Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

 •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.
Leses nå:

Schjøtt-Pedersen vil ha konsekvensutredning for Lofoten

Oslo (NTB): Tidligere Arbeiderparti-statsråd Karl Eirik Schjøtt-Pedersen, som torsdag overtok som sjef i Norsk olje og gass, vil ha konsekvensutredning for Lofoten.

Nav-brev gjør folk friske

Oslo (NTB): Mange vender tilbake i jobb når Nav sender brev om dialogmøte til sykmeldte, viser forskning utført ved Frischsenteret.

Ica-sjef: Norgesgruppen-samarbeid ville ha reddet oss

Oslo (NTB): Ica-sjef Thorbjørn Theie mener at matkjeden kunne ha overlevd og tjent penger neste år dersom ICA hadde fått tillatelse av myndighetene til å samarbeide med NorgesGruppen.

Kambe: Terningkast seks i lønnsoppgjøret

Oslo (NTB): Arve Kambe (H), som leder arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget, gleder seg over at lønnsoppgjøret kom i havn så raskt torsdag kveld.

Industri Energi om oppgjøret: Det som var mulig å få ut

Oslo (NTB): Industri Energi mener lønnsoppgjøret er i tråd med internasjonal utvikling.

YS: Et ansvarlig lønnsoppgjør

Oslo (NTB): Hensynet til en konkurranseutsatt industri har veid tungt under lønnsforhandlingene i år, sier YS-leder Jorunn Berland.

Full enighet i lønnsoppgjøret

Oslo (NTB): Det er full enighet i lønnsoppgjøret etter at delegasjonene fra NHO og LO møttes til forhandlingsinnspurt torsdag kveld.

Fem års fengsel for overfallsvoldtekt

Arendal (NTB): En 27 år gammel mann er i Aust-Agder tingrett dømt til fem års fengsel for å ha overfalt og voldtatt en kvinne i 20-årene i Grimstad i fjor høst.

Sperringene ved synagogen i Oslo opphevet

Oslo (NTB): Politiet har sjekket bagen som ble funnet ved synagogen i Oslo torsdag kveld, og konkludert med at innholdet er ufarlig.

Telenor frifunnet i strålingsrettssak

Oslo (NTB): Telenor ble frifunnet på alle punkter etter at en mann gikk til rettssak mot teleselskapet for å få fjernet en basestasjon på Ulvøya i Oslo.

Gunhild Stordalen: – Takknemlig for at jeg overlevde

Oslo (NTB): Først om to år vet Gunhild Stordalen (36) om hun blir helt frisk. Akkurat nå er hun bare veldig glad for å være i live.

Ambassadevakt dømt for svart arbeid

Oslo (NTB): En 34 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 75 dagers ubetinget fengsel for å ha arbeidet svart som vakt ved den amerikanske ambassaden.

SKUP-styreleder forsvarer pristildeling

Oslo (NTB): Selv om PST avviser Aftenpostens mobilavsløringer, beholder avisens journalister sitt SKUP-diplom.

Ny rød dag på Oslo Børs

Oslo (NTB): Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 0,83 prosent til 611,36 poeng torsdag. Statoil-aksjen steg med 1,1 prosent på grunn av høyere oljepriser.

Aftenposten-redaktør: – Ikke overrasket over PST-konklusjon

Oslo (NTB): PST avviser Aftenpostens mobilavsløringer. – Det er modig å konkludere så bastant, sier Aftenposten-redaktør.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis kommentarer
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus