Gå til mobilutgaven
forsiden

Forgrep seg på døtre, men slipper straff

Forgrep seg på døtre, men slipper straff

Trondheim (NTB): En 45 år gammel mann forgrep seg seksuelt på sine egne døtre i åtte år, men slipper straff ettersom han skal ha vært psykotisk i gjerningsøyeblikket.
Leses nå:

Tillitsvalgt tømte kontoen til 22. juli-gruppe

Oslo (NTB): En tillitsvalgt i Støttegruppen etter 22. juli har tilstått å ha overført penger fra et av lokallagenes konto til seg selv.

To skadd i utforkjøring i Holmestrand

Tønsberg (NTB): Ambulansepersonell driver livreddende førstehjelp etter en utforkjøring i Holmestrand i Vestfold. To luftambulanser er rekvirert.

LO til sak mot staten etter endring i flyforskrift

Oslo (NTB): LO, Norsk Kabinforening og Norsk Cockpitforbund går rettens vei på grunn av en forskriftsendring som skal gjøre det mulig for norskregistrerte fly å ta i bruk asiatisk personell.

Oljesektoren mekler på overtid

Oslo (NTB): Fristen for mekling i sokkeloppgjøret gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Meklingen fortsetter på overtid, opplyser fagforbundet Industri Energi.

Finsk turist omkom på fjelltur i Sør-Varanger

Bugøyfjord (NTB): En finsk turist omkom etter at han fredag kom bort fra et turfølge i fjellet ved Bugøyfjord i Sør-Varanger i Finnmark.

Mann dømt for grov mishandling av samboeren

Førde (NTB): En mann i 20-årene er i Gulating lagmannsrett dømt til fire og et halvt års fengsel for grov mishandling av sin samboer.

Syklist påkjørt – bilist stakk av

Årnes (NTB): En bilist stakk fra stedet etter å ha kjørt på en syklist på riksvei 177 mellom Årnes og Vormsund i Akershus fredag kveld.

Mann til sykehus etter slagsmål i Oslo

Oslo (NTB): En mann er kjørt til sykehus med stikkskader i overkroppen etter et slagsmål i Brugata i Oslo sentrum.

Mann dømt for overgrep mot stedatter

Tromsø (NTB): En 41 år gammel mann er i en tingrett nord i landet dømt til tre års fengsel for overgrep mot sin tidligere stedatter.

Ettåring kritisk skadd i fallulykke i Stavanger

Stavanger (NTB): En gutt på halvannet år som falt ut av et vindu i andre etasje i et hus på Våland i Stavanger fredag kveld, er kritisk skadd. Tilstanden hans er ustabil, opplyser sykehuset.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt


Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus