Gå til mobilutgaven
forsiden

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Helga Pedersen sa ja til Erik Brenli

Tana (NTB): Fiskeriminister Helga Pedersen (35) og Erik Brenli (34) ga hverandre sine ja da de giftet seg i Vestertana kapell lørdag.
Leses nå:

Kinoene frykter dårligere tilbud

Oslo (NTB): Den statlige støtten til norsk film er under omlegging. Nå reagerer Kino-Norge på regjeringens forslag om å gjøre filmstøtten plattformnøytral.

Elden kritiserer regjeringsforslag om overvåkingsmetoder

Oslo (NTB): Regjeringens forslag til nye overvåkingsmetoder er et kraftig inngrep mot privatpersoner, mener advokat John Christian Elden.

Flere partier vil se på kampflykjøp-omfang

Venstre og SV vil kjøpe færre nye kampfly enn de 52 som er vedtatt. Senterpartiet og KrF vil vurdere antallet i forbindelse med behandlingen av langtidsplanen for Forsvaret.

Brudd i tarifforhandlingene i riggnæringen

Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Norges Rederiforbund kom ikke til enighet med Industri Energi og SAFE i årets hovedoppgjør for riggarbeidere. Alle parter oppgir at der er skuffet over at forhandlingene dem imellom ikke førte fram.

Raskest økende arbeidsledighet over 60

Oslo (NTB): Arbeidsledigheten vokser raskest blant dem over 60. I april var 5.565 personer over 60 år registrert som helt arbeidsledige hos Nav.

Mann dømt til nær seks års fengsel for overgrep

Trondheim (NTB): En 48 år gammel mann fra Trondheim er dømt til fengsel i fem år og ti måneder for å ha forgrepet seg på to barn og for å ha lurt små jenter til å sende seg nakenbilder.

Grande slår tilbake mot næringslivstopper

Oslo (NTB): Venstre-leder Trine Skei Grande er lite imponert over næringslivstopper som mener Stortingets kontrollkomité legger seg opp i for mye. – De må gå en runde til med seg selv, sier hun.

Advokatbevillinger på Riksadvokatens radar

Oslo (NTB): Riksadvokaten kan komme til å revurdere ordningen som har muliggjort at advokater som dømmes for alvorlig økonomisk kriminalitet får tilbake sin bevilling.

Rygge-ansatte vil aksjonere til siste stund

Moss (NTB): De ansatte på Moss Lufthavn Rygge vil fortsette å kjempe for arbeidsplassene sine. Flyplassen legges ned hvis Ryanair gjør alvor av å avvikle sin base på Rygge.

Flere partier vil se på kampflykjøp-omfang

Oslo (NTB): Venstre og SV vil kjøpe færre nye kampfly enn de 52 som er vedtatt. Senterpartiet og KrF vil vurdere antallet i forbindelse med behandlingen av langtidsplanen for Forsvaret.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Rundt 150 gjester, familiemedlemmer og venner, var til stede under vielsen lørdag ettermiddag.


De to har vært kjærester i fire og et halvt år og har datteren Anna på ett og et halvt år. Paret gikk hånd i hånd opp til kapellet i hjembygda Vestertana, og tok seg god tid til å hilse på gjestene både før og etter den kirkelige seremonien.


Pedersen hadde kledd seg i en enkel brunmønstret sommerkjole med et stort hvitt hjerte på rød bunn. Brenli var mer tradisjonelt antrukket i mørk dress og lys skjorte, ifølge Finnmarken.no.


Deretter fortsatte feiringen delvis utendørs ved skolehuset i Gargoeahci, like ved brudeparets hjem. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus