Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Leses nå:

Lønnsoppgjøret: – Null kroner i generelt tillegg

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Partene i lønnsoppgjøret skal ha blitt enige om null kroner i generelt tillegg, ifølge VG. Men fortsatt gjenstår innspurten i forhandlingene.

SKUP-styreleder forsvarer pristildeling

Oslo (NTB): Selv om PST avviser Aftenpostens mobilavsløringer, beholder avisens journalister sitt SKUP-diplom.

Ny rød dag på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 0,83 prosent til 611,36 poeng torsdag. Statoil-aksjen steg med 1,1 prosent på grunn av høyere oljepriser.

Aftenposten-redaktør: – Ikke overrasket over PST-konklusjon

Oslo (NTB): PST avviser Aftenpostens mobilavsløringer. – Det er modig å konkludere så bastant, sier Aftenposten-redaktør.

Politiet: Ikke noe kriminelt bak dødsfall i Nordland

Hemnes (NTB): Kvinnen i 60-årene som ble funnet død i Hemnes kommune tirsdag, ble ikke utsatt for noe straffbart, ifølge Helgeland politidistrikt.

Drammen-prost ny generalsekretær i KFUK-KFUM

Oslo (NTB): Øystein Magelssen (48) er ansatt som ny generalsekretær i den kristne barne- og ungdomsorganisasjonen KFUK-KFUM.

Begge rullebanene på Gardermoen åpne igjen

Gardermoen (NTB): Oslo lufthavn har åpnet begge rullebanene igjen etter at hele flyplassen måtte stenges på grunn av snørydding tidligere torsdag.

Norwegian forandrer cockpit-regler etter flystyrt i Alpene

Norwegian og flere andre flyselskap endrer sine rutiner slik at det til enhver tid må være to personer i cockpit. Det gjør de etter flystyrten i Alpene, som kostet 150 personer livet.

Piloters psykiske tilstand sjekkes ikke

Stavanger (NTB): Norske piloter må inn til helsesjekk minst en gang i året for å få beholde flysertifikatet, men de behøver ikke å bli undersøkt av psykolog eller psykiater.

PST avviser mobilavsløringene

Oslo (NTB): Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mener mobilovervåkingssaken som Aftenposten avslørte er uriktig. PST avviser at det finnes falske basestasjoner.

Politiet skal kjøpe nye biler for én milliard

Oslo (NTB): Politidirektoratet ber om tilbud på nye biler. Kontraktene er til sammen verdt rundt 1 milliard kroner.

Far frifunnet for å ha bestilt drap

Oslo (NTB): En 43 år gammel mann er i Oslo tingrett frifunnet for tiltalen om å ha bestilt drap på datterens kjæreste.

Enighet om fritt behandlingsvalg

Oslo (NTB): Fra september kan pasienter innen rus og psykiatri fritt velge om de vil gå til godkjente private behandlere.

Norwegian-fly nær ulykke i Finland i 2012

Oslo (NTB): Et Norwegian-fly med 173 passasjerer om bord var nær ved å steile ved innflyging til Kittilä i Finland i desember 2012. Utfallet kunne blitt katastrofalt, konkluderer Havarikommisjonen.

Arbeidsledigheten økte overraskende til 3,9 prosent

Oslo (NTB): I januar var det 109.000 arbeidsledige her i landet, en andel på 3,9 prosent av arbeidsstyrken, viser tall fra Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse (AKU).

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus