Gå til mobilutgaven
forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.
Leses nå:

Mann omkom på fjelltur i Sør-Varanger

Bugøyfjord (NTB): En mann omkom etter at han fredag kom bort fra et turfølge i fjellet ved Bugøyfjord i Sør-Varanger i Finnmark.

Høyesterett forkastet anken etter Tranby-drapet

Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Høyesterett har forkastet anken fra kvinnen som er dømt for drapet på ektemannen i Tranby i Buskerud i 2013. Dommen på fengsel i 21 år blir dermed stående.

Goliat-operatør innkalt til Petroleumstilsynet

Stavanger (NTB): Petroleumstilsynet har innkalt operatørselskapet Eni til samtaler. Det var på en Eni-plattform at en oljearbeider fra Hordaland ble alvorlig skadd i forrige uke.

Nå kan du fiske i Akerselva

Oslo (NTB): Fisken er tilbake i Akerselva i Oslo, og det er fritt fram for befolkningen å prøve fiskelykken.

Utenriksministeren til Ukraina

Oslo (NTB): Neste uke reiser utenriksminister Børge Brende (H) til flere land i Øst-Europa. Blant annet skal han til Ukraina.

Regjeringen klar til å kutte i ytelsene til flyktninger

Oslo (NTB): Kuttlisten som regjeringen varslet sist høst, er klar. Mandag legger arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) fram en rekke innstramminger i velferdsytelsene til flyktninger og asylsøkere.

Piloter og kabinansatte vant over Norwegian

Sandvika/Oslo (NTB-Peter Tálos): Asker og Bærum tingrett har gitt piloter og kabinansatte fullt medhold i at Norwegian Air Shuttle ASA er deres reelle arbeidsgiver.

Streikende varsler blokade ved flyplassen i Tromsø

Tromsø (NTB): Parat og Norsk Transportarbeiderforbund mener at det foregår streikebryteri ved Langnes lufthavn i Tromsø og varsler blokade av flytankingen på flyplassen.

Mer lakselus på villfisk

Oslo (NTB): Havforskningsinstituttet mener det er sannsynlig at lakselus har hatt negativ innvirkning på utvandrende laksesmolt og sjøørret i de fleste undersøkte områdene.

Nye og skjerpede helsekrav til førerkort

Oslo (NTB): Alle som søker om førerkort må fra 1. oktober fylle ut egenerklæring om helse på trafikkstasjonene. Ved sykdom eller enkelte tilstander kreves det også helseattest fra lege.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus