Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Terrorsiktet erkjenner massedrap

Terrorsiktet erkjenner massedrap

Oslo (NTB): Terrorsiktede Anders Behring Breivik erkjenner de faktiske forhold rundt terrorangrepene, opplyser forsvarer Geir Lippestad.

Oljefondet kan bli presset ut av Russland

Oslo (NTB): Oljefondet har verdier for over 45 milliarder kroner i Russland, men kan bli tvunget til å trekke plasseringer ut av landet.

Mann slått ned og sparket i hodet i Tønsberg

Tønsberg (NTB): En mann i 20-årene ble slått ned og sparket i hodet i Tønsberg sentrum natt til fredag.

Fersk antiterrorgruppe avdekket terrortrusselen

Oslo (NTB): Det var den nyopprettede antiterrorgruppen Felles kontraterrorsenter (FKTS) som avdekket terrortrusselen mot Norge, skriver Bergens Tidende.

Terroreksperter: Krekar kan ha gjort Norge til mål

Oslo (NTB): Kurderen mulla Krekar kan gjennom sin kobling til syriakrigere ha gjort Norge til et terrormål, mener terroreksperter.

Frp kritisk til egen regjering i Midtøsten-politikken

Oslo (NTB): Framtredende Frp-topper mener regjeringen er både naiv og ubalansert i Midtøsten-politikken. De mener utenriksminister Børge Brende (H) bryter regjeringserklæringens løfte.

PST-sjefen: Norske syriafarere burde vært stanset

Oslo (NTB): Norske syriafarere skulle vært stanset før de reiste ut av landet for å delta i borgerkrigen, mener PST-sjef Benedicte Bjørnland.

Næringslivets sikkerhetsorganisasjon ikke varslet

Oslo (NTB): Næringslivets egen sikkerhetsorganisasjon ble ikke varslet av myndighetene om trusselen om et mulig terroranslag i Norge den nærmeste tiden.

Forstander: Syriafarere føler seg ekskludert

Oslo (NTB): Til tross for en oppvekst i «verdens beste land» føler de som reiser til Syria, seg ekskludert av samfunnet, sier forstander Basim Ghozlan i Rabita-moskeen i Oslo.

Professor: – Trolig riktig strategi å slå alarm

Oslo (NTB): Politiets strategi med å slå alarm om terrortrusselen er trolig riktig strategi, mener NUPI-professor Tore Bjørgo.

– Bidrag i Libya og Afghanistan gjør Norge til et mål

Oslo (NTB): Norges militære bidrag i Libya og Afghanistan er trolig med på å gjøre Norge til et terrormål, mener seniorrådgiver Vegard Valther Hansen i NUPI.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
- Han har erkjent de faktiske forholdene. Han har sagt en del om hvorfor dette skjedde, men det ønsker jeg ikke å komme inn på, sier Lippestad sent lørdag kveld.


Advokat Geir Lippestad opplyser at terroren var planlagt.


- Dette er nok en sak planlagt over lang tid.


Breivik vil fremstilles for fengsling mandag. Der har han opplyst at han vil forklare seg nærmere.


- Så vidt jeg vet blir ikke noen flere avhør søndag, sier Lippestad, (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Terrortrussel

Her beskytter de rikets sikkerhet fra Teveldalen

- Vi har stoppet flere biler, sier politiet på stedet.