Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Leses nå:

Analytiker: Positivt å starte opp nå

Oslo (NTB): Oljeanalytiker Trond Omdal i Pareto Securities sier det kan være fornuftig å satse på oljeindustrien nå – dersom man har penger.

Ola Borten Moe starter oljeselskap

Trondheim/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Tidligere oljeminister Ola Borten Moe og tidligere Det norske-sjef Erik Haugane starter et nytt oljeselskap med hovedkontor i Trondheim og startkapital på over én milliard kroner.

Vil din kommune ta imot ekstra Syria-flyktninger?

Finn svaret i vårt interaktive kart.

Byrådet i Bergen innkaller politiet til møte

Bergen/Oslo (NTB-Ketil Bjærke): Byrådet i Bergen har innkalt ledelsen i Hordaland politidistrikt til et møte som følge av kritikken mot politiets etterforskning av saker som gjelder barn og unge.

Ingen pågrepet etter Western Union-ran i Skien

Skien (NTB): Politiet hadde sent torsdag ikke gjort noen pågripelser etter ranet av Western Union-filialen i sentrum av Skien tidligere på kvelden.

Solberg vil stille til beredskapshøring

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) sier hun vil møte til beredskapshøring på Stortinget dersom hun blir innkalt.

Hareide tilbake ved tømmene i KrF

Oslo (NTB): KrF-leder Knut Arild Hareide fikk en søt liten shetlandsgenser i nyfødtgave da han vendte tilbake på jobb torsdag kveld.

KS: – 3.500 nye flyktninger koster 400 millioner ekstra

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Norske kommuner kan bosette 3.500 nye flyktninger før året er omme, men det kommer til å koste rundt 400 millioner kroner, ifølge kommunenes organisasjon KS.

Budsjettforhandlingene fortsetter fredag

Oslo (NTB): Forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fortsetter på Stortinget fredag formiddag. En avtale skal være på plass innen mandag ettermiddag.

Kullgiganter kan få bli i oljefondet

Oslo (NTB-Are Føli): Oljefondet må trolig selge seg ut av svenske Vattenfall etter Stortingets kull-kompromiss. Verdens største kulleksportør kan derimot få beholde fondet som aksjonær.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus