Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

  •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.

Kritisk for basehopper etter ulykke i Lysebotn

Lysebotn (NTB): Tilstanden er kritisk for den canadiske basehopperen som fikk problemer med fallskjermen og landet på en fjellhylle i Lysebotn i Rogaland tirsdag kveld.

– Batteriproduksjon i Norge kan redusere utslippene

Trondheim (NTB): Dersom batterier til bruk i elbiler blir produsert i Norge, vil klimagassutslippene kunne bli kraftig redusert, mener NTNU-stipendiat.

Kommunenes pensjonsregning øker med 5,5 milliarder

Oslo (NTB): Et nytt vedtak fra Finanstilsynet gir kommunene en økt pensjonsregning på 5,5 milliarder kroner. For bedrifter anslås den økte utgiften til 3,5 milliarder.

Dagligvaregigant vurderer dansk kjøttimport

Oslo (NTB): Frykten for antibiotikaresistente bakterier gjør at dagligvarekjeden NorgesGruppen varsler en vurdering av dansk kjøttimport.

Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke i Farsund

Farsund (NTB): En mann i 20-årene er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter en arbeidsulykke ved bildelfabrikken Farsund Aluminium Casting på Lista tirsdag kveld.

Etterlatte ber Solberg ta ansvar for Utøya

Utøya (NTB-Monica Hägglund Langen): Flere etterlatte skriver i et åpent brev til statsminister Erna Solberg (H) at de føler seg sviktet av AUF og støttegruppen. De ber statsministeren ta ansvar for Utøyas fremtid.

Vogntogsjåfør til sykehus etter ulykke ved Grotli

Bismo (NTB): En vogntogsjåfør er fløyet til sykehus etter å ha kjørt av veien på riksvei 15 ved Grotli i Oppland tirsdag. Skadeomfanget er ikke kjent.

Savnet preget 22. juli-markeringene i Oslo og Utøya

Oslo/Utøya (NTB-Bibiana Piene og Monica Hägglund Langen): Tre år etter terrorangrepene mot regjeringskvartalet og Utøya er savnet og sorgen fortsatt sterkt til stede. Men etterlatte sier det gjør godt å komme tilbake dit deres kjære ble drept.

Eldre mann døde på Øyeren i Trøgstad

Øyeren (NTB): En mann i 80-årene døde trolig av hjertestans da han var ute på innsjøen Øyeren i Trøgstad kommune i Østfold tirsdag.

SAS og Norwegian innstiller avganger til Israel

Oslo (NTB): SAS innstiller sine to første avganger til Tel Aviv i Israel og vil vurdere flere avganger. Norwegian avlyser også avganger.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus