Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.
Leses nå:

Norsk Folkehjelp åpner for å drive mottak i utlandet

Oslo (NTB): Flyktningkrisen i Europa krever nye tanker og ny handling, mener Norsk Folkehjelp. Organisasjonen åpner for å drive mottak i land som Hellas og Italia.

Amedia forbedret resultatet

Oslo (NTB): Omsetningen faller, men mediekonsernet Amedia kan vise til et bedre resultat i andre kvartal enn i samme periode i fjor.

Mann pågrepet for oppbevaring av grove overgrepsbilder

Trondhjem (NTB): En mann fra Nord-Trøndelag er pågrepet og siktet for oppbevaring av overgrepsmateriale som omhandler barn. Mannen er pågrepet som ledd i en større etterforskning, opplyser politiet.

Tiltalt tilstår trippeldrap i Pakistan

Oslo (NTB): En 56 år gammel mann som er tiltalt for trippeldrap i Pakistan i 2013, har nå tilstått drapene, melder Nettavisen.

Trude Måseide slutter hos Stoltenberg

Oslo (NTB): Jens Stoltenbergs nære medarbeider gjennom mange år, Trude Måseide, slutter som kommunikasjonsrådgiver for NATOs generalsekretær.

Nav: Arbeidsledigheten steg til 3,1 prosent

Oslo (NTB): Arbeidsledigheten er nå på 3,1 prosent av arbeidsstyrken, mot 2,9 prosent i august i fjor, viser tall fra Nav.

Børsen fortsetter oppturen

Oslo (NTB): Oppgang i oljeprisen bidrar til fortsatt opptur på Oslo Børs. Hovedindeksen steg 0,8 prosent til 591,10 poeng fredag formiddag.

Resistent bakterie påvist i avlsbesetning for svin

Stavanger (NTB): For første gang er MRSA-bakterier påvist i en norsk svinebesetning som er sentral i avl. I verste kan fall kan funnet føre til at 54 besetninger må slaktes og kastes.

Posten øker inntektene

Oslo (NTB): Det sendes stadig færre brev, men Postens driftsinntekter vokser i andre kvartal. Driftsresultatet er imidlertid noe svakere enn for samme periode i fjor.

Frafallet på videregående skole går ikke ned

Oslo (NTB): Antall elever som ikke fullfører videregående skole, holder seg stabilt, men frafallet har gått noe ned på yrkesfag.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Rundt 150 gjester, familiemedlemmer og venner, var til stede under vielsen lørdag ettermiddag.


De to har vært kjærester i fire og et halvt år og har datteren Anna på ett og et halvt år. Paret gikk hånd i hånd opp til kapellet i hjembygda Vestertana, og tok seg god tid til å hilse på gjestene både før og etter den kirkelige seremonien.


Pedersen hadde kledd seg i en enkel brunmønstret sommerkjole med et stort hvitt hjerte på rød bunn. Brenli var mer tradisjonelt antrukket i mørk dress og lys skjorte, ifølge Finnmarken.no.


Deretter fortsatte feiringen delvis utendørs ved skolehuset i Gargoeahci, like ved brudeparets hjem. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus