Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

  •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.

Forbrukerombudet kraftig ut mot telefonselskap

Oslo (NTB): Etter en klagestorm mot det norske telefonselskapet Uno Life ber Forbrukerombudet nå om at selskapet trekker tilbake alle betalingskrav inntil videre.

Bussdrap-siktet skulle overføres til psykiatrisk sykehus

Bergen (NTB): Mandag i forrige uke ble mannen som er siktet for tre drap på Valdresekspressen i fjor, vurdert som så syk at han skulle overføres til psykiatrisk sykehus. To dager senere skadet han seg.

Oslo Børs stengte i pluss

Oslo (NTB): Statoil og DNO bidro til at Oslo Børs stengte i pluss tirsdag. Etter endt handel var hovedindeksen på 615,26 poeng, opp 0,27 prosent.

Novair: – Kan ta måneder å oppklare nødlandingen

Oslo (NTB): Det kan ta måneder for å finne årsaken til at deler av dekket løsnet og traff vingen da flyet på vei til Chania måtte snu og nødlande på Gardermoen søndag, opplyser charterselskapet Novair.

Lærernes uravstemning starter torsdag

Oslo (NTB): Torsdag begynner medlemmene i Utdanningsforbundet uravstemningen om en ny sentral arbeidstidsavtale. Resultatet offentliggjøres onsdag neste uke.

44-åring tiltalt for mishandling av samboers barn

Eidsvoll (NTB): En 44 år gammel mann er tiltalt for over lang tid å ha utsatt sin samboers to barn for mishandling, vold og trusler.

Estland ønsker permanente NATO-baser i hjemlandet.

Oslo (NTB): Estlands president Toomas Hendrik Ilves sier han ønsker seg permanente NATO-baser på eget territorium.

14,5 års fengsel for samboerdrap i Krokstadelva

Hokksund (NTB): En 39 år gammel mann er dømt til fengsel i 14,5 år for å ha drept samboeren sin i Krokstadelva i april i fjor.

Flere butikkansatte går ut i streik

Oslo (NTB): 61 medlemmer i Handel og Kontor tas ut i streik denne uka fordi de mener NHO ikke vil gi kvinnelige ansatte samme lønnsgaranti som sine mannlige kolleger.

Audi må reparere 70.000 biler etter bremsefeil

Oslo (NTB): Audi tilbakekaller 70.000 biler, over 700 av dem i Norge, etter at det er oppdaget en feil som kan føre til at det kreves større kraft på bremsepedalen for å få full effekt.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus