Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
 • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
 • Send epost til 07200@adresseavisen.no
 • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Al-Qaida-mistenkt nordmann får penger fra Nav

Mannen som er mistenkt for å være trent av Al-Qaida, har fått penger fra norske trygdeordninger selv om han bodde i Jemen.
(Foto: Ole Martin Wold)

Mannen som er mistenkt for å være trent av Al-Qaida, har fått penger fra norske trygdeordninger selv om han bodde i Jemen. Foto: Ole Martin Wold

Al-Qaida-mistenkt nordmann får penger fra Nav

Nordmannen som er mistenkt for å være trent av al-Qaida i Jemen har det siste halve året fått penger fra Nav, selv om han har oppholdt seg i Jemen.
Leses nå:

Meltveit Kleppa fikk homopris

Oslo (NTB): Den tidligere statsråden, Senterparti-toppen og nåværende fylkesmann i Rogaland Magnhild Meltveit Kleppa var egentlig imot homoekteskap, men snudde. Onsdag fikk hun Homofrydprisen.

Fører fastklemt etter frontkollisjon på E6 i Verdal

Verdal (NTB): Føreren av en personbil ble sittende fastklemt etter en kollisjon mellom en bil og en lastebil på E6 i Verdal onsdag kveld.

Høyre og Frp fram på ny måling

Oslo (NTB): Høyre fortsetter fremgangen på TNS Gallups måling for TV 2. Også regjeringspartner Fremskrittspartiet går fram.

– Milliardpakke mot ledighet i budsjettet

Oslo (NTB): Regjeringen vil i statsbudsjettet legge fram tiltak mot arbeidsledighet som beløper seg til mer enn 2,5 milliarder kroner, etter det Aftenposten erfarer.

UDI ber Oslo kommune om hjelp til å huse flyktninger

Oslo (NTB): UDI har bedt Oslo kommune om hjelp til å finne tomme lokaler og tomter hvor det kan bygges brakker og settes opp teltleire for asylsøkere, grunnet sprengt kapasitet på transittmottakene i byen.

Evakueringen på Rjukan opphevet

Rjukan (NTB): Beboere i Tveitolia på Rjukan kunne onsdag kveld returnere til sine hjem etter at de ble evakuert tidligere på dagen på grunn av fare for ras.

If: – Flomskader for over 100 millioner

Oslo (NTB): Forsikringsselskapene forbereder seg på skader for titalls millioner kroner etter de enorme nedbørsmengdene på Østlandet.

Oslo snur – vil fortelle om feil i eldreomsorgen

Oslo (NTB): Byrådet i Oslo har ombestemt seg. 8.000 rapporter om feil og avvik i eldreomsorgen skal likevel ikke holdes hemmelig.

For få ryper – jakten stanses flere steder

Trondheim (NTB): Rypejakten blir stanset flere steder i landet som følge av årets lave rypebestand.

– Drevland er fortsatt ordfører i Bergen

Bergen/Oslo (NTB-Ole Henrik Tveten): – Trude Drevland (H) er fortsatt ordfører i Bergen, sier bystyredirektøren. Permisjonssøknaden ble først sendt onsdag ettermiddag.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

33-åringen jobbet i en barnehage i Oslo fram til og med 2007, skriver Dagbladet. Deretter skal hans eneste jobb ha vært å selge parfyme ved Vaterlandsbrua på Grønland i Oslo, der det i helgene er et stort loppemarked.

I årene etter at han forsvant fra arbeidslivet og brøt med omgangskretsen har 33-åringen fått penger fra flere norske trygdeordninger. Han ble registrert som arbeidsledig i februar 2008 og fikk dagpenger. Senere fikk han arbeidsavklaringspenger. Etter dette har utbetalingene vært rundt 600 kroner dagen. Vedtaket ble fornyet så sent som for tre uker siden, ifølge Dagbladet.

Ingenting tyder på at han har meldt fra til Nav om utenlandsoppholdet, slik reglene krever.

33-åringen er ettersøkt av flere lands etterretningstjenester og betegnes som svært farlig. Ifølge NRK var det hans egen familie som kontaktet politiet. De skal ha blitt urolige etter at han deltok i gatekampene som fant sted i Oslo sentrum i 2009.

Nordmannen skal ha reist til Jemens hovedstad Sanaa mot slutten av 2011. Han skal deretter ha fått trening i en av terrornettverkets leire i landet

Al-Qaida skal planlegge å bruke sin norske rekrutt til et angrep mot et amerikansk passasjerfly, ifølge Sunday Times. (©NTB)

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

 • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
 • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
 • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
 • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
 • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
 • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
 • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
 • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
 • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
 • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus