Gå til mobilutgaven
forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).
Leses nå:

Marine Harvest-sjef mener brexit er bra

Oslo (NTB): Verdens største havbruksselskap, Marine Harvest, produserer mesteparten av laksen sin i Storbritannia. Dermed sitter selskapet igjen med mer penger på grunn av det svake pundet.

Turiststrømmen til Oslo ventes å øke 5-6 prosent i år

Oslo (NTB): Turistrømmen til Oslo er ventet å øke 5-6 prosent i år. Hundre direkte flyruter fra utlandet til Oslo og flere attraksjoner i byen lokker turistene, ifølge Visit Oslo.

Politiet vil ha nye rutiner når barn dør

Oslo (NTB): Politiet jobber opp mot Helsedirektoratet for å endre forskriftene når et barn dør brått. I dag føres barn som dør, til sykehus uten at politiet blir involvert, noe som kan føre til at bevis forspilles.

Ap faller markant på ny meningsmåling

Oslo (NTB): Ap får sin dårligste oppslutning siden stortingsvalget i september 2013, mens regjeringspartiene Høyre og Frp øker oppslutningen, ifølge Dagbladets partibarometer for juni.

Tablettbeslagene på Sola mer enn doblet

Stavanger (NTB): I løpet av de seks første månedene i år er beslag av beroligende tabletter doblet på Sola flyplass, mens beslaget av dopingtabletter er tredoblet, sammenlignet med samme periode i fjor.

Kristne organisasjoner kartlegger åndelige overgrep

Oslo (NTB): Flere kristne ungdomsorganisasjoner er i ferd med å kartlegge egen organisasjonskultur for å forebygge maktmisbruk og åndelige overgrep.

Oslo kommune sier nei til ny rullebane

Oslo (NTB): Oslo kommune sier nei til en tredje rullebane på Gardermoen, og begrunner det med at en utbygging vil føre til økt flytrafikk og ytterligere utslipp av klimagasser.

Savnet turgåer i Setesdal er funnet i god behold

Evje (NTB): En mann i 20-årene som har vært savnet siden lørdag, er funnet i god behold i Birtedalen i Fyresdal natt til mandag, melder Agder politidistrikt.

Innfløkt kontraktkabal for Norwegian-fly i sommer

Oslo (NTB): Flyselskapet Norwegian har lagt en intrikat femdobbel kontraktkabal over tre land for ett og samme fly for å dekke over pilotmangel i sommer.

Widerøe forsikrer passasjerene: – Vi har nok fuel

Tromsø (NTB): Flyselskapet Widerøe toner kraftig ned konsekvensene av drivstoffstreiken ved flyplassen i Tromsø. – Vi har fuel nok, forsikrer informasjonssjef Catharina Solli.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus