeparets hjem. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus