Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).

Spesialenheten etterforsker Monika-saken bredt

Oslo (NTB-Monica Hägglund Langen): Spesialenheten for politisaker skal avhøre enkeltpersoner i politiet for å finne ut om noe straffbart har skjedd under etterforskningen av åtteåringen Monika Sviglinskajas død

Studenter fant bombefly fra 2. verdenskrig ved Trondheim

Trondheim (NTB): Studenter fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim har funnet et britisk bombefly fra andre verdenskrig på 180 meters dyp i Trondheimsfjorden.

Jojo-dag på børsen endte så vidt opp

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp og ned som en jojo på ukens siste børsdag. Da handelen stengte var fasiten en oppgang på 0,1 prosent til 573,58 poeng.

Fylkeslegen vil granske kristent nettsted for homofili-råd

Tromsø (NTB): Fylkeslegen i Troms varsler omfattende gransking av helsearbeidere i Tromsø som gir råd til unge på et nettsted. Nettstedet har fått sterk kritikk for å blant annet være homofiendtlig.

Høyesterett setter ned minstetiden for Alvdal-moren

Oslo (NTB): Alvdal-moren vant fram med sin anke i Høyesterett. Minstetiden i forvaringsdommen til den overgrepsdømte 50-åringen settes ned med to år.

Stortingsflertall fornøyd med at EU ikke fulgte Norges klimaråd

Oslo (NTB): EU gjorde rett i å vedta tre ulike klimamål, mener et samlet Storting med unntak av regjeringspartiene. Regjeringen har forsøkt å overtale EU til å droppe to av kravene.

Regnskog-millioner til Guyana

Oslo (NTB): Regjeringen betaler 231 millioner kroner til Guyana for oppnådde resultater innen bevaring av regnskog.

Løven foran Høyesterett skal prege ny 20-kroning

Oslo (NTB): Norges Bank markerer Norges Høyesteretts 200-årsjubileum ved å utgi en 20-krone med en løve som spesialpreg.

Én person kritisk skadd i bilulykke i Østfold

Hobøl (NTB): Én person ble kritisk skadd i en trafikkulykke på E18 ved Elvestad i Østfold fredag ettermiddag. En annen person ble lettere skadd i ulykken.

Politimesteren i Bergen møtte Monika-varslere

Bergen (NTB): De to politijuristene som varslet om ukultur i bergenspolitiet, hadde fredag et møte med politimesteren og rådgivere fra Politidirektoratet.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus