Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

 •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.
Dette leses nå:

Ektepar fortsatt savnet etter skitur i Hurdal

Hurdal (NTB): Et ektepar i 50-årene som er savnet etter en skitur i Hurdal i Akershus søndag, er fortsatt ikke funnet. Et redningshelikopter er satt inn i letingen.

Barneombudet kritisk til manglende barnevernsberedskap

Oslo (NTB): Barneombudet er bekymret over barnevernsberedskapen i norske kommuner. Fire av ti kommuner har ingen beredskap etter kontortid.

Gjensidige fikk medhold i kundeovervåking

Oslo (NTB): Forsikringsselskapet Gjensidige brukte skjulte videoopptak og overvåket en kunde de mistenkte for å ha begått forsikringssvindel. Nå har Personvernnemnda godkjent selskapets metoder.

PST gjennomførte omfattende islamistetterforskning

Oslo (NTB): Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har i lang tid etterforsket de angivelige terrorplanene til tre norske islamister fra Oslo-området.

Svensk par siktet for bedrageri av Jula-forretninger

Sandvika (NTB): To svenske statsborgere ble lørdag pågrepet ved Sandvika i Bærum, mistenkt for å stå bak omfattende bedrageri av Jula-forretninger.

Fakkeltog i Oslo for pakistanske terrorofre

Oslo (NTB): Islamsk Råd Norge arrangerte søndag ettermiddag fakkeltog i Oslo sentrum for å minnes ofrene for terrorangrepet i Peshawar i Pakistan sist uke.

Ektemannen innrømmer drapet i Hemsedal

Hemsedal/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Den 44 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin kone i Hemsedal i midten av desember, er pågrepet og har innrømmet drapet.

Straks går det mot lysere tider

Oslo (NTB): Søndag 21. desember er den korteste dagen i 2014. Tre minutter over midnatt natt til mandag snur sola.

Fare for flom og jordskred på Vestlandet

Bergen (NTB): Mye regn og snøsmelting gir fare for flom i Hordaland og Rogaland. På hele Vestlandet er det jordskredfare.

Juridisk vurdering går god for sykehusprosess

Molde/Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Helse Møre og Romsdal brøt ikke forvaltningsloven i spørsmålet om sykehusplassering, ifølge advokatfirmaet Thommessen. Saken ble behandlet i et hasteinnkalt møte søndag.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus