Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

  •   NTB

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.

Godstrafikken forsinkes i Nord-Norge

Narvik (NTB): Svenskene skal skifte skinnegangen på jernbanestrekningen fra Boden, inn i Norge til starten av Ofotbanen. Det får store konsekvenser for godstransporten nord i landet.

Risikerer 21 år for knivdrap i Sarpsborg

Sarpsborg (NTB): Arshad Tofiq Mohammad Taher (30) ble drept med rundt 30 knivstikk, forsøkt partert og deretter dumpet i Glomma i mai i fjor. To menn i 20-årene er tiltalt i saken.

Fem siktet i stor overgrepssak på Østlandet

Oslo (NTB): To kvinner og tre menn på Østlandet er siktet for flere seksuelle overgrep mot minst to barn. Saken strekker seg over flere politidistrikter og har vært etterforsket siden i fjor høst.

Ekstremvær gir ny rekord i erstatningsutbetalinger

Oslo (NTB): Storm, flom og skred skjer oftere og fører til store naturskader, ifølge forsikringsbransjen. De siste årene er det satt rekord i antall erstatningsutbetalinger.

Anundsen holder døra på gløtt for masse-overvåking

Oslo (NTB): Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen (Frp) er ikke avvisende til PSTs ønske om å overvåke nordmenns nettbruk for å styrke den nasjonale sikkerheten.

Islamekspert: – Frp-språket fører ikke til ekstremisme

Oslo (NTB): Frps språk og retorikk om muslimer fører slett ikke til noen radikalisering av muslimer, mener journalist, forfatter og ekspert på islamsk ekstremisme i Norge, Lars Akerhaug.

Kvinne kritisk skadd i båtulykke på Frøya

Sistranda (NTB): En 37 år gammel kvinne er fløyet til sykehus med kritiske skader etter en båtulykke på Frøya i Sør-Trøndelag natt til lørdag. Båtføreren mistenkes for å ha vært beruset.

Overlege mener Listhaug overser «tikkende bombe»

Oslo (NTB): Landbruksminister Sylvi Listhaug (Frp) må følge rådene fra ekspertutvalget som la fram sin rapport om antibiotikaresistens denne uka, mener overlege Dag Berild ved Oslo universitetssykehus.

Knivstikking og flere skadd i masseslagsmål i Oslo

En mann ble knivstukket og flere ble skadd da en rekke menn barket sammen i et masseslagsmål i Oslo natt til lørdag.

PwC skal granske Forsvarets salg av marinefartøy

Oslo (NTB): Forsvaret frykter mislighold eller at det er begått grove saksbehandlingsfeil i forbindelse med salget av gamle marinefartøy, og har bedt revisjonsselskapet PwC gå salgene nærmere etter i sømmene.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus