Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Alvdal-mor siktet for flere overgrep

Politiet har tatt ut ny siktelse mot den overgrepsdømte moren i Alvdal-saken, og denne gang er også hennes tidligere ektemann i politiets søkelys.

Statsministeren personlig uenig med kirken

Oslo (NTB): Som statsminister respekterer Erna Solberg (H) kirkens rett til å nekte homofile kirkebryllup, men privat – og som kirkemedlem, er hun uenig.

Sunndal-ordfører: Dødsulykkene preger lokalsamfunnet

Sunndalsøra (NTB): Én av de omkomne mennene i snøskredet i Sunndalsfjella, var selv fra Sunndal. Onsdag formiddag ble alle de fire savnede skiløperne funnet omkommet.

Tekniske problemer utsatte åpning av Oslo Børs

Oslo (NTB): Mens de viktigste europeiske børsene stiger markant onsdag formiddag, måtte Oslo Børs holde stengt til klokka 11 på grunn av tekniske problemer.

Røde Kors: Stor variasjon i skredfaren på fjellet

Oslo (NTB): Man må ikke stole blindt på skredvarsel, men være oppmerksom på at forholdene i fjellet endres fra time til time, advarer Røde Kors.

Alle fire funnet omkommet i Sunndalsfjella

Sunndalsøra (NTB): Alle de fire savnede skiløperne som var savnet i skredområdet i Sunndalsfjella, er funnet omkommet.

14-åring kan miste beinet etter skyteulykke

En 14 år gammel gutt skjøt seg selv i beinet med et haglgevær i Søgne i Vest-Agder natt til onsdag. Gutten er ikke livstruende skadd, men kan miste beinet.

Ekstrabevilgninger ga gode resultater for politiet

Oslo (NTB): En ekstrabevilgning til politiet på 30 millioner kroner i fjor har gitt resultater som vekker oppsikt internt i politiet.

Ingen funnet etter snøras på riksvei 13

Bergen (NTB): Ingen personer er funnet etter at det tirsdag kveld gikk et stort snøras over riksvei 13 ved Kvassdalen i Myrkdalen i Hordaland. Søket er nå avsluttet.

Næringslivet fornøyd med EU-ministeren

Oslo (NTB): Næringslivet er etter et halvt år fornøyd med innsatsen til EU- og EØS-minister Vidar Helgesen (H). Bondelaget er imidlertid svært misfornøyd.

Mann pågrepet etter flere branner i Bodø

Bodø (NTB): En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for å ha stått bak flere branner i Bodø tirsdag kveld.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Ifølge siktelsen misbrukte paret kvinnens eldste datter seksuelt i sju år.

Romerike politidistrikt oversendte saken til Statsadvokatene i Oslo 17. januar i år med forslag om tiltale, melder NRK.

Ifølge siktelsen ble den 26 år gamle eldstedatteren til Alvdal-kvinnen utsatt for en rekke seksuelle overgrep da hun var barn. Siktelsen omfatter voldtekter, incest og beføling fra både mor og stefar.

Bodde i Akershus

Overgrepene skal ha pågått fra 1991, da jenta var fem år gammel, og til høsten 1998, da hun var tolv år. Familien bodde da i Akershus.

Da moren og stefaren flyttet til Alvdal, ble tolvåringen boende igjen under barnevernets omsorg.

Jentas stefar, morens daværende ektemann, er en 49 år gammel mann fra Alvdal som ikke var innblandet i den store overgrepssaken, men som er biologisk far til to av barna som ble misbrukt der. Søkelyset rettes nå for fullt også mot ham.

Siktet for voldtekter

Ifølge siktelsen skal han ha gjennomført en rekke voldtekter mot jenta fra hun var fem år. Datteren anmeldte også stefaren for grov vold, men dette har politiet henlagt på grunn av foreldelse.

Advokat Rikard Berg, som forsvarer mannen, sier at hans klient nekter all straffskyld for seksuelle overgrep. Morens forsvarer, advokat Steffen Branstad, sier moren mener anklagene fra datteren er rent oppspinn.

LES OGSÅ: Skjerper straffene i Alvdal-saken

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Skredtragedien i Sunndalsfjella

- Alle føler sterkt med de etterlatte

Sunndal-ordføreren sier det er forferdelig tungt for de som sitter igjen.