Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).

Fabian Stang betalte maler svart

Oslo (NTB): Oslo-ordfører Fabian Stang (H) beklager at han i sommer brukte en håndverker som ikke er registrert som næringsdrivende, da han skulle beise hytta.

Ingen bevegelse i lærerstreiken

Oslo (NTB): Den tredje skoleuka i streik går mot slutten, men det er ingen tegn til bevegelse hos partene.

Birken-syklister drakk vaskemiddel – til legevakt

Rena/Oslo (NTB-Hans Cosson-Eide): Seks Birken-syklister er sendt til legevakt etter at de drakk en vareprøve av et nytt vaskemiddel i den tro at det var en sportsdrikk.

Tunge utrykningskjøretøy får følge fartsgrensen

Oslo (NTB): Utrykningskjøretøy over 3,5 tonn skal få følge fartsgrensen. Til nå har de ikke hatt lov til å kjøre raskere enn 80 kilometer i timen uten blålys.

Nå kan du klage på bussen

Oslo (NTB): En ny klageordning skal nå gjøre det lettere for reisende å klage på busselskaper.

Vil vurdere anke etter Grua-drapet

Oslo (NTB): Mannen som er dømt til 16 års fengsel for å ha drept kona si på Grua i fjor, vil fredag vurdere om dommen skal ankes til Høyesterett.

Arbeidsløsheten opp i august

Oslo (NTB): Arbeidsløsheten økte svakt i august etter et fall i juli. I alt 78.900 personer er nå registrert som helt arbeidsløse, en økning på 5.400 fra august i fjor.

Posten øker omsetningen

Oslo (NTB): Oppkjøp og vekst i markedet for pakker har sikret Posten Norge økt omsetning det siste året.

Lavere forbruk og nedgang i detaljhandelen

Oslo (NTB): Etter en oppgang i juni, falt norske forbrukeres varekonsum 1,7 prosent i juli og var tilbake på samme nivå som i januar. I detaljhandelen førte det til en nedgang på 1,5 prosent.

Forsiktig oppgang på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen startet ukens siste handelsdag med en forsiktig åpning. Etter en halvtimes tid var indeksen opp 0,2 prosent til 614,57 poeng.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus