Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Leses nå:

Jensen kritiserer spesialenhetens avhørsmetoder

Oslo (NTB): Korrupsjonstiltalte Eirik Jensen er misfornøyd med måten han ble avhørt på av Spesialenheten for politisaker. Han mener det ikke finnes noen reell klagemulighet for dette.

Lege advarer om at årets influensa rammer hardt

Bergen (NTB): Mer enn hver fjerde seng på akuttavdelingene ved Haukeland universitetssjukehus brukes nå av influensapasienter. Sykehuset har ikke hatt en lignende situasjon siden svineinfluensaen i 2009.

Fangetransport til Nederland kostet 10 millioner

Bergen (NTB): Fengslet Norge leier i Nederland kostet staten 100 millioner kroner de fire månedene det var i drift i fjor. Rundt 10 millioner kroner gikk til fangetransport.

– Listhaug truer det borgerlige samarbeidet

Oslo (NTB): Sentrumspartiene slår fast at Listhaug nå truer det borgerlige samarbeidet. – Ja, definitivt, mener Venstre-nestleder Terje Breivik. KrF-lederen er enig

Ringnes lager ny skulpturpark

Lillehammer (NTB): Investor Christian Ringnes har satt i gang arbeidet med å lage nok en skulpturpark. Denne gang i forbindelse med Lillehammer hotell.

Ekspertgruppe varsler skatt på 65 prosent

Oslo (NTB): Eldrebølge, lavere oljeinntekter og en offentlig sektor som eser ut, kan kvele all vekst i norsk økonomi, mener professor Jørn Rattsø, som har ledet produktivitetskommisjonen.

Tolvåring som gikk gjennom isen døde

Kristiansand (NTB): Den tolv år gamle gutten som gikk gjennom isen i Kristiansand onsdag formiddag, døde på Rikshospitalet i Oslo onsdag kveld. Det opplyser sykehuset til NTB.

Lærer i Vesterålen permittert etter mistanke om vold

Bø i Vesterålen (NTB): En lærer på en skole i Bø i Vesterålen er permittert etter at han skal ha slått en elev onsdag.

Ingen får åpne asylmottak i Oslo

Oslo (NTB): Fem private selskaper la inn tilbud om å få starte asylmottak i hovedstaden. UDI vraket alle fordi de var for dyre. Dermed blir det ingen nye asylmottak i Oslo med det første.

Kongehuset endrer gavepolitikken

Kongehuset tar ikke lenger imot private gaver fra kommersielle aktører.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus