Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Lillevolden nekter å vitne i terrorsaken

Lillevolden nekter å vitne i terrorsaken

Oslo (NTB): Aktivist og blitzer Stein Lillevolden ønsker ikke å vitne i rettssaken mot Anders Behring Breivik. Det skriver han i en kronikk i Aftenposten torsdag.

Mann sparket i hodet av flere gjerningsmenn

Oslo (NTB): En mann ble sparket i hodet flere ganger av flere gjerningsmenn i Oslo natt til torsdag.

Lippestad opprørt over nei til skadde syriske flyktninger

Oslo (NTB): Norges beslutning om å si nei til å ta imot skadde syriske flyktninger stemmer overhodet ikke overens med samfunnet vi sa vi ville være etter terroren i 2011, sier advokat Geir Lippestad.

Redaktør ber hetsede journalister holde seg borte fra sosiale medier

Oslo (NTB): Hetsen på sosiale medier gjør at kun de mest hardhudede journalistene orker å jobbe med krigen mellom Israel og Hamas, frykter redaktør Frank Rossavik. Han mener de som utsettes for mest hets, bør holde seg borte fra sosiale medier når det koker som mest.

Mann angret på sydentur i tropevarmen og krevde erstatning

Oslo (NTB): En mann som ville avlyse sydenturen på grunn av varmen her hjemme, mente han kunne avlyse reisen og kreve erstatning fra forsikringsselskapet.

Veterinærene får mer ormeserum for hund

Oslo (NTB): Hunder kan dø dersom de blir bitt av hoggorm, men siden månedsskiftet mai/juni har mange av landets veterinærer vært tomme for serumet som kan redde den firbeinte. Nå er nye ladninger med motgift på vei.

Bare 1 prosent av datakriminaliteten anmeldes

Oslo (NTB): Nasjonal sikkerhetsmyndighet mottok 45.000 meldinger fra norske virksomheter om dataangrep i 2013, men bare 1 prosent av datakriminaliteten blir anmeldt.

Israel-annonse angriper Gilbert og Wold

Oslo (NTB): I en annonse trykket i flere av landets største aviser retter Med Israel for fred skarp kritikk mot NRK-journalist Sidsel Wold og lege Mads Gilbert. Redaktørene forsvarer trykkingen av annonsen.

Brende: – Kan revurdere pengestøtten til Palestina

Oslo (NTB): Norge har ikke planer om kutt i bistanden til Palestina, men dersom Israel og Palestina ikke nærmer seg en tostatsløsning, kan Norge revurdere pengestøtten, sier utenriksminister Børge Brende (H).

Statoil-ansatte tilbake på jobb ved In Amenas

Oslo (NTB): For første gang siden terrorangrepet mot gassanlegget In Amenas i Algerie er Statoil-ansatte på jobb igjen ved anlegget.

Skogbrannen i Østfold er under kontroll

Kirkebygden (NTB): Brannvesenet fikk onsdag kveld kontroll på skogbrannen i Østfold. Over 30 mål skog ble tatt av flammene.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Dersom ikke dommeren selv finner vitnemålet irrelevant, vil Lillevolden nekte å komme frivillig til rettssalen, skriver han i kronikken.


Lillevolden skriver videre at han oppfatter at «kjendisvitnene» skal brukes som springbrett for medieoppmerksomhet, og at han for sin del nekter «å bli slept rundt i manesjen som en annen pauseklovn».


Samtidig skriver Lillevolden, som i dag bor i København, at han som følge av omtalen av vitnelisten er blitt utsatt for drapstrusler; noen tror at han har meldt seg frivillig til å vitne.


Vibeke Hein Bæra, som er en av fire forsvarere for Breivik, har fått lest opp deler av kronikken, men vil ikke kommentere saken.


– Vi har i dag ingen kommentarer til kronikken eller hans utsagn, sier hun til Aftenposten. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus