Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Al-Qaida-mistenkt nordmann får penger fra Nav

Mannen som er mistenkt for å være trent av Al-Qaida, har fått penger fra norske trygdeordninger selv om han bodde i Jemen. (Foto: Ole Martin Wold)

Mannen som er mistenkt for å være trent av Al-Qaida, har fått penger fra norske trygdeordninger selv om han bodde i Jemen. Foto: Ole Martin Wold

Al-Qaida-mistenkt nordmann får penger fra Nav

Nordmannen som er mistenkt for å være trent av al-Qaida i Jemen har det siste halve året fått penger fra Nav, selv om han har oppholdt seg i Jemen.

Dovrebanen gjenåpnet ved Vinstra

Oslo (NTB): Dovrebanen har åpnet ved Vinstra etter en avsporing onsdag.

Mann sparket i hodet av flere gjerningsmenn

Oslo (NTB): En mann ble sparket i hodet flere ganger av flere gjerningsmenn i Oslo natt til torsdag.

Frp går inn for eget dyrepoliti

Etter flere tilfeller hvor hunder er mishandlet på det groveste, ønsker Frp et eget dyrepoliti.

Mann angret på sydentur i tropevarmen og krevde erstatning

En mann som ville avlyse sydenturen på grunn av varmen her hjemme, mente han kunne avlyse reisen og kreve erstatning fra forsikringsselskapet.

Frp går inn for eget dyrepoliti

Oslo (NTB): Etter flere tilfeller hvor hunder er mishandlet på det groveste, ønsker Frp et eget dyrepoliti.

Studentene krever 3.000 nye boliger i neste budsjett

Oslo (NTB): Andelen studenter som bor i studentboliger, har stått på stedet hvil i 20 år. Nå krever Norsk Studentorganisasjon (NSO) lovnad om 3.000 nye studentboliger i regjeringens første statsbudsjett til høsten.

Rekordtidlig tomt for norske jordbær

Oslo (NTB): Den brennhete sommervarmen har ført til små avlinger, rask modning og rekordtidlig slutt på norske jordbær.

Tropevarme også innendørs på sykehjem i Elverum

Elverum (NTB): På et sykehjem i Elverum har tropevarmen og et dårlig ventilasjonsanlegg ført til at temperaturen er den samme inne som ute.

90.000 kjøretøy er avskiltet hittil i år

Oslo (NTB): Det er utbetalt vrakpant for 89.793 kjøretøy i første halvår i år, viser tall fra Tollvesenet.

Lippestad opprørt over nei til skadde syriske flyktninger

Oslo (NTB): Norges beslutning om å si nei til å ta imot skadde syriske flyktninger stemmer overhodet ikke overens med samfunnet vi sa vi ville være etter terroren i 2011, sier advokat Geir Lippestad.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

33-åringen jobbet i en barnehage i Oslo fram til og med 2007, skriver Dagbladet. Deretter skal hans eneste jobb ha vært å selge parfyme ved Vaterlandsbrua på Grønland i Oslo, der det i helgene er et stort loppemarked.

I årene etter at han forsvant fra arbeidslivet og brøt med omgangskretsen har 33-åringen fått penger fra flere norske trygdeordninger. Han ble registrert som arbeidsledig i februar 2008 og fikk dagpenger. Senere fikk han arbeidsavklaringspenger. Etter dette har utbetalingene vært rundt 600 kroner dagen. Vedtaket ble fornyet så sent som for tre uker siden, ifølge Dagbladet.

Ingenting tyder på at han har meldt fra til Nav om utenlandsoppholdet, slik reglene krever.

33-åringen er ettersøkt av flere lands etterretningstjenester og betegnes som svært farlig. Ifølge NRK var det hans egen familie som kontaktet politiet. De skal ha blitt urolige etter at han deltok i gatekampene som fant sted i Oslo sentrum i 2009.

Nordmannen skal ha reist til Jemens hovedstad Sanaa mot slutten av 2011. Han skal deretter ha fått trening i en av terrornettverkets leire i landet

Al-Qaida skal planlegge å bruke sin norske rekrutt til et angrep mot et amerikansk passasjerfly, ifølge Sunday Times. (©NTB)

Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus

Vil vise ungdom døde kropper og bilvrak

Innsatsleder i Nord-Trøndelag mener at det kan virke forebyggende under føreropplæringen.