Gå til mobilutgaven
forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Leses nå:

79-åring nødlandet småfly uten propell på Stavanger lufthavn

Både flyger og fly kom uskadd fra det da et småfly med én motor mistet propellen og måtte nødlande på Stavanger lufthavn torsdag ettermiddag.

En person knivstukket på Jessheim

Jessheim (NTB): En person er knivstukket på Jessheim i Ullensaker kommune i Akershus. Skadeomfanget er ukjent. En person er pågrepet, opplyser politiet.

Fireåring falt ut av traktorskuffe

Øystese (NTB): En fire år gammel gutt falt torsdag ut av skuffen på en traktor i Øystese i Kvam kommune i Hordaland. Gutten blir hentet av luftambulanse og fløyet til sykehus. Skadeomfanget er uavklart.

Påstand om fire og et halvt års fengsel for overgrep

Namsos (NTB): En mann som er tiltalt for seksuelle overgrep mot tre jenter under ti år, bør dømmes til fengsel i fire og et halvt år, mener statsadvokat Unni Sandøy.

Jens Johan Hjort ny leder av Advokatforeningen

Oslo (NTB): Representantskapet i Advokatforeningen valgte torsdag den tidligere Tromsø-ordføreren Jens Johan Hjort (53) til ny leder etter Erik Keiserud.

Sju premature barn smittet av tarmbakterie i Stavanger

Stavanger (NTB): Halvparten av de for tidlig fødte barna ved nyfødtintensivavdelingen ved Stavanger universitetssjukehus er smittet av tarmbakterien klebsiella pneumoniae.

Frp står likevel bak flypassasjeravgiften

Oslo (NTB): Gruppestyret i Frps stortingsgruppe har vedtatt at de likevel støtter opp om den omstridte flypassasjeravgiften, skriver VG.

Seadrill og Subsea 7 dempet oppgangen på børsen

Oslo (NTB): Hovedindeksen ved Oslo Børs økte med 0,4 prosent til 622,25 poeng torsdag. Kraftig fall for Seadrill og Subsea 7 dempet oppgangen, men sluttnoteringen ble likevel ny årsbeste.

Henlegger etterforskning av politiledere

Oslo (NTB): Spesialenheten for politisaker har henlagt etterforskningen av flere ledere i Politiets utlendingsenhet (PU) som var anmeldt for økonomisk utroskap.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus