Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Regjeringens kriseråd samles

(Foto: SCANPIX)

Foto: SCANPIX

Regjeringens kriseråd samles

Toppolitikerne var ikke i regjeringskvartalet da det smalt.

Mener karakterkrav er skivebom

På lærerutdanningen i Nord-Trøndelag er dekanen skeptisk til et karakterkrav på fire for å komme inn på lærerstudiet

Savner lønn og arbeidstid

Utdanningsforbundet støtter kompetansekrav, men savner at regjeringen sier noe om lønn, arbeidstid og gruppestørrelser på skolen.

Oppgang på børsen

Oslo (NTB): Petroleum Geo-Services (PGS) og TGS-Nopec var vinnerne da hovedindeksen på Oslo Børs steg 0,4 prosent til 609,38 poeng tirsdag.

Mann døde etter boligbrann på Sunnmøre

Eggesbønes (NTB): Den 69 år gamle mannen som ble skadd i en boligbrann på Eggesbønes i Herøy kommune på Sunnmøre fredag, døde av skadene.

Neda: – Dette var et sjokk

Oslo (NTB): Neda Ibrahim sier familien ikke hadde trodd at Oslo tingrett ville komme til at det var riktig av Utlendingsnemnda (UNE) å utvise 13-åringen og familien hennes fra Norge.

Signalfeil gir togproblemer i Oslo

Oslo (NTB): Feil på signalanlegget fører til problemer i togtrafikken i Oslo-området tirsdag ettermiddag.

16 siktet i narkoaksjon i Oslo

Oslo (NTB): Politiet har pågrepet og siktet 16 personer i forbindelse med en større aksjon mot salg av narkotika i boligområder øst i Oslo. Mellom 50 og 100 bekymringsmeldinger er sendt barnevernet.

Kan ikke forklare øksedrap på kona

Eidsvoll (NTB): Den drapstiltalte 55-åringen har fremdeles ingen forklaring på hvorfor han drepte kona med øks og kniv på Jessheim i fjor sommer.

Ektemannen tiltalt for overlagt drap på Agnes Müller

Stavanger (NTB): Thomas Müller er tiltalt for overlagt drap på sin kone Agnes Müller. Han er også tiltalt for å ha voldtatt henne.

Bybanen kjørte i bil i Bergen

Bergen (NTB): En person er fraktet til sykehus etter at en personbil kolliderte med Bybanen i Bergen tirsdag ettermiddag.

(Foto: SCANPIX)

Foto: SCANPIX

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

En voldsom eksplosjon rammet regjeringskvartalet i Oslo klokken 15.26 fredag ettermiddag.

Rundt klokken 16.00 ble det bekreftet at statsminister Jens Stoltenberg er i sikkerhet.

Fredag ettermiddag får adressa.no bekreftet at regjeringens kriseråd er i ferd med å samles.

– Vi etablerer en krisestab i Forsvarsdepartementet, og regjeringens kriseråd er i ferd med å samles, er kommunikasjonssjef Gunnar A. Johansen i Justisdepartementet sin knappe kommentar klokken 17.40.

Etter det adressa.no kjenner til samles kriserådet vanligvis i regjeringskvartalet, men de store skadene kan være årsaken til at man i stedet møtes i Forsvarsdepartementet ved Akershus Festning.

Borten Moe i utlandet

Olje- og energiminister Ola Borten Moe reiste i dag tidlig til Finland, får adressa.no opplyst fra statsrådens familie.

Politisk rådgiver Ivar Vigdenes i Olje- og energidepartementet opplyser til adressa.no at ingen i politisk ledelse i departementet er skadet.

Giske og Johnsen uskadd

Nærings- og handelsminister Trond Giske bekrefter også overfor overfor adressa.no at han ikke var i bygget. Giske befinner seg i Portugal fredag.

Politisk rådgiver Randi Ness i Finansdepartementet er hjemme i Lierne på fredag. Hun har snakket med finansminister Sigbjørn Johnsen, og bekrefter overfor adressa.no at ingen i politisk ledelse i departementet er skadet.

Flere i sikkerhet

Aftenposten.no har i 16.30-tiden fått bekreftet at kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete (Sp), landbruks- og matminister Lars Peder Brekk (Sp), justisminister Knut Storberget (Ap), arbeidsminister Hanne Bjurstrøm (Ap) og fornyings- og administrasjonsminister Rigmor Aasrud (Ap) er i sikkerhet.

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus