Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Leses nå:

Mann knivstukket i Oslo

Oslo (NTB): En mann er knivstukket i låret på Grønland i Oslo. Politiet leter etter gjerningsmannen.

Død person funnet ved veien i Risør

Risør (NTB): En død person er funnet i en skråning nedenfor Risørveien i Risør. Veien er stengt, og kriminalteknikere skal undersøke stedet.

Tromsdal bytter forsvarer og vurderer anke

Sandvika/Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Bedrageridømte Christer Tromsdal anker noen av restriksjonene han ble ilagt i tirsdagens fengslingskjennelse. I tillegg bytter han forsvarer, noe som skal skyldes en interessekonflikt.

Miljøverk på Voss vedtar millionbot etter dødsfall

Voss (NTB): Indre Hordaland Miljøverk på Voss godtar boten på en million kroner som selskapet ble ilagt etter at en 21-åring døde på jobb for to år siden.

Solberg snakket klima, miljø og helse med Clinton

Oslo (NTB): Norges samarbeid med bistandsprosjektene i regi av Bill Clinton var tema da den tidligere amerikanske presidenten møtte statsminister Erna Solberg (H) tirsdag.

Mann skutt i Oslo – trolig drept av kompanjong

Oslo (NTB-Alexander Vestrum og Ole Henrik Tveten): Politiet vet fortsatt ikke motivet for drapet på en mann i 60-årene på Økern i Oslo. Den antatte gjerningsmannen ble funnet død og har trolig tatt sitt eget liv.

Tolv års fengsel for heroinsmugling

Oslo (NTB): Tre menn er i Oslo tingrett dømt til fengsel i fra seks til tolv år etter at tollere fant 10,3 kilo heroin skjult i en personbil på vei inn i Norge.

Nedgangen fortsatte på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs var på det verste ned en drøy prosent, men hentet seg inn og endte med et fall på 0,4 prosent til 629,11 poeng tirsdag.

17 års fengsel for drap i Fredrikstad

Fredrikstad (NTB): En 47 år gammel mann er i Fredrikstad tingrett dømt til 17 års fengsel for drapet på Naser Abdol Mohamady på Nabbetorp i Fredrikstad i fjor.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus