Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).

Valutamegler dømt for Nav-bedrageri

Oslo (NTB): En tidligere meglertopp er i Oslo tingrett dømt for grovt bedrageri etter å ha jobbet fulltid som valutamegler samtidig som han fikk utbetalt dagpenger fra Nav.

Oljefondssjefen handler Norwegian-aksjer privat

Oslo (NTB): Sjefen for Oljefondet, Yngve Slyngstad (51), handler aksjer privat og har kjøpt Norwegian-aksjer for over 600.000 kroner. – Problematisk, mener flere korrupsjonseksperter NRK har snakket med,

LO vil utvide prøvetiden for nyansatte

Oslo (NTB): LO foreslår å utvide prøvetiden for nyansatte fra seks til ni måneder i et forsøk på å komme regjeringens forslag om økt adgang til bruk av midlertidige ansatte i møte.

– Oljevirksomhet utenfor Lofoten er en tapersak

Oslo (NTB): Oljevirksomhet utenfor Lofoten og Vesterålen er en tapersak for Ap, mener Kjetil Lund, tidligere klimarådgiver for Jens Stoltenberg. Nå råder han partiet til å si nei.

SV vil bolighaier til livs

Oslo (NTB): SV ønsker å forby boligspekulasjonen som rammer flere nabolag i Oslo.

Kvinneopprør mot Støres kontanthjelpforslag

Oslo (NTB): Tidligere likestillingsminister Grete Berget (Ap) går sammen med flere Ap-kvinner mot Ap-leder Jonas Gahr Støres forslag om å beholde kontantstøtten for de minste barna.

Snart enighet om Norges største vannkraftprosjekt

Otta (NTB): Bare SV går imot Sel kommunestyres beslutning om å gi konsesjon til Nedre Otta kraftverk i Oppland. Dermed er Norges største vannkraftprosjekt under planlegging nærmere realisering.

MC-fører alvorlig skadd i ulykke i Porsgrunn

Porsgrunn (NTB): En motorsyklist er fløyet til sykehus i Oslo etter en ulykke i Porsgrunn mandag kveld. Skadene omtales som alvorlige.

Ikke enig med Tutu

Jeg er sterkt kritisk til Israels holdning til og handling overfor palestinerne, men jeg vil ikke på nåværende tidspunkt trekke samme konklusjon som Desmond Tutu.

Brende tar til orde for å lette Gaza-blokaden

New York (NTB): Utenriksminister Børge Brende (H) åpnet giverlandsmøtet for palestinerne i FN mandag med sterkt å oppfordre Israel til å lette på blokaden av Gazastripen.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)