Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

– Et formidabelt gjennombrudd

– Et formidabelt gjennombrudd

Oslo (NTB): Kompromisset om delelinjen i Barentshavet er et formidabelt gjennombrudd som kan utløse felles prosjekter i det som i over 40 år har vært omstridt område, mener Russland-ekspert Arild Moe.

Redningsaksjon for å hente ut skiløpere på Svalbard

Longyearbyen (NTB): 19 skiløpere har bedt om hjelp til å bli evakuert fra Akademikerbreen på Svalbard på grunn av kraftig uvær.

Forvent kø – flest drar hjem fra fjellet 1. påskedag

Oslo (NTB): Påsketuristene må belage seg på køer, enten de drar ned fra fjellet 1. eller 2. påskedag. Det meldes om fine forhold på alle fjelloverganger i Sør-Norge.

Død mann funnet i vannet i Trondheim

Trondheim (NTB): En mann er funnet død i vannet i Trondheim.

Liten eller moderat snøskredfare i hele landet

Oslo (NTB): Det er moderat snøskredfare i hele landet, med unntak av Lofoten, Vesterålen og Harstad. Der er faren for skred liten.

Kravene til henting av resept skjerpes

Oslo (NTB): Fra 5. mai må du vise legitimasjon når du skal hente ut reseptene dine.

Kvinne skadd i utforkjøring i Stavanger

Stavanger (NTB): En kvinne i 30-årene ble skadd da hun kjørte av veien i Stavanger søndag morgen.

Fasongen gjør egget kjempesterkt

Eggets buefasong gjør at det tåler overraskende mye vekt før det knuses.

Kvinne i Tønsberg anmeldes for løgn om knivstikking

Tønsberg (NTB): En kvinne utløste væpnet politiaksjon da hun bløffet om knivstikking natt til søndag. Hun anmeldes for forholdet.

Mann lettere skadd i knivstikking i Telemark

Ulefoss (NTB): En mann i 50-årene fikk mindre kuttskader da han ble angrepet med kniv av en annen mann på Ulefoss i Telemark.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
– Det vil selvfølgelig være en ren norsk og ren russisk beslutning om man ønsker å åpne for leting i disse områdene. Det kan godt tenkes at det i forhandlingene også ligger intensjoner om samarbeide. Vi vet at det har vært snakket om samarbeide tidligere. Nå kan dette skje, sier Moe til NTB.


Russiske seismiske målinger på 80-tallet viste lovende petroleumsstrukturer i området. Generelt sier geologene at strukturene er mer lovende jo lenger øst man kommer i Barentshavet. Arild Moe advarer likevel mot å tro at en avklart grenselinje raskt vil føre til konkrete resultater.


– Selv om man utlyser lisenser i morgen, vil det ta noen år før bildet blir så klart at man kan tenke noe industrielt. Usikkerhetene som rammer den planlagte Stockman-utbyggingen vil også gjelde for dette området. Men det kan tenkes at kostnadsproblemene som hefter ved Stockman kan bli mindre dersom det finnes gassfelt i det tidligere omstridte området. En del geologer tror på det, sier Moe. (©NTB)

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Mann funnet død i vannet

Politiet starter etterforskning etter at mann ble funnet død i Kanalen i Trondheim.

gullkampen i premier league

Sjekk Suárez' elleville Norwich-statistikk

Luis Suárez kan skyte Liverpool nærmere gull mot favorittmotstanderen.

Liverpool lukter gull

Følg Norwich-Liverpool fra kl. 13.00.

Husbråk var jubelbrøl fra Liverpool-fans

Følelsene tok overhånd da Chelsea tapte lørdag kveld.