Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).

AUF-lederen: – Vi deler sorgen

Utøya (NTB): – Vi lover å gjøre det vi kan for at dette aldri skal skje igjen, sa AUF-leder Eskil Pedersen under minnemarkeringen på Utøya, på dagen tre år etter terrorangrepene.

Eldre kvinne kritisk skadd i frontkollisjon på Onsøy

Fredrikstad (NTB): En eldre kvinne ble kritisk skadd i en frontkollisjon på Onsøy i Østfold tirsdag ettermiddag.

Kerry: – Egyptisk forslag viser veien videre

Kairo (NTB-Reuters): Utenriksminister John Kerry sier at et forslag fra Egypt legger rammen for det som kan bli en våpenhvileavtale mellom Israel og Hamas.

To menn reddet fra synkende seilbåt i Nordsjøen

Bergen (NTB): To menn fra Færøyene ble reddet da seilbåten deres tok inn vann i Nordsjøen tirsdag formiddag.

Solberg kondolerer Nederland

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) gir uttrykk for sin medfølelse i et kondolansebrev til den nederlandske regjeringssjefen etter flykatastrofen øst i Ukraina.

4 av 27 politidistrikter med spesialberedskap hele døgnet

Oslo (NTB): I fjor fikk politidistriktene beskjed om å ha politifolk som er spesialtrent til å håndtere skarpe oppdrag, tilgjengelig hele døgnet. Et år senere er det bare fire som har fulgt opp.

Person har innrømmet hundedrap i Moss

Moss (NTB): En person har tilstått å ha bundet en hund fast til sementblokk og dumpet den i en elv i Moss. Politiet anser saken som oppklart.

Støre: – Vi ser hatet hver dag

Oslo (NTB): Nesten hver dag leser, hører og ser vi et hat fra ekstreme i Norge, sa Ap-leder Jonas Gahr Støre under sin tale i Oslo domkirke.

Tryggere betalingsløsning i apper for barn

Oslo (NTB): Google gjør sine app-betalinger tydeligere etter krav fra Forbrukerombudet. Det skal beskytte foreldre mot sjokkregninger som følge av barns bruk av spiller og apper.

Hydro-aksjen faller på positiv Oslo Børs

Oslo (NTB): Oslo Børs startet dagen positivt med en hovedindeks på 621,62 poeng, en oppgang på 0,6 prosent. Hydro gikk i motsatt retning av de andre store aksjene, og var ned 2,5 prosent.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Nå: Skogbrann i Aure kommune

Terrenget på fjellet Hostegga i Aure kommune brenner.

Ny RBK-trener

- Det var bra trøkk på den første treningen

Slik vurderer spillerne dagens trening.