Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Regjeringens kriseråd samles

(Foto: SCANPIX)

Foto: SCANPIX

Regjeringens kriseråd samles

Toppolitikerne var ikke i regjeringskvartalet da det smalt.
Leses nå:

Norsk Folkehjelp åpner for å drive mottak i utlandet

Oslo (NTB): Flyktningkrisen i Europa krever nye tanker og ny handling, mener Norsk Folkehjelp. Organisasjonen åpner for å drive mottak i land som Hellas og Italia.

Amedia forbedret resultatet

Oslo (NTB): Omsetningen faller, men mediekonsernet Amedia kan vise til et bedre resultat i andre kvartal enn i samme periode i fjor.

Mann pågrepet for oppbevaring av grove overgrepsbilder

Trondhjem (NTB): En mann fra Nord-Trøndelag er pågrepet og siktet for oppbevaring av overgrepsmateriale som omhandler barn. Mannen er pågrepet som ledd i en større etterforskning, opplyser politiet.

Tiltalt tilstår trippeldrap i Pakistan

Oslo (NTB): En 56 år gammel mann som er tiltalt for trippeldrap i Pakistan i 2013, har nå tilstått drapene, melder Nettavisen.

Trude Måseide slutter hos Stoltenberg

Oslo (NTB): Jens Stoltenbergs nære medarbeider gjennom mange år, Trude Måseide, slutter som kommunikasjonsrådgiver for NATOs generalsekretær.

Nav: Arbeidsledigheten steg til 3,1 prosent

Oslo (NTB): Arbeidsledigheten er nå på 3,1 prosent av arbeidsstyrken, mot 2,9 prosent i august i fjor, viser tall fra Nav.

Børsen fortsetter oppturen

Oslo (NTB): Oppgang i oljeprisen bidrar til fortsatt opptur på Oslo Børs. Hovedindeksen steg 0,8 prosent til 591,10 poeng fredag formiddag.

Resistent bakterie påvist i avlsbesetning for svin

Stavanger (NTB): For første gang er MRSA-bakterier påvist i en norsk svinebesetning som er sentral i avl. I verste kan fall kan funnet føre til at 54 besetninger må slaktes og kastes.

Posten øker inntektene

Oslo (NTB): Det sendes stadig færre brev, men Postens driftsinntekter vokser i andre kvartal. Driftsresultatet er imidlertid noe svakere enn for samme periode i fjor.

Frafallet på videregående skole går ikke ned

Oslo (NTB): Antall elever som ikke fullfører videregående skole, holder seg stabilt, men frafallet har gått noe ned på yrkesfag.

(Foto: SCANPIX)

Foto: SCANPIX

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

En voldsom eksplosjon rammet regjeringskvartalet i Oslo klokken 15.26 fredag ettermiddag.

Rundt klokken 16.00 ble det bekreftet at statsminister Jens Stoltenberg er i sikkerhet.

Fredag ettermiddag får adressa.no bekreftet at regjeringens kriseråd er i ferd med å samles.

– Vi etablerer en krisestab i Forsvarsdepartementet, og regjeringens kriseråd er i ferd med å samles, er kommunikasjonssjef Gunnar A. Johansen i Justisdepartementet sin knappe kommentar klokken 17.40.

Etter det adressa.no kjenner til samles kriserådet vanligvis i regjeringskvartalet, men de store skadene kan være årsaken til at man i stedet møtes i Forsvarsdepartementet ved Akershus Festning.

Borten Moe i utlandet

Olje- og energiminister Ola Borten Moe reiste i dag tidlig til Finland, får adressa.no opplyst fra statsrådens familie.

Politisk rådgiver Ivar Vigdenes i Olje- og energidepartementet opplyser til adressa.no at ingen i politisk ledelse i departementet er skadet.

Giske og Johnsen uskadd

Nærings- og handelsminister Trond Giske bekrefter også overfor overfor adressa.no at han ikke var i bygget. Giske befinner seg i Portugal fredag.

Politisk rådgiver Randi Ness i Finansdepartementet er hjemme i Lierne på fredag. Hun har snakket med finansminister Sigbjørn Johnsen, og bekrefter overfor adressa.no at ingen i politisk ledelse i departementet er skadet.

Flere i sikkerhet

Aftenposten.no har i 16.30-tiden fått bekreftet at kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete (Sp), landbruks- og matminister Lars Peder Brekk (Sp), justisminister Knut Storberget (Ap), arbeidsminister Hanne Bjurstrøm (Ap) og fornyings- og administrasjonsminister Rigmor Aasrud (Ap) er i sikkerhet.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus