Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.
Leses nå:

Det norske krever ny vurdering av Sverdrup-feltet

Oslo (NTB): Det norske oljeselskap nektet å godta eierfordelingen av Johan Sverdrup-feltet og krever nå at oljeminister Tord Lien (Frp) lytter til alle parter når fordelingen av verdiene skal fastsettes.

Kjos: Umulig å samle virksomheten i ett selskap

Oslo (NTB): Norwegians kabinansatte har selv opplevd å bli splittet opp i flere selskaper og gir sin fulle støtte til de streikende pilotene. Bjørn Kjos understreker at Norwegian ikke er flygedyktig som ett selskap.

Mange lovbrudd i ungdomspsykiatrien

Oslo (NTB): Ved nesten alle landets barne- og ungdomspsykiatriske poliklinikker er det avdekket lovbrudd, viser en rapport fra Helsetilsynet.

Flere kvinner enn menn tar doktorgrad

Oslo (NTB): 2014 var første år hvor flere kvinner enn menn tok doktorgrad.

Ryanairs piloter støtter kollegene i Norwegian

Oslo (NTB): Flygerne i Ryanair gir de streikende Norwegian-pilotene sin helhjertede støtte og oppfordrer alle andre selskaper og piloter til å holde seg unna oppdrag for Norwegian mens streiken pågår.

Parat mener Norwegians bruk av piloter er lovbrudd

Oslo (NTB): Parat mener Norwegian bryter arbeidsmiljølovens bestemmelser om innleie av arbeidskraft. Ansettelsesforholdene kan havne i retten.

Norwegian-pilotene splittet om streiken

Oslo (NTB): Flere av de streikende Norwegian-pilotene sier de er uenig med fagforeningen og skryter av Norwegian-sjef Bjørn Kjos.

Rektorer får ikke uttrykke kritikk mot skolen

Oslo (NTB): Selv om ytringsfrihet er noe elevene skal læres opp i, opplever et flertall av norske rektorer at det ikke er akseptabelt å uttrykke seg kritisk om norsk skole.

Parat er parat til å finne en løsning på konflikten

Oslo (NTB): Fagforeningen Parat håper på en snarlig slutt på konflikten i Norwegian. – Vi er klar til å møtes, og jeg er helt sikker på at det er mulig å finne løsninger, sier Parat-leder Hans-Erik Skjæggerud.

Pakke i Lærdal inneholdt eksplosiver

Lærdal (NTB): Politiets bombegruppe har funnet ut at det var stoffer av eksplosiv art i pakken som førte til evakuering og avsperring av et område i Lærdal.

Henter ut «gull» fra fiske- og planterester

Nye industriprosesser sørger for å hente ut verdifulle proteiner, antioksidanter og oljer fra lakseavskjær og rapsrester. Komponentene skal brukes i helsekost-, hud- og ernæringsprodukter.

Alle Norwegian-fly innstilt fra Værnes

Ingen avganger med Norwegian vil gå fra Værnes torsdag.

Fullt trykk hos NSB på grunn av flystreiken

- 40 ansatte jobber på spreng, sier Gina Scholz.

Aktor krever sju og et halvt år for voldtektstiltalt fotograf

Bodø (NTB): Frilansfotografen som står tiltalt for å ha voldtatt fem kvinner, bør straffes med sju og et halvt års fengsel, mener aktor i Salten tingrett.

E39 i Hordaland åpnet igjen etter ras

Bergen (NTB): Strekningen Romarheim-Oppedal på E39 i Hordaland er igjen åpnet, etter å ha vært stengt siden et stort snøskred gikk søndag.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Rundt 150 gjester, familiemedlemmer og venner, var til stede under vielsen lørdag ettermiddag.


De to har vært kjærester i fire og et halvt år og har datteren Anna på ett og et halvt år. Paret gikk hånd i hånd opp til kapellet i hjembygda Vestertana, og tok seg god tid til å hilse på gjestene både før og etter den kirkelige seremonien.


Pedersen hadde kledd seg i en enkel brunmønstret sommerkjole med et stort hvitt hjerte på rød bunn. Brenli var mer tradisjonelt antrukket i mørk dress og lys skjorte, ifølge Finnmarken.no.


Deretter fortsatte feiringen delvis utendørs ved skolehuset i Gargoeahci, like ved brudeparets hjem. (©NTB)


Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus