Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

17. mai-leder i Oslo vil ha politi i barnetoget

Oslo (NTB): Politifolk, brannfolk og helsepersonell bør få plass i 17. mai-toget i Oslo, mener 17. mai-komiteens nyvalgte leder Mazyar Keshvari (Frp).

Ny milliardsprekk på Oslo Lufthavn

Oslo (NTB): Kostnaden for utvidelsen av Oslo Lufthavn Gardermoen har økt fra seks til 14 milliarder kroner. Sprekken skal blant annet dekkes inn ved hjelp av taxfreesalg, skriver Dagens Næringsliv.

Vil la skoleflinke ta videregående på to år

Oslo (NTB): Ungdomsskoleelever i Oslo med over 4,5 i snitt kan få sjansen til å ta videregående på to år.

Frp vil kjempe for at homofile skal få gi blod

Oslo (NTB): Frp går inn for å fjerne regelen om at menn som har hatt sex med menn, ikke får gi blod. Partiet vil ta spørsmålet opp med helseminister Bent Høie (H).

Mann falt fire-fem meter i Bergen

Bergen (NTB): En mann i 30-årene har falt fire-fem meter i Laksevåg Bergen. Det er ikke kjent hvor alvorlig skadd han er.

Mann omkom i eksplosjon i Kvæfjord

Borkenes (NTB): En mann i slutten av 50-årene døde fredag kveld etter å ha blitt skadd i en eksplosjon i et hus i Kvæfjord i Troms.

Hyttebrann i Evje: Siktet eksmann i varetekt

Oslo (NTB): En 47-årig mann som er siktet for drapsforsøk på sin ekskone etter en brann i Setesdal, er varetektsfengslet i én uke.

Personer lettere skadd av lynet på Jæren

Klepp (NTB): Fem-sju personer har fått lettere skader av lynnedslag på Borestranda i Klepp kommune.

Bilsalget steg med 3,3 prosent

Oslo (NTB): I løpet av juli ble det solgt 11.690 nye biler her i landet. Dette er 378 flere enn juli i fjor.

Brende skuffet over WTO-kollaps

Oslo (NTB): Medlemslandene i Verdens handelsorganisasjon (WTO) har ikke klart å bli enige om en avtale om handelsforenkling. – Et alvorlig tilbakeslag, sier utenriksminister Børge Brende (H).

Rekordhøye temperaturer i juli

Oslo (NTB): Månedstemperaturen i juli lå rekordhøye 4,3 grader over normalen, ifølge Meteorologisk institutts tall.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Han håper at resten av 17. mai-komiteen støtter forslaget.


– Jeg mener det er på sin plass å hedre de som hver dag gjør en innsats for byen vår, og som gjorde en spesielt heroisk innsats for byen vår under terrorangrepet 22. juli. Derfor kommer jeg til å fremme forslag på første møte i komiteen 1. desember om at representanter for nødetatene inviteres til å delta i 17. mai-toget, sier Keshvari.


Han mener dette vil være en måte å vise at man ikke har glemt terrorangrepet, og at dette samtidig vil være en måte å takke de som gjorde en innsats i timene og dagene etter angrepet.


– Det å invitere nødetatene med i toget er en fin gest. Dette er fantastiske mennesker som daglig hjelper oss i hverdagen, som bidrar til å redde liv, helse og skaper trygghet og sikkerhet. Å invitere dem med i 17. mai-toget synes jeg er en fin og diskré måte å hedre dem på for innsatsen de gjorde 22. juli, sier Keshvari. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Ventet over tre timer på bilde med Northug

Skiesset behandles som en popstjerne i comebacket.

- Det var fantastisk

Familien Kroknes fikk seg et ferieminne for livet da et hundretalls delfiner lagde show i Vinjefjorden denne uken.