Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Dette leses nå:

Sykehus-oversvømmelse vil koste millioner

Kristiansand/Oslo (NTB-Monica Hägglund Langen): Vannmassene som trengte inn i Sørlandet sykehus i Kristiansand søndag kan ha gjort skader for et tosifret millionbeløp.

Kvinne pågrepet etter Nav-angrep

Lørenskog (NTB): En kvinne som skal ha forsøkt å komme inn på et Nav-kontor i Lørenskog med et våpen, ble mandag ettermiddag pågrepet.

Forsvaret anbefaler å ikke bruke uniform på reise

Oslo (NTB): Forsvaret anbefaler sitt militære personell å ikke bruke uniform på reise og utenom tjenesten. Grunnen er den skjerpede terrortrusselen mot Norge.

Elkem kjøper REC Solar for over 4 milliarder

Oslo (NTB): Styret i REC Solar anbefaler sine aksjonærer å godta Bluestar Elkems bud på over 4,3 milliarder kroner for alle aksjene i REC Solar.

Oslo Børs forsiktig opp på toppdag for REC Solar

Oslo (NTB): Elkems bud på REC Solar sendte sistnevnte kraftig opp på Oslo Børs mandag. Hovedindeksen steg 0,2 prosent til 607,51 poeng i løpet av dagen.

Etterforsker får varslerstatus i Monika-saken

Bergen (NTB): Drapsetterforskeren som sa fra om for dårlig etterforskning i Monika-saken på Sotra, får status som varsler.

Torfæus' to siste historiebind i havn

Oslo (NTB): De to siste bindene av Norges historie av islendingen Tormod Torfæus ble presentert i Nasjonalbiblioteket mandag. I salen satt kong Harald sammen med Islands og Danmarks ambassadører.

Politiet i Troms etterlyser vitner i drapssak

Tromsø (NTB): I forbindelse med etterforskningen av det antatte drapet på Stein Håvard Larsen i september i år, ønsker politiet i Troms å komme i kontakt med folk som har observert en mann med en tralle.

Spørsmål om barna vanskeligst for drapstiltalt far

Sandnes (NTB): Først da han fikk spørsmål om barna ble følelsene synlige hos den drapstiltalte ektemannen til Agnes Elisabeth Müller.

Ansatt dømt for å ha bedratt banker for 16,8 millioner

Elverum (NTB): En bankansatt fra Hedmark er dømt til tre års fengsel for 67 tilfeller av grovt bedrageri mot flere banker og låneinstitusjoner.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus