Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

 •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.
Leses nå:

Oslo lufthavn lammet av tekniske problemer

Gardermoen (NTB): På grunn av en nettverksfeil har ikke Oslo lufthavn fått sjekket inn passasjerer og fylt drivstoff på fly siden klokken 16.

Oslo lufthavn lammet av tekniske problemer

På grunn av en nettverksfeil får ikke Oslo lufthavn sjekket inn passasjerer og fylt drivstoff på flyene.

Treåring flys til sykehus etter påkjørsel i Sør-Trøndelag

Brekstad (NTB): Et tre år gammelt barn blir fløyet til St. Olavs hospital etter å ha blitt påkjørt av en bil i en 60-sone i Ørland kommune i Sør-Trøndelag.

Erna kom til Vesterålen med tunnelplaner

Melbu (NTB-Jan Morten Bjørnbakk): Statsminister Erna Solberg (H) hadde med seg planer om en tunnel under Hadselfjorden mellom Lofoten og Vesterålen da hun besøkte Melbu i Nordland lørdag.

Tusenvis protesterte mot menneskehandel i Norge

Oslo (NTB): Over 2.000 personer protesterte mot menneskehandel i Norge under en aksjon i Oslo lørdag. Arrangørene mener både politikere og nordmenn generelt har ansvar for å stanse moderne slaveri.

Partiledere samlet til folkefest for Førdefjorden

Vevring (NTB): Partilederne i Venstre, SV og Miljøpartiet De Grønne deltok alle da miljøorganisasjoner markerte sin motstand mot dumping av gruveavfall i Førdefjorden med folkefest i bygda Vevring.

Politidirektoratet åpner for å vurdere våpeninstruksen

Oslo (NTB-Monica Hägglund langen): Politidirektoratet vil ikke svare på om politiets våpen er ladd eller ikke, men det vil vurdere endringer i instruksen når de får rapport etter hendelsen i Stavanger.

Voldssiktet Bhatti varetektsfengslet i fire uker

Oslo (NTB-Hege Wallenius): Den profilerte islamisten Arfan Bhatti, som er siktet for vold mot en kvinne, er varetektsfengslet i fire uker. Han har anket avgjørelsen.

MC-fører hentet av helikopter etter ulykke ved Trollstigen

Åndalsnes (NTB): En motorsyklist er skadd etter å ha kjørt av veien ved Trollstigen i Møre og Romsdal. Mannen blir fløyet til sykehus i ambulansehelikopter.

MC-fører til sykehus etter kollisjon i Larvik

Larvik (NTB): En mannlig motorsyklist i 60-årene er fraktet til sykehus i helikopter etter at han kolliderte med en bil ved Bommestad i Larvik kommune.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus