Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.

Erna Solberg drar utenlands med familien

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) drar denne uka etter sin familie som er på ferie i utlandet, men vil følge terrortrusselen mot Norge tett. Finansminister Siv Jensen (Frp) blir hennes stedfortreder.

Skandiabankens halvårsresultat

Resultat for den norske bankvirksomheten i Skandiabanken for perioden januar-juni 2014, sammenlignet med første halvår 2013 i parentes:

Skandiabanken dobler resultatet

Oslo (NTB): Bankvirksomheten i den norske delen av Skandiabanken doblet i første halvår resultatet, sammenlignet med tilsvarende halvår i fjor.

Fortsatt alvorlig trusselbilde mot Norge

Oslo (NTB-Anniken Celine Berger og Hans Cosson-Eide): Trusselbildet mot Norge er alvorlig, men uendret siden søndag, ifølge PST. Politiet holder pressekonferanse mandag klokka 17.30.

Politiet holdt vakt ved moskeer under id-feiring

Oslo (NTB): Politiet holdt vakt ved flere moskeer i Oslo mandag i forbindelse med feiringen av den muslimske høytiden id.

Fortsatt alvorlig trusselbilde mot Norge

Trusselbildet mot Norge er alvorlig, men uendret siden søndag, ifølge PST. Politiet holder pressekonferanse mandag klokka 16.

Miljøorganisasjon: «Bievennlige» hager ikke er nok

Oslo (NTB): Det gjøres altfor lite for å bevare artenes naturlige matfat og levested, mener miljøorganisasjonen SABIMA. Organisasjonen mener myndighetene må på banen for å redde den norske biebestanden.

To ukers varetekt etter dødsfall i Hedmark

Skotterud (NTB): En mann i 30-årene ble mandag varetektsfengslet i 14 dager, siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, etter at en mann fredag ble funnet død på Tobøl i Eidskog kommune i Hedmark.

– Uvanlig å gå ut med trusselvurdering

Terrorekspert Magnus Ranstorp sier det er veldig uvanlig å gå ut med en trusselvurdering slik Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har gjort.

Flyforbudet over Bergen sentrum opphevet

Bergen (NTB): Politiet i Hordaland har opphevet flyforbudet over Bergen sentrum, men oppfordrer folk til å begrense bruken av droner i området.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Rundt 150 gjester, familiemedlemmer og venner, var til stede under vielsen lørdag ettermiddag.


De to har vært kjærester i fire og et halvt år og har datteren Anna på ett og et halvt år. Paret gikk hånd i hånd opp til kapellet i hjembygda Vestertana, og tok seg god tid til å hilse på gjestene både før og etter den kirkelige seremonien.


Pedersen hadde kledd seg i en enkel brunmønstret sommerkjole med et stort hvitt hjerte på rød bunn. Brenli var mer tradisjonelt antrukket i mørk dress og lys skjorte, ifølge Finnmarken.no.


Deretter fortsatte feiringen delvis utendørs ved skolehuset i Gargoeahci, like ved brudeparets hjem. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus