Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Terrorsiktet erkjenner massedrap

Terrorsiktet erkjenner massedrap

Oslo (NTB): Terrorsiktede Anders Behring Breivik erkjenner de faktiske forhold rundt terrorangrepene, opplyser forsvarer Geir Lippestad.

Senterpartiet sier nei til Oslo-OL

Oslo (NTB): Resultatet av uravstemningen blant medlemmene i Senterpartiet fører til at partiet sier nei til å gi statsgaranti til et OL i Oslo i 2022.

Dublin-prosedyre strammes inn

Oslo (NTB): Flere asylsøkere som er kommet til Norge via andre land innenfor den såkalte Dublin-forordningen, risikerer nå å bli returnert direkte til hjemlandet.

Høyre bestemmer seg for OL onsdag

Oslo (NTB): Onsdag skal Høyres stortingsgruppe bestemme seg i spørsmålet om Oslo-OL 2022. Tirsdag kveld kom rapporten som viser at de foreslåtte kuttene ikke sparer staten for så mye som tidligere anslått.

Oslo2022: – Ser fram til å få et innblikk i deres vurdering

Oslo (NTB): Oslo2022 er fornøyd med at deres vurderinger i stor grad sammenfaller med tallene kvalitetssikringsgruppen har kommet fram til.

Billig-OL dyrere enn antatt

Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): De foreslåtte kuttene i Oslo-OL vil bare redusere behovet for en statsgaranti med 4,8 milliarder kroner, ikke med 8,8 milliarder kroner slik Oslo2022 tidligere har anslått.

Røsland: – Deltakerlandsbyene utgjør forskjellen

Oslo (NTB): Det er utgiftene til deltakerlandsbyene i Oslo og Lillehammer som utgjør differansen på de to «billig-OL»-budsjettene, sier lederen av arrangementskomiteen for et OL i Oslo.

Utenfor livsfare etter knivstikking på Bekkelaget

Oslo (NTB): 19-åringen som ble knivstukket av sin lillebror på Bekkelaget i Oslo for to uker siden, er utenfor livsfare.

Store forsinkelser i togtrafikken i Oslo-området

Oslo (NTB): Strømstans og feil på signalanlegget førte til problemer i togtrafikken i Oslo-området tirsdag ettermiddag.

Mener karakterkrav er skivebom

På lærerutdanningen i Nord-Trøndelag er dekanen skeptisk til et karakterkrav på fire for å komme inn på lærerstudiet

Savner lønn og arbeidstid

Utdanningsforbundet støtter kompetansekrav, men savner at regjeringen sier noe om lønn, arbeidstid og gruppestørrelser på skolen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
- Han har erkjent de faktiske forholdene. Han har sagt en del om hvorfor dette skjedde, men det ønsker jeg ikke å komme inn på, sier Lippestad sent lørdag kveld.


Advokat Geir Lippestad opplyser at terroren var planlagt.


- Dette er nok en sak planlagt over lang tid.


Breivik vil fremstilles for fengsling mandag. Der har han opplyst at han vil forklare seg nærmere.


- Så vidt jeg vet blir ikke noen flere avhør søndag, sier Lippestad, (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus