Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

– Breivik var på Malta med moren i 2004

– Breivik var på Malta med moren i 2004

Valletta (NTB): Anders Behring Breivik var på Malta i 2004 på en tur sammen med moren sin. Besøket varte i ti dager.

Ingen nye møter i lærerstreiken

Oslo (NTB): Det har ikke vært kontakt mellom partene i lærerstreiken lørdag, og det er heller ikke planlagt noen nye møter mellom KS og lærerorganisasjonene.

Arfan Bhatti løslatt fra pakistansk fengsel

Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem): Islamisten Arfan Bhatti er sluppet ut av fengselet i Pakistan hvor han har sittet i 21 måneder.

Siktet erkjenner å ha vært til stede under Øyer-drapet

Lillehammer/Oslo (NTB-Tonje Paulsen Solem): Drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) erkjente i avhør lørdag flere forhold, men har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

Syklist meget alvorlig skadd i ulykke i Trondheim

Trondheim (NTB): En eldre mann ble brakt til St. Olavs hospital med meget alvorlige skader etter en ulykke på Tunga i Trondheim lørdag.

Handel og Kontor varsler opptrapping av butikkstreiken

Oslo (NTB-Lars Heltne): Ansatte i 48 butikker over hele landet er i streik etter meklingsbrudd mellom NHO og Handel og Kontor natt til lørdag. Onsdag kan streiken bli trappet opp.

Sprøyteran i Oslo sentrum

Oslo (NTB): En person ble ranet av en mann som hadde en blodig sprøyte i Oslo sentrum lørdag ettermiddag.

Kvinne døde etter plenklipper-ulykke i Jølster

Vassenden (NTB): En kvinne døde på sykehus etter at hun ble funnet kritisk skadd under en plenklipper-traktor på Vassenden i Jølster i Sogn og Fjordane fredag kveld.

Anja Weløy Aarseths drapsmann vil forklare seg

Ålesund (NTB): 24-åringen som har tilstått å ha drept studenten Anja Weløy Aarseth i Ålesund, har sagt at han vil forklare seg når ankesaken kommer opp i september.

Mann alvorlig skadd i sykkelvelt i Namsos

Namsos (NTB): En mann i 50-årene ble alvorlig skadd i en sykkelvelt utenfor Namsos lørdag morgen. Han er brakt til St. Olavs hospital.

Siktet for Øyer-drapet tilbake i Norge

Drapssiktede er utlevert til Norge og skal lørdag avhøres på Lillehammer politistasjon.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Besøket skjedde etter at Breivik var fylt 25 år i februar samme år, og Breivik har hevdet at han drev «historisk forskning» for det senere så voluminøse manifestet som han offentliggjorde på internett, skriver avisen Times of Malta.


Breivik skal ha sagt til politiet at han ikke opprettet noen permanente kontakter på øystaten i det sørlige Middelhavet, oppgir avisen.


Breivik skal først ha fortalt norsk politi i avhør at han ikke husket noe fra Malta-turen. Men da politiet viste ham dataopplysninger om at han reiste dit 23. februar 2004, skal han ha bekreftet at han var der på en ukestur med moren.


Avisen skriver at Breivik holdt sine historiske interesser skjult for moren. Breivik omtaler den Malta-baserte bloggeren Paul Ray i manifestet sitt, men Ray sier han ikke har hatt noen kontakt med den norske massedrapsmannen. (©NTB)


Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Én fastklemt i ulykke i Verdal

Alvorlig bilulykke ved Verdal bru.

Her hindres bilisten i å kjøre forbi køen

Det setter politiet svært liten pris på.

Falt fem meter ned fra bru i Trollstigen

Mann overlevde etter dramatisk fallulykke.