Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

 •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.
Dette leses nå:

Høyesterett avviser telefonopptak i Acta-saken

Bergen (NTB): Aktoratet får ikke bruke opptak fra telefonavlytting som bevis i Acta-saken. Opptakene skulle vært slettet for to år siden.

En person fastklemt etter trafikkulykke på E18

Gjerstad (NTB): En person sitter fastklemt etter at to personbiler og et vogntog var innblandet i en ulykke på E18 ved Fiane i Gjestad i Aust-Agder mandag kveld.

AUF har fått klarsignal til å bygge på Utøya

Utøya (NTB): Hole kommune har godkjent AUFs byggesøknad for Utøya. De første nye bygningene blir først reist et stykke ut i 2015.

Barkbilleboom etter varm sommer

Oslo (NTB): Etter flere år med nedgang i antallet barkbiller, har årets tørre og varme sommer ført til en økning av skadedyrene i norske skoger.

Sykehus-oversvømmelse vil koste millioner

Kristiansand/Oslo (NTB-Monica Hägglund Langen): Vannmassene som trengte inn i Sørlandet sykehus i Kristiansand søndag kan ha gjort skader for et tosifret millionbeløp.

Kvinne pågrepet etter Nav-angrep

Lørenskog (NTB): En kvinne som skal ha forsøkt å komme inn på et Nav-kontor i Lørenskog med et våpen, ble mandag ettermiddag pågrepet.

Forsvaret anbefaler å ikke bruke uniform på reise

Oslo (NTB): Forsvaret anbefaler sitt militære personell å ikke bruke uniform på reise og utenom tjenesten. Grunnen er den skjerpede terrortrusselen mot Norge.

Elkem kjøper REC Solar for over 4 milliarder

Oslo (NTB): Styret i REC Solar anbefaler sine aksjonærer å godta Bluestar Elkems bud på over 4,3 milliarder kroner for alle aksjene i REC Solar.

Oslo Børs forsiktig opp på toppdag for REC Solar

Oslo (NTB): Elkems bud på REC Solar sendte sistnevnte kraftig opp på Oslo Børs mandag. Hovedindeksen steg 0,2 prosent til 607,51 poeng i løpet av dagen.

Etterforsker får varslerstatus i Monika-saken

Bergen (NTB): Drapsetterforskeren som sa fra om for dårlig etterforskning i Monika-saken på Sotra, får status som varsler.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:
Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus