Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

  •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.

En skadd, en savnet i Romerike-brann

Løken (NTB): En person er funnet skadd etter en boligbrann på Løken i Aurskog-Høland på Romerike tirsdag kveld.

Politiet: - Gradvis operativ nedtrapping

Politidirektoratet sier politiet gradvis trapper ned den operative beredskapen, men forbereder seg på at det kan ta lang tid før situasjonen er helt tilbake til normalen.

Mann alvorlig skadd etter å ha ligget livløs i Drammenselva

Drammen (NTB): En 50 år gammel mann fra Drammen som ble funnet livløs i elva ved Drammen camping tirsdag, er alvorlig skadd.

To omkom i trafikkulykke på E6 i Gudbrandsdalen

Harpefoss (NTB): En mann og en kvinne er bekreftet omkommet etter at en motorsykkel og en bobil kolliderte på E6 rett sør for Harpefoss i Gudbrandsdalen tirsdag ettermiddag.

Anundsen: – Faren er ikke over

Oslo (NTB): Justisminister Anders Anundsen (Frp) sier at faren for terroranslag mot Norge ikke er over. Situasjonen er fortsatt alvorlig og uavklart, selv om bildet anses som noe mindre truende.

Tre omkom og en kritisk skadd i Namsskogan-ulykken

Trones/Oslo (NTB-Anniken Celine Berger og Tonje Paulsen Solem): Tre passasjerer omkom og tilstanden er kritisk for en mann etter at en turbuss med 17 sveitsere om bord kjørte av E6 i Namsskogan tirsdag.

Dødsulykke på E6

To personer er bekreftet omkommet etter en ulykke på E6 nord for Harpefoss i Oppland.

Opp, ned, så opp igjen for Oslo Børs

Oslo (NTB): Oslo Børs gikk rett opp de første minuttene etter åpning tirsdag, men gikk deretter like raskt ned igjen. Ved lunsjtider startet en noe mer jevn klatring som endte på 619,86 poeng, opp en halv prosent.

Politiet: – Gradvis operativ nedtrapping

Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Politidirektoratet sier politiet gradvis trapper ned den operative beredskapen, men forbereder seg på at det kan ta lang tid før situasjonen er helt tilbake til normalen.

Tonnevis av søppel ryddet fra Svalbards strender

Longyearbyen (NTB): Den årlige opprydningsaksjonen langs strendene nord på Svalbard er avsluttet for sesongen. Fangsten ble 90 kubikkmeter avfall, samt observasjon av en isbjørn fanget i en fiskenot.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus