Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Lillevolden nekter å vitne i terrorsaken

Lillevolden nekter å vitne i terrorsaken

Oslo (NTB): Aktivist og blitzer Stein Lillevolden ønsker ikke å vitne i rettssaken mot Anders Behring Breivik. Det skriver han i en kronikk i Aftenposten torsdag.

Fire IS-terrorister var på vei til Norge i sommer

Flere kilder bekrefter overfor Dagbladet at det var fire terrorister fra Den islamske stat (IS) som utløste terroralarmen i Norge i sommer

Tre filmer på norsk kortliste til Oscar

Oslo (NTB): Eskil Vogts «Blind», Bent Hamers «1001 gram» og Hisham Zamans «Brev til kongen» skal konkurrere om å bli Norges kandidat til Oscar-prisen for beste ikke-engelskspråklige film.

Mekling i varehandelen

Oslo (NTB): Torsdag møtes NHO og Handel og Kontor (HK) til mekling i varehandelen. Dersom den ikke fører fram, kan det bli streik fra lørdag, men HK sier de er «innstilt på å være konstruktive».

Resultatløs leting etter savnet 88-åring i Telemark

Akkerhaugen (NTB): Letemannskapene har ikke funnet den savnede 88-åringen fra Skien, som ble borte etter en tur på hytta ved Sauheradfjella onsdag.

Mohammed det vanligste navnet i Oslo

Oslo (NTB): For første gang er Mohammed det mest brukte navnet på gutter og menn i Oslo.

Viggo Kristiansens psykolog satt under tilsyn

Kristiansand (NTB): Fylkeslegen i Oslo og Akershus har åpnet tilsynssak mot psykologen som behandler Baneheia-dømte Viggo Kristiansen (35).

– Staten vil tjene stort på papiravismoms

Oslo (NTB): Staten vil tjene mer enn en halv milliard i 2020 på regjeringens forslag om å innføre 8 prosent moms på papiraviser, viser beregninger fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL).

Fire av ti støtter lærerstreiken

Oslo (NTB): Nesten 40 prosent av de spurte har sympati med de streikende lærerne, men nesten like mange har det ikke. Mange sier dessuten at støtten er minkende, viser en undersøkelse NTB har fått utført.

Trønder omkom i MC-ulykke i Oppland

En 49 år gammel mann fra Trøndelag mistet livet i en MC-ulykke på E6 i Øyer kommune i Oppland like før midnatt natt til torsdag.

– Kommuner risikerer søksmål etter lærerstreiken

Bergen (NTB): Elever har rett til opplæring og skoleelever som gjør det dårlig på eksamen etter lærerstreiken, kan saksøke kommunene, sier jussekspert.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Dersom ikke dommeren selv finner vitnemålet irrelevant, vil Lillevolden nekte å komme frivillig til rettssalen, skriver han i kronikken.


Lillevolden skriver videre at han oppfatter at «kjendisvitnene» skal brukes som springbrett for medieoppmerksomhet, og at han for sin del nekter «å bli slept rundt i manesjen som en annen pauseklovn».


Samtidig skriver Lillevolden, som i dag bor i København, at han som følge av omtalen av vitnelisten er blitt utsatt for drapstrusler; noen tror at han har meldt seg frivillig til å vitne.


Vibeke Hein Bæra, som er en av fire forsvarere for Breivik, har fått lest opp deler av kronikken, men vil ikke kommentere saken.


– Vi har i dag ingen kommentarer til kronikken eller hans utsagn, sier hun til Aftenposten. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus