Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

 •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.
Leses nå:

Norske transittmottak er fulle

Oslo (NTB): Så godt som alle transittmottakene i Norge er fulle. Utlendingsdirektoratet (UDI) jobber på spreng for å finne husly til den økende strømmen av asylsøkere som ankommer landet.

De første norske fangene på plass i Nederland

Norgerhaven (NTB): Et fly med det som skal være de første norske fangene som skal sone i leide celler i Nederland, landet tirsdag nord i landet.

Jussprofessor nektes å vitne i sak mot Rødt-leder

Oslo (NTB): Politiet har fått rettens medhold i at jussprofessor Jan Fridthjof Bernt ikke får stille som ekspertvitne i saken mot Rødt-leder Bjørnar Moxnes.

Politikere positive til å slå seg sammen med naboer

Oslo (NTB): Nær halvparten av norske lokalpolitikere mener at kommunen deres bør slå seg sammen med en eller flere nabokommuner, ifølge en måling.

Norsk Industri frykter at opptil 70.000 jobber går tapt

Oslo (NTB): Det kan gå mot et annus horrbibilis – et skrekkens år – i det norske arbeidsmarkedet, spår Norsk Energi. Bransjeorganisasjonen frykter at så mange som 70.000 jobber kan forsvinne.

Høyre kan miste ordførere i byer i Nord-Norge

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) er på turne i Nord-Norge, men ifølge en ny meningsmåling kan partiet miste ordførerne sine i både Tromsø, Narvik, Bodø og Rana.

To vådeskudd på politistasjoner meldt inn i Østfold

Sarpsborg (NTB): Politiet i Østfold har varslet om to tilfeller hvor skarpe skudd er utløst ved uhell inne på en politistasjon etter at vedtaket om midlertidig bevæpning ble innført i november i fjor.

Rød dag på Oslo Børs tross høyere oljepris

Oslo (NTB): Blant de ti mest omsatte aksjene på Oslo Børs tirsdag var det kun én aksje som steg. Hovedindeksen endte på 582,59 poeng, ned 1,9 prosent.

Oslo kommune avslørt som storkunde i billig vaskehall

Oslo (NTB): Da politiet aksjonerte mot arbeidsforholdene i flere bilvaskehaller i Oslo, fant de ut at kommunen var storkunde hos en av dem.

Sykkeltyver dømt til 6 1/2 års fengsel

Skien (NTB): To polske menn er i Agder lagmannsrett dømt til fengsel i seks og et halvt år for en serie innbrudd og sykkeltyverier i fjor.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus