Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).

Tilliten til politiet kan svekkes av Monica-saken

Oslo (NTB): Flere av landets politimestre tror Monika- og Shilan-sakene kan svekke tilliten til politiet i hele landet.

Sintef mener arbeidsplasser må bort i fiskeforedling

Bergen (NTB): Dersom Norge skal ha en fiskeforedlingsindustri i framtida, må anleggene fullautomatisertes. Innen ti år må antall ansatte halveres, ifølge en ny rapport.

Kriminalomsorgen tar selvkritikk etter dødsfall

Bergen (NTB): Kriminalomsorgen mener det er kritikkverdig at den 31 år gamle mannen som var tiltalt for trippeldrapet i Årdal, klarte å ta sitt eget liv i fengsel.

Slik vil ministeren endre vikepliktreglene for syklister

Har du kontroll på når syklister skal vike eller ikke?

Telenor vil granske feil

Oslo (NTB): Telenor vil analysere hendelsen som førte til at kunder over hele landet ikke kunne ringe eller sende tekstmeldinger i to timer torsdag kveld.

Legesenter i brann i Bergen

Bergen (NTB): Brannvesenet kjempet i flere timer for å slukke en brann i et legesenter i Åsane i Bergen natt til fredag. Politiet tror brannen kan være påsatt.

Stabilt i flomområdene

Oslo (NTB): Flomsituasjonen på Vestlandet begynner å avta. Fredag morgen er det ingen endring i hardt rammede Odda og Flåm.

Varmeste år siden vikingtiden i Bergen

Bergen (NTB): I år har det blitt satt stadig nye varmerekorder, og 2014 ligger an til å sette en solid temperaturrekord. I Bergen mener en klimaprofessor at det ikke har vært varmere siden vikingtiden.

– Byråkratiet eser ut med Frp i regjering

Oslo (NTB): Selv om Frp i sitt partiprogram vil jobbe for å holde veksten i offentlig sektor lavere enn i privat sektor, går det motsatt vei med partiet i regjeringsposisjon.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus