Gå til mobilutgaven
forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

 •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.
Leses nå:

Ombud mener VG og Nettavisen bryter loven

Forbrukerombudet gjennomførte i en maiuke en aksjon mot skjult reklame i Norges fire største nettaviser. Ombudet mener VG og Nettavisen bryter loven.

To av disse fire toppene må ut

- To menn kan godt sitte på toppen av nye Trøndelag, sier fylkesordfører Tore O. Sandvik. Han mener det er viktigere med én fra hvert fylke, enn én av hvert kjønn i de to toppstillingene.

Tenåringer pågrepet etter biljakt i Troms

Tromsø (NTB): Politiet måtte ta i bruk spikermatte for å stanse en bil de hadde jaktet på i mange mil i Troms natt til lørdag.

Mann omkom i ATV-ulykke i Kvinesdal

Liknes (NTB): En 39 år gammel mann mistet livet da han kjørte av veien på en firehjuling ved Ytre Haugland i Kvinesdal i Vest-Agder.

PSTs protester mot gangbro førte ikke fram

Oslo (NTB): Politiets sikkerhetstjeneste (PST) motsatte seg byggingen av en gangbro utenfor hovedkvarteret i Nydalen i Oslo, men frykten for spionasje fra den nye skoleveien, ble ikke hørt.

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke ved Haugesund

Haugesund (NTB): En mann i 20-årene ble funnet alvorlig skadd utenfor en bil på fylkesvei 47 ved Hagland nord for Haugesund natt til lørdag.

16-åring pågrepet etter knivstikking i Oslo

Oslo (NTB): En 16 år gammel gutt er pågrepet, mistenkt for å ha vært med på knivstikkingen av en mann på Galgeberg i Oslo natt til lørdag.

Samarbeidspartiene fortsetter budsjettforhandlinger

Oslo (NTB): Finanspolitikerne i de borgerlige partiene møtes lørdag formiddag for å fortsette forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett. De har frist til mandag til å komme til enighet.

Norge setter ny panterekord

I fjor ble det pantet 970 millioner flasker og bokser her i landet. Det er en økning på nær 17 prosent fra året før og ny rekord.

Ombud mener VG og Nettavisen bryter loven

Oslo (NTB): Forbrukerombudet gjennomførte i en maiuke en aksjon mot skjult reklame i Norges fire største nettaviser. Ombudet mener VG og Nettavisen bryter loven.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melderNRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ:Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus