Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

 •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.
Leses nå:

Ni personer skadd da minitog veltet i Telemark

Akkerhaugen (NTB): Ni personer ble skadd da et minitog veltet ved en campingplass i Sauherad i Telemark. Minst én er alvorlig skadd.

Kvinne funnet i vannet i Buskerud

Vikersund (NTB): En kvinne får livreddende førstehjelp etter å ha blitt funnet i vannet ved Vikersund i Modum i Buskerud.

Kvinne fløyet til sykehus etter ulykke i Buskerud

Hol (NTB): En kvinne er brakt til Ringerike sykehus med luftambulanse etter at bilen hun satt i, kjørte av fylkesvei 50 i Hol i Buskerud.

Nytt folkemøte om den ustabile Mannen

Åndalsnes (NTB): Rauma-ordfører Lars Olav Hustad er ufrivillig tilbake på «Mannen-kjøret». – Vi må bare gjøre det beste ut av situasjonen, sier han.

Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke i Bergen

Bergen (NTB): En utenlandsk, mannlig arbeider i 50-årene er alvorlig skadd etter at han falt seks meter fra en lift ved Bergen lufthavn.

Mann døde etter opphold i glattcelle i Bergen

Bergen/Oslo (NTB-Ole Henrik Tveten og Alexander Vestrum): Den 34 år gamle mannen som ble funnet livløs på ei glattcelle i Bergen tidligere denne uka, er død. Saken granskes av Spesialenheten.

Kommune i Hordaland i flom-krisemøte

Odda/Oslo (NTB-Ole Henrik Tveten): Odda kommune hadde lørdag krisemøte for å vurdere det ytterligere tiltak mot flommen. Samtidig advarer politiet mot å forsere sperringene som er satt opp.

Omfattende siktelser mot SOS Rasisme

Hvitvasking, grovt bedrageri og økonomisk utroskap er blant siktelsene mot i alt ti aktivister og tidligere ansatte i SOS Rasisme.

Oppgradering gir Oslo S-stenging

Oslo (NTB): Togstrekningen mellom Oslo S og Lysaker stenges i over to uker i sommer på grunn av oppgradering.

Død person funnet i Arendal

Arendal (NTB): En død person er funnet i Arendal. Trolig dreier det seg om en kvinne fra Stavanger, som har vært savnet siden tidligere i sommer.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus