Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

  •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.

Voldssiktet mor pågrepet etter flere år på rømmen

Drammen (NTB): En kvinne som er siktet for mishandling av babyen sin i 2006, er pågrepet. Hun har vært på rømmen i flere år, men ble torsdag varetektsfengslet i Drammen tingrett.

Politiet bekrefter drap på kvinne i Hedmark

Kongsvinger (NTB): Kvinnen som ble funnet død i Kirkenær i Grue kommune torsdag morgen, ble drept, sier Hedmark politidistrikt.

Stans i all togtrafikk på Oslo S

Oslo (NTB): All togtrafikk står ved Oslo S på grunn av en jordfeil, opplyser Jernbaneverket.

DNB reddet Oslo Børs

Oslo (NTB): DNBs sterke resultat førte selskapet til toppsjiktet både omsetningsmessig og i kursutvikling torsdag. Det var imidlertid ikke nok til å hindre hovedindeksen fra å falle 0,25 prosent til 573,13 poeng.

Politidirektøren utelukker ikke reaksjoner mot politiansatte

Oslo (NTB-Birgitte Iversen): Politidirektør Odd Reidar Humlegård utelukker ikke straffereaksjoner mot politiansatte knyttet til Monika-saken i Bergen, men sier det er altfor tidlig å kommentere.

Bioteknologirådet vil videreføre lov om assistert befruktning

Oslo (NTB): Flertallet av Bioteknologirådets medlemmer mener lagring av ubefruktede egg og eggstokkvev på ikke-medisinsk grunnlag fortsatt ikke bør tillates.

Ungdom slutter å røyke tidligere enn før

Oslo (NTB): Ungdom stumper røyken langt tidligere enn hva tidligere generasjoner har gjort, og røyker generelt mindre enn før, viser en ny studie.

Kongsvinger: Bortføringssiktet må sitte i varetekt

Kongsvinger (NTB): En 43-åring som er siktet for bortføring av sine døtre i Kongsvinger, må sitte varetektsfengslet i fire uker. Tingretten ville løslate ham, men lagmannsretten kom til motsatt konklusjon.

Kinesisk gigant lukter på Barentshavet

Oslo (NTB): Kinas største oljeselskap Cnooc vurderer å skaffe seg seismikkdata for områder i Barentshavet, til tross for det anspente forholdet mellom Norge og Kina.

Dagbladet flytter ut av Oslo sentrum

Oslo (NTB): Dagbladets redaksjon flytter fra Bjørvika til Hasle, nordøst for Oslo sentrum. Det skjer til tross for massiv motstand fra de ansatte.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus