Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).

Jensen: – Dette er veldig gledelig

Oslo (NTB): Frp-leder Siv Jensen er glad for at Høyre landet på samme standpunkt som hennes eget parti og sa nei til et OL i Oslo i 2022.

Raymond Johansen: – Høyre-byrådet viser egen utilstrekkelighet

Oslo (NTB): Partisekretær i Arbeiderpartiet og Oslo-politiker Raymond Johansen mener Høyres nei til OL er et enormt prestisjenederlag for Oslo Høyre og byrådsleder Stian Berger Røsland.

Rognlien: – OL-prosessen styrker idretten uansett

Oslo (NTB): Idrettspresident Børre Rognlien er skuffet over at Oslos OL-søknad er endelig parkert. Men han tror norsk idrett får et løft av at man forsøkte.

Venstre sier nei til å åpne Vinmonopolet på julaften

Oslo (NTB): Hensynet til barn i familier med rusproblemer er gitt avgjørende vekt når Venstres stortingsgruppe vil gå inn for fortsatt stengte Vinmonopol på julaften.

Fabian Stang: – Ikke verdens undergang

Oslo (NTB): – Noen er litt lei seg, men dette er ikke verdens undergang, sier Oslos ordfører Fabian Stang (H) etter at det onsdag ble klart at det ikke blir noe OL i hovedstaden i 2022.

Heiberg: – Et slag i trynet

Oslo (NTB): IOK-medlem Gerhard Heiberg sier han ikke er overrasket over onsdagens nei til OL i Oslo, men sier det likevel kommer som et slag i trynet.

Sp: – Et tydelig signal fra Norge

Oslo (NTB): Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum er glad for at Høyre sier nei til OL i Oslo i 2022.

Oslo kommune stanser OL-arbeidet

Oslo (NTB): Oslo kommune trekker søknaden om statsgaranti og statstilskudd etter at det ikke lenger er noen realistisk mulighet for at Stortinget vil gå inn for et Oslo-OL i 2022.

Høyre-nei til Oslo-OL i 2022

Oslo (NTB-Jon Even Andersen): Høyres stortingsgruppe kan ikke anbefale at regjeringen går videre med en statsgaranti for en søknad om vinter-OL i Oslo i 2022. Oslo trekker søknaden om statlig støtte.

Rød oktoberstart på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,1 prosent til 602,84 poeng den første dagen i oktober.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus