Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Leses nå:

Beredskapstroppen inn i jakten på bevæpnet mann i Oslo

Oslo (NTB): Politiets beredskapstropp er nå inne på området til Ullevål sykehus etter at en mann har skutt med et skytevåpen i området.

Frelsesarmeen med ny inntektsrekord fra dødsbo

Oslo (NTB): I 2014 fikk Frelsesarmeen inn 146 millioner kroner fra norske dødsbo. Det er ny rekord, skriver Dagen.

Ap og Sp sikrer flertall for jakt med blyhagl

Oslo (NTB): Det blir på nytt tillatt å bruke blyhagl under jakt. Unntak gjøres for våtmarksområder og skytebaner.

Klimalekkasjer vekker uro

Oslo (NTB): En rekke miljøorganisasjoner reagerer sterkt på lekkasjer som kan tyde på at nasjonale forpliktelser glimrer med sitt fravær i regjeringens nye klimamål.

To personer pågrepet etter ran i Follo

Kolbotn (NTB): En mann og en kvinne er pågrepet og siktet for å ha ranet en ung kvinne på Oppegård stasjon i Akershus for ei drøy uke siden.

Kolberg reagerer på manglende asylinformasjon

Oslo (NTB): – Dette er nok et eksempel på at vi ikke har fått alt det materialet vi trenger for å bedømme saken riktig før høringen neste fredag, sier Martin Kolberg (Ap), som leder kontroll- og konstitusjonskomiteen.

Grønt lys for nedsalg i flere statlige selskaper

Oslo (NTB): Et flertall på Stortinget sier ja til salg av statlige eierandeler i en rekke større selskaper, blant dem Telenor og SAS. Det er klart etter at næringskomiteen torsdag avga innstilling om eierskapsmeldingen.

Mann omkom i tankbil-påkjørsel

Askim (NTB): En mann i slutten av 30-årene omkom da han gikk ut av bilen for å fylle bensin på E18 i Askim i Østfold torsdag. Mannen ble påkjørt av en tankbil.

Kongeparet til Australia i februar

Oslo (NTB): Kong Harald og dronning Sonja skal bidra til å fronte norsk-australsk samarbeid om blant annet våpen og olje. Dronningen skal etter planen få vise fram egen kunst.

Høyre: – NRK må også effektivisere

Oslo (NTB): Som alle andre mediehus er NRK nødt til å tenke kostnader og effektivisering, mener Høyres mediepolitiske talsmann. Han reagerer på at kanalen bruker manglende lisensøkning som argument.

SV: – Det seriøse mediemangfoldet svekkes

Oslo (NTB): Distriktene taper mediekampen om virkeligheten, mener SVs Karin Andersen – som frykter at kuttene i NRK rammer «det seriøse mediemangfoldet».

Sp: Lokaljournalistikken må styrkes, ikke svekkes

Oslo (NTB): Sps Marit Arnstad ber regjeringen styrke NRKs distriktssatsing etter nyheten om at 40 årsverk forsvinner i distriktsdivisjonen.

Meling: – Advokatfirmaet er ikke konkurs

Oslo (NTB): Advokatfirmaet Meling AS har gjort opp alle utestående krav til Skatt Vest og kemneren i Stavanger og er derfor ikke konkurs, ifølge firmaet.

Sp: Frislipp skal sikre mangfold i fisk og oppdrett

Oslo (NTB): Senterpartiet bør åpne opp for fritt fiske for de minste båtene og fjerne konsesjonsplikten for lukkede oppdrettsanlegg, foreslår en arbeidsgruppe i partiet.

– Det flyr løse gjenstander over alt i Narvik

Narvik (NTB): Sivilforsvaret er kalt ut for å bistå politiet i forbindelse med uværet i Narvik. Flere hustak har løsnet som følge av vinden, og folk bes holde seg innendørs.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus